Jump to content

Moto Zajednica

DraganNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1543
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu DraganNS

  • Rođendan 03.05.1963.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Poslednji posetioci profila

6213 profile views

DraganNS's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

7,2k

Reputacija u zajednici

  1. Dobaaaar!!! Neka je sa srećom!
  2. Pozdrav i dobro nam došao!
  3. Pozdrav i dobro nam došla!
  4. Sad gledam na ovoj slici koliko ima manje "mesa" na suvozačevom delu sedišta kod mene, u odnosu na ovo tvoje, prerađeno.
  5. Aaa, to je tvoj bivši motor - onda ne sumnjam da je sve odrađeno do perfekcije... Ostalo je samo da malo posumnjamo da se radi o princezi na zrnu graška, na suvozačkom mestu. Tu leka nema, i moja supruga je takva - ni jedan joj motor još nije bio udoban, posle sat vremena vožnje počinje žalopojka.
  6. Verovatno bi se popravio utisak ukoliko bi ubacio podizače kormana - meni je malo smetalo što je korman ravniji što se, posledično, manifestovalo pritiskom na ramena, pa sam ubacio SW-Motech podizače od 25 mm. Ili, eventualno, da vidiš da li su sajle dovoljno duge da se stavi korman od 1250F jer je malo viši. Sedištu ne bi mu smetalo da se malo "preparira" memorijskom penom ili gelom.
  7. Dok se gospodin ne oglasi dobro ti nama došao!
  8. Прелеп мотор, Графиго , шта да ти кажем, добро га закључавај јер често пролазим кроз Ваљево...
  9. Sad sam proverio: nudi se na Booking-u opcija noćenje sa doručkom za 17 evra, to je baš povoljno. Sobe su ok, motor parkiran u dvorištu iza zgrade. Imaju i mali restoran pored, ali šteta da se ne prošetaš do ćuprije i Andrić-grada, a usput klopaš ćevape u Aniki.
  10. A ja se setio sebe i drugara na mom Tomosu E-90 kako na autoputu BG -ZG vrebamo "zavetrinu" iza kamiona i, na taj način, hvatamo stotku, na putu ka Poreču... (leta Gospodnjeg 1981.). Samo, druže, prži i ne brini!
  11. Ja sam noćio u motelu Aura, Gavrila Principa 4... Nalazi se na levoj obali Drine, par stotina metara nize od ćevabdžinice Anika gde možeš lepo da klopaš. Smeštaj je bio neka smešna cena npr. 15 e, a nude i doručak povoljno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja