Jump to content

Moto Zajednica

kockar90

Članovi
  • Broj tema i poruka

    66
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kockar90

  • Rođendan 17.05.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pirot
  • Motocikl
    Suzuki V-Strom 650 XT

Poslednji posetioci profila

732 profile views

kockar90's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. To je korisničko uputstvo njega imam u obe verzije i original i PDF, potrebno mi je servisno uputstvo ono gde stoji na koliko se NM zatežu šrafovi itd. na 300-400 strana. Hvala u svakom slučaju.
  2. Jel uspeo neko da nađe Service Manual za V-Strom 650 poslednje generacije, naravno za dž?
  3. Motul Clean za ciscenje nakon 1000km, ja sam sada koristio Axal sredstvo za kuhinju prvi put na ovom motoru, ali to je za detaljno odmasnjivanje one smese sto se nahvata svuda kad baca lanac. To sam koristio i na predhodnom motoru 1 godisnje nikad problema duzi niz godina. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  4. Na predhodnom motoru (TA650) sam koristio Iponne nikakvih problema. Mada ne verujem da je do spreja, jedino da je do samog kvaliteta O-ringova. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  5. Zbog cega je doslo do odpadanja na tako maloj kilometrazi? Lanac je uredno odrzavan Motulovim sprejom. Nije otegnut, sve je ok i ne primecujem neke vibracije prilikom naglogb ubrzanja. Sta misliste da na zimu menjam i lanac i lancanike, ili mogu samo i lanac? Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  6. Pozdrav drugari, prilikom detaljnog čišćenja lanca i lančanika od svog V-Stroma napred u zaštiti za prednji zubčanik onoj plastičnoj sam u onoj masi našao 20tak O-Ringa od lanca, da li je moguće da su spali i zbog čega? Motor je 2020god i ima 16.500 KM na satu. Kad sam pogledao lančanik imao sam šta da vidim... Evo i par slika:
  7. Da da ukapirao sam, kofere vec imam samo jos nosac fali. Hvala u svakom slucaju. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
  8. Ma ovo ja za model do 2016, plus sa koferima, jel si video cenu 650$ +ptt.
  9. Pozdrav drugari, gde naći nosače bočnih kofera za V-Strom 650 XT 2020god, nema ih u Land-u, Seba mi je malo daleko, jel ima neko predstavu?
  10. Ekipo jel neko ugrađivao LED svetla, koliko sam video u pitanju su H7 i H9 sijalice, da li imate neke preporuke?
  11. Pozdrav, počasni kupac Bracinog motora sam JA :)
  12. Ekipo konačno sam našao centralnu nogaru i namontirao je, međutim sada ne znam gde se kači opruga, da li na istom mestu kao i bočna nogara ili, ako neko može da slika ko ima centralni štender?
  13. Zbog čega je toliko teško izraditi to i nalazio sam po netu za oko 170 eura, da li treba neka prepravrka oko auspuha i katalizatora?
  14. Pozdrav potrebana mi je centralna nogara za TA650 ako neko zna gde ima ili da neko izradjuje? Moze cak i nacrt neki?
  15. Jel neko zna gde se mogu naci gumice (prstenovi) za reparaciju kocionih celjusti napred? TA650 u pitanju?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja