Jump to content

Moto Zajednica

The_juga

Članovi
  • Broj tema i poruka

    153
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu The_juga

  • Rođendan 19.06.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Požarevac
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P

Poslednji posetioci profila

1390 profile views

The_juga's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

27

Reputacija u zajednici

  1. Izvini drug, nisam ulazio od Petka na forumu, evo broja:063/517-204, Zoran. On popravku radi tako što tvoj magnet prepravi na model novije generacije sa prstenom unutra i takav ti je doživotni malte ne, pozz!
  2. Za 115 e svoj magnet od GPZ-a popraviš kod Fabijanovića iz Bačke Topole i teraš GPZ , ako te samo to mučilo na njemu ili pazariš MZ a
  3. Detalja i doživljaja kolko hoćeš, slika ima al u principu sam postavio nekim redosledom tako da ostale manje više nzm kolko bi bile zanimljive. eto recimo da podelim sa vama nešto što nisam ovde nigde našao a ni sa drugim ljudima sa kojim sam imao konsultacije nisam dobio pozitivan odgovor a u pitanju je "čišćenje orginalnog auspuha". Ja sam došao na ideju da očistim auspuh tako što sam izduvnu rupu zapušio a ceo auspuh do grane sam nalio "uljanim razređivačem", ostavio ga (u zimskom peiodu) tako u uspravnom polažaju da odstoji dve nedelje i jače. Posle tog vremena ispraznio sam ga i ispadalo je svega i svačega, zatim sam ga ponovo isto tako nalio i ostavio još nedelju dana, ponovo iscedio i neizmenično svakog drugog trećeg dana rotirao izlaz praženjenja da bih ga u toplim letnjim danima ostavljao na suncu da to sve ispari. Rezultat po meni je bio izuzetan , auspuh je bio dosta lakši(šteta što ga nisam izmerio na vagi pre poduhvata) i kasnije kada je došlo do prvog paljenja i testiranja motor je sa lakoćom primao gas i isto tako izduvne gasove izduvavao. Moje mišljenje je da sam uspeo u tome ako ne 100 % onda neka bude skromnih 60% jeste da je cimanje malo veće al jedno je sigurno a to je da orginalni auspuh fabrički kao što znate ne zameni ništa !!!
  4. U januaru zamenio antifriz,bio crveni, sada je plavi u ovoj ambalaži na slici.
  5. Hvala Vam, vidi se da je bilo trudbe oko ovog mališana, jednostavno nisam imao srca da dozvolim da završi u kobasice
  6. Pozdrav drugari evo jedne lepote vraćene u život posle godinu dana lepo utrošenog vremena i nešto para! Inače motor je bio speman od strane bivšeg vlasnika da bude prodat na kamijonu sas "Zvučnikom" tako da sam ga simbolično platio 35 e, neispravnog , zakovanog. Naravno da ovo ne bi bilo sve tako lako da nisam imao pomoć prijatelja koji se nalaze na ovom forumu kao na primer "Kataran", i još dvoje za koje sam im zaboravio profilna imena.
  7. ja sam isti problem imao sa prednjim točkom, kupio drugu felnu, kupio novu gumu, balansiro, kad je korman u ruci smanjilo se osećaj krive gume ali kad pustim ruke gotovo korman postaje "pijani korman" i na kraju šta bi problem, problem je bio u krivoj zadnjoj gumi ! Ja jesam nosio zadnju felnu na centriranje ali nisam zamenio gumu jer sam verovao vulkanizeru, kada sam zamenio zadnju gumu zbog istrošenosti ja više nisam imao problem sa kormanom a svo vreme sam mislio da mi problem pravi prednji točak !!!
  8. Hvala , preneću savet, pozz !
  9. Mom kolegi potreban gumeni držač za migavac od KLE-a, ima li ko na prodaju ili preporuku gde kupiti?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja