Jump to content

Moto Zajednica

mitar76

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mitar76

  • Rođendan 04.09.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sremska Mitrovica
  • Motocikl
    Yamaha TDM 4tx 2000g

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mitar76's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. mitar76

    TDM Srbija

    Vidimo se u 12,00 na vencu
  2. mitar76

    TDM Srbija

    Jeste pre Letenke,gledano sa tvoje strane i pre onog poštanskog odmaralista, čini mi se. To je odličan vidikovac. Ništa i ja ću biti na vencu pa onda idemo zajedno do tamo. Ostavite tajming za venac ja cu se javiti jos jel sigurno dolazim
  3. mitar76

    TDM Srbija

    Gde bi ja sa Sremske strane mogao da Vas čekam. Jel odgovara na Letenci, sad neznam kako je ruta zamisljena.
  4. mitar76

    TDM Srbija

    Dodajte i mene, ali potvrdjujem tek u petak ( zavisi od posla, ne mogu znati pre toga sigurno) Sa gospodjom naravno.
  5. mitar76

    TDM Srbija

    Pozdrav svima Pratim temu odavno, pa rekoh da se priključim za tu vožnjicu i okupljanje.
  6. mitar76

    TDM Srbija

    Kineski koferi, kineski migavci, ne znam da li ima još nešto kinesko na motoru. Pa OK su rade posao. Sam sve radim oko motora, mada se to kod nas i ne ceni baš kako bi trebalo. Kad uradiš nešto a na to nešto ne piše Givi ili sl. onda si seljak, a svuda u svetu su Handmade (DIY) varijante svega i svačega cenjene i poštovane. Gde smo mi a gde je svet. Skoro sam napravio BLOG o TDM-u https://yamahatdm.wordpress.com , za sada samo 850 4tx (za početak nešto sam morao) pa kad god stignem nešto napišem o svojim DIY stvarima, neke informacije koristim sa ovog našeg foruma koji je i dalje najbolji izvor informacija i mesto za druženje TDM-ca, nadam se da ne kršim neka pravila (upozorite me na vreme). Da se pohvalim za dve nedelje ima 160 pregleda, ej bre 160. Pa da iskoristim da pozovem sve TDM-ce da mi se pridruže u pružanju informacija, sličica i sl, da baš ne moram da listam 90 i kusur strana samo ove teme, Idem bre da spavam dva sata je posle ponoći, mada je mnogo ubavo na terasi.
  7. mitar76

    TDM Srbija

    Radionica u podrumu, dal ima nešto lepše na ovoj vrućini uvek 20 stepeni. Pa nisam izlazio nikako. Pošto sam imao neke kineske kofere koji su stajali a pametnijeg posla nisam imao reših da ih namontiram, evo i slika.
  8. mitar76

    TDM Srbija

    Zaboravih reći, ako ima zaiteresovanih za moto skup Banja Luka 14,15 i 16 avgust pa onda malo do mora, da napravimo neku ekipu za putovanje.
  9. mitar76

    TDM Srbija

    Evo kako sam ja uradio sebi vizir i jako sam zadovoljan kako se ponaša. Odlična stvar.
  10. mitar76

    TDM Srbija

    Pozdrav svima. Planiram odmor u Avgustu (normalno motorom) ako neko zna za neku ekipu u pripremi za putovanje nek javi. More Crna Gora.
  11. Hvala Dule na informacijama. Tek sam malopre video kad su ovi predhodni postovi napisani, neverujem da će se neko ovde javiti za neku eventualnu ekipicu za putovanje, al ajd dobro nikad se nezna. Broj strikanovog telefona upisan, pa se čujemo.
  12. Pozdrav svima. Još jedan bajk za Grčku. Avgust, putujem sa suprugom. Ima li nekog društva.
  13. Pozdrav svima. Supruga i ja planiramo put do Crne Gore, tražimo kompanjose pa se prijavljujemo. Nemamo nikakav poseban plan ni rutu ni mesto gde idemo. Sve rešavamo usput. Na godišnjem smo u avgustu tako da ni termin za pokret nemamo. Ako postoji neko društvo koje bi išlo na more u Avgustu aj pa da se pridružimo.
  14. Pozdrav svima Pratim ovu temu već duže vreme pa evo reših da se uključim. Kao i svi vi svašta sam nešto gledao po internetu, uporedjivao snimke na youtube, zaključak je da te sad neznam šta bi radio. Nekako mi je krajnja odluka pala na naše domaće radnje jer dati 100 i više evra a nemati nikakvu garanciju to mi nekako ne ide zajedno, jer svi mi tražimo nešto jeftinije. Zanima me mišljenje, ukoliko je već neko kupio Rollei sportska kamera RACY, Full HD ima je da se kupi u skoro svim većim radnjama i cena je oko 10.000 dinara, Nemački proizvođač, garancija čini mi se 2 godine ali nisam siguran, snimci mi deluju OK, jedino je mana što nema dodtane opreme već samo kačenje na kacigu i to je sve, al dobro nešto bi se kasnije smislilo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja