Jump to content

Moto Zajednica

Ime na forumu

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ime na forumu

  • Rođendan 24.03.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cacak
  • Motocikl
    Yamaha TDM900, MZ ETZ 250,Aprilia SR50

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ime na forumu's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

30

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ljudi... Kupujem centralni stender za Yamahu Tdm 900. Ako neko ima da proda neka me kontaktira na 0613558940 Nikola
  2. Svaka čast brate,lepo videti... Planiram i ja ove godine,ako bude išlo sve po planu sa sređivanjem jednu pismenu turu!
  3. Verujem drug... Ja sam imao kao klinjo Etz150. Kada sam seo na to posle BT-a(sa elektronikovom masinom) pitao sam se da li je ovo moguće?! Inace i ovaj ide isto u onu fabricku (baza-lak) plavu.
  4. Pozz drugari... Evo od pre neki dan sam opet posle mnogo godina ponovo postao vlasnik ovog motora koji smo svi nekada imali,vozili,divili mu se... Sada je nrv pao u zaborav,pa mi je ideja da oživim ovu legendu od MZ-a, da mu vratim stari-novi izgled... Motor je 84'-to godište,pali,radi,koči... Ima da se sredjuje,naravno... Ali je kompletan i ima dobar potencijal da opet zasija... Treća ne radi,vrv je viljuška,kada otvorim znacu,prednja kočnica da se remontuje,instalacija da se pretrese itd... Ali dobro,ništa strašno... Inace mi je ovo treći motor,tako da ne žurim sa sređivanjem,tačnije ne želim da ga "pelverim",već da ga uradim kako treba. U garaži mi hladno trenutno,pa na proleće krećem sa radovima,bice slika,tekstova,svašta nešto... Inace svaka pomoć,savet je dobrodošao,mada vidim da delova ima puno i svega i svačega... Veliki pozdrav za sve ljubitelje ovog "reponje"!
  5. Pa bolje je resenje automat i manja zajebancija. . . .Zna li neko gde ima da se nadje. . . ? Hvala drugari
  6. Zamenio sam fabricke migavce,led migavcima. . . .Problem je sto kada upalim bilo desni ili levi,pale se sva 4. . .Da li to moze da se resi otpornicima i na koji nacin ili drugacije nekako????
  7. Hvala puno Mirko. . . Nisam jos siguran da li je on u pitanju. . . Moracu redom,pa da vidim. . . Koliko vidim ovo je pertlovan anlaser,znaci nema mu otvaranja?
  8. Ljudi zanima me gde se nalazi alnaser na zx6r 96 god. . .Posto cu morati da ga skidam jer me zeki nesto. . .Pomagajte
  9. Imam problem sa zx6r,96 god. . .Naime,dam kontakt i kada treba da zavergla,cuje se samo cvak,i to je to. . .Dalje nece,pokusavao sam vise puta i isto. . .Da li su u pitanju cetkice,posto meni deluje da on bendix izbaci ili gresim. . .Hvala unapred!
  10. Ime na forumu

    Ninja

    Evo da predstavim malo ovo moje cudo :)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja