Jump to content

Moto Zajednica

DraganNS

Članovi
 • Broj tema i poruka

  530
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

528 Excelent

O članu DraganNS

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad
 • Motocikl
  Suzuki GSX650F K9

Poslednji posetioci profila

1585 profile views
 1. DraganNS

  Pozdrav

  Pozdrav i dobrodošao!
 2. DraganNS

  Nasi ljubimci (slike motora)

  Kratak predah ispred Tekeriša...
 3. DraganNS

  Suzuki GSX 750 F Vlasnici

  Meni je prošle godine neki idiot (IDEA dobavljač) polomio retrovizor vozeći kamion po trotoaru pa sam kupio zamenski u Motobike-u iz Kaća. Sreća je da nije oborio ceo motor. Kada se baš dooobro zagledaš vidi se da je milimetar-dva manji od drugog, originalnog. Bio je oko 2000 dindži. Evo pa pogledaj: Retrovizori MOTOBIKESHOP.RS
 4. DraganNS

  Kakav je put?

  Danas napravio krug: NS - Šabac - Valjevo - Osečina... Planirao sam da vozim do Loznice ali su mi bili sumnjivi oblaci koji su mi dolazili u susret pa sam skrenuo kod Zavlake nazad na Šabac i NS, preko Badanje i Tekeriša. Moram ponovo da pohvalim rutu Valjevo - Loznica: lepe krivine, kvalitetan asfalt, priroda... Od Zavlake do Tekeriša put je presvučen novim slojem asfalta dok je od Tekeriša do Šapca podnošljiv do loš. Evo jedna sličica u blizini Tekeriša:
 5. DraganNS

  Kakav je put?

  Nije baš za uživanje, ima dosta krpeža...
 6. DraganNS

  Pozdrav društvo!

  Pozdrav i dobrodošao
 7. DraganNS

  Novi član iz BiH

  Pozdrav i dobrodošao
 8. DraganNS

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  I ja računam da bih se provukao... Na 1250 F su stavili višlji volan, jer je on kao više touring. Btw ko ti je radio sedište na Hondi? Buraz ima cbf600s pa ga turiram da uradi sedište kod nekog majstora (sam je nešto budžio, ubacivao sunđer).
 9. DraganNS

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  Znači šraf ne ide kroz nosač nego je uliven u njega... Da, onda si osuđen na njegovu dužinu a ona je tolika kolika je tj. nedovoljna da prođe kroz čauru. Nisam skidao da vidim kako je kod mene to rešeno. Btw dosta je slab izbor podizača za moj model - ima, recimo, ovaj SW MOTECH u Platneru (oko 50e), i on mi je u najužem izboru: SW-MOTECH Handlebar Riser Kit to fit 22mm Handlebars for many Aprilia, BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph & Yamaha models | 30mm Rise - Silver | TwistedThrottle.com WWW.TWISTEDTHROTTLE.COM Improve riding position for more comfort/control with the... Misliš li da bi sajle domašile?
 10. DraganNS

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  I mene hebe prilično ravan korman pa računam da bi mi godio podizač od 3 cm. Razmišljao sam o nekoj čauri od aluminijuma ispod donjeg prihvata, kao što Neša spominje, kako bi se uklopilo u estetiku. Da li bih morao da menjam sajle?
 11. DraganNS

  Kišna odela - preporuka

  Ufff, itekako sam ga testirao, i to na Transfagarašanu i Transalpini (vidi moj putopis). Preporučujem ga, nećeš pogrešiti ako ga uzmeš. Moguće da su, ovih dana, aktuelne sajamske akcije.
 12. DraganNS

  Kišna odela - preporuka

  Tako je! Uzeo sam L veličinu jer je kroj komotniji (btw ja sam 183/83 i koristim opremu u L veličini).
 13. DraganNS

  Konačno, prvi put na Karpatima! (TF & TA)

  Hvala ti, sasvim dobro se služiš srpskim . Evo, ovde imaš odličnu temu u kojoj ćeš naći mnogo korisnih informacija u vezi sa Rumunijom:
 14. DraganNS

  Jakna PGS 4 season

  Prodata!
 15. DraganNS

  Pozdrav!

  Pozdrav komšija i dobrodošao!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja