Jump to content

Moto Zajednica

DraganNS

Članovi
 • Broj tema i poruka

  641
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

724 Excelent

O članu DraganNS

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 03.05.1963.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad
 • Motocikl
  Suzuki GSX650F K9

Poslednji posetioci profila

2370 profile views
 1. S' obzirom da je osnovna namena moto čizama da štite stopalo, skočni zglob i potkolenicu od povreda one svoju funkciju obezbeđujuju robusnošću izrade, različitim ojačanjima, oblikom pa nije realno od njih očekivati da budu, u isto vreme, udobne za šetnju. Tu su moto patike praktičnije, i predstavljaju neku vrstu kompromisa između udobnosti i funkcionalnosti. Ja koristim 5-6 godina CTX moto patike i zadovoljan sam kako me služe, jer se 90 % vožnji događa u lokalu i okolini. Nije mi bio problem da u njima pešačim ili prošetam. Međutim, za duže ture nema dileme da treba imati "punu ratnu opremu" u koju spadaju i moto čizme.
 2. Mogu, iz neposrednog uvida, samo da konstatujem da je u pitanju veoma "uredan" motor i da je Zoran veoma korektan, pristojan čovek koji stoji iza svojih reči. Ko traži ovakav tip motora ne bi trebao da propusti priliku da ga, makar, vidi.
 3. Proba: Fercera dodaj.rs! Gde li smo to bili krenuli, u punoj ratnoj opremi?
 4. Pozdrav i dobrodošao! Neću o lošim stvarima sa kojima si se suočio do sada jer vidim da guraš jednako dobro i kada te život miluje, i kad ti lupi žestok šamar. Samo napred, i ne štedi megabajte kada budeš slao fotke prelepih Kariba, da nam malo olakšaš ovaj zimski "neizdrž"...
 5. Poslušao sam te, i naručio broj veće Oxford Hunter sa FC MOTO sajta (preko Miloša aka e-naručivanje): Malo su tvrde ali k'o salivene.
 6. Gumi, samo za tebe :
 7. Pratim! Kakva bašta sa pogledom, k'o slike sa bombonjera
 8. Nema šta, visoko ste podigli lestvicu kada su u pitanju putopisi! Svaka čast za rutu i način kako ste je prezentovali.
 9. Ništa ti ne brini za stil i gramatiku, samo cepaj, a ja odo' po kokice!
 10. Pratim, odličan početak!
 11. Kako su mi Dolomiti prva fantazija za sledeću sezonu upijam svaki redak ovog vašeg predivnog putopisa. Neverovatna lepota predela, ne znam šta bih rekao, svaka reč je suvišna...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja