Jump to content

Moto Zajednica

zeljo99

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: zeljo99

  1. Pozdrav drugari, odnedavno ponosni vlasnik jednog PCX 125 i 2011 godine. Kupio da imam nešto da vozim dok sam "između motora". Sve super osim prednjeg fara kojeg moram zamijeniti. Da nema neko možda ili da zna nekog ko ima far za moj bajk?
  2. Dakle, da malo osvježim temu. Imam 1150RT, a nešto sam se zagrijao za ST1300. Ima li ko da me odgovori?
  3. Pozdrav, A šta smo ono rekli.... šta ono beše kad stisnem kvačilo na svom 1150RT, isto se ne čuje, a kad pustim kvačilo (ler) ono se Transformers unutra sastavlja, a nikad da se sastavi. Jel' to znak ishabanih nutova na lameli ili spojnici? Ili nešto drugo?
  4. Pozdrav. Osvježavanje za 2018. godinu. Šta se sad preporučuje za 1150RT? Koje ulje? Mogu li i ja ovaj Silkolene V Twin da natočim?
  5. Naravno, shvaćam... mogu reći da nije bio najjeftiniji. Naručio u hrvatskoj. Kako rezonujem, ili je ponovo loš semering ili je žlijeb na osovini...
  6. Da, majstor je spominjao mogućnost žljeba na osovini...
  7. Pozdrav, Razvio sam problem sa curenjem ulja iz mjenjača prije jedno mjesec dana. Ulje je kapalo, ne značajno, ali je kapalo iz selektora (senzora) brzine. Majstor skinuo, senzor pun ulja, a semering koji se nalazi ispod pušta. Semering zamijenjen. Ulje zamijenjeno. Senzor brzine radi, odnosno pokazuje koja je brzina. Danas vožnja, nakon vožnje pogled ispod... opet kap...kap iz istog mjesta. Ima li iko ideju o ovome? Hvala.
  8. Poz, Eh, ja sam ipak daleko ali.... Rider v1 ili v2? Zadnjih sedam dana sam radio i uradio sebi v2. Sa mapom istočne evrope. Preko 1GB. Ako si zainteresovan mogu ti reći šta treba i kako to sve skarabudžiti. Ipak, nije baš za amatere. Da napomenem, šta god radio, treba ti obična SD memorijska kartica od 2 GB. Znači NE SDHC nego obična SD memorijska kartica.
  9. Pozdrav svima. Željo iz Doboja. Kawa GPZ500s, 1998.g.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja