Jump to content

Moto Zajednica

bajkercic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu bajkercic

  • Rođendan 07.03.1992.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    keeway speed 125

bajkercic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Da li jer neko pokusavao da namesti obrtomer da ide brze tj normalno. Sad pokazuje sa dosta zakasnjenja
  2. Ove gume su po meni bas super,sve ukupno me izaslo oko 150e. Kenda jesu lose gume ali sluze svrsi,ja sam na njima vozio od 2006 kada sam kupio motor i nisam imao problema
  3. Pozdrav drugari. Ja sam stavio napred ME22 2.75-18 i nazad ME22 3.50-18. Motor je totalno drugaciji,mnogo je udobniji i neverovatna je razlika na kocenju . Naravno stabilniji je dosta,mada ga naginjem i ne prelazim 80km pa ne mogu bas da testirtam
  4. Video sam na forumu da je Swa radio sediste u Novom Sadu nesto jeftino,videcu to. Ako nista ne bude sam cu . Jel stavljao neko od vas Repsol ulje?
  5. Izvinjavam se na plocice sam i mislio Tecnost za kocnice. Vizir jos nisam odlucio da li da kupujem puig ili da pravim a sediste obavezno. Ja sam prvi vlasnik od 2006 i vozio sam samo leti i vecinom sam neke kratke relacije tako da mi nije smetalo. Sad planiram da se vozikam malo sa devojkom pa mi je primarno udobnije.
  6. Ove su mi prihvatljive sa cenom. Trebaju mi jos predni paknovi,tecnost,rucice,vizir,da preradim sediste,punjac za navigaciju i drzac,svecice i spreman je za sezonu.
  7. Trazim gume vec dugo i nije na neki izbor ove dimenzije. Nasao sam par koji bih uzeo Ima li neko iskustva sa ovom gumom?
  8. Pozdrav Bajkeri....Vec dugoo vremna pratim ovu temu, ali sve nekako iz delova ( vozaci koje zanima nesto neka ukucaju samo na google i izacice pravo na tu stranicu,bilo da su u pitanju gume,stelovanje ventila itd). Neka pitanja i odgovori se ponavljaju iznova i iznova. To je malo problem kada citate 183 stranice kao sto sam se ja naterao . Inace sve pohvale za clanove na nesebicnom pomaganu ,od detaljnog objasnjavanja do slikanja svakog moguce dela. Citajuci temu mnogo clanova je u kineskoj porodici i otislo dalje ja im zelim svu srecu sa novim bajkovima. Ja imam vozim speed 125..2006 god presao 14000. O stanju ne bih pisem da ne ureknem .....Nadam se nekoj zajednickoj voznji.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja