Jump to content

Moto Zajednica

Deki035

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Deki035's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ako ima neki enduro drugar za voznju za vikend,Jagodina i okolina....

  2. na nalepnici na ramu,a u vezi lanca pise hod 30-35mm...
  3. mozda greska sa benzinom,neznam,namestio ovaj did novi lanac i u startu se manje cuo,dosta sam ga i popustio oko 3cm hod kad je na copavoj i sad je kao o.k.izgleda da sam malo bio i pretegao prethodni lanac pa je proizvodio neki zvuk,vrlo se malo sad cuje na vecim obrtajima,vozicu tako sad za vikend bar jedno 200km pa da vidimo... Hvala u svakom slucaju svim drugarima na savetima i korisnim informacijama.
  4. napisah u prethodnim postovima,takav ruzan zvuk dolazi iz prednjeg lancanika,probao sa starim lancanikom a novim lancom isto,probao bez lanca na prazno nema da pisne...sa starim lancom nije se cuo ali se mnogo istegao i bacih ga...
  5. lepo gazi,nema nikakvih preskakanja,iskakanja i sl.samo sto zvoni posebno na vecim obrtajima...
  6. cuje se i na stenderu i kad je i u voznji,dok se vozi motor kao vozac nemogu bas da cujem ali drugar kaze pored kad prodjem da se cuje...kazu ljudi posle 500km bice to sve o.k.nekako mi se to ne svidja!
  7. nazalost jos uvek nista ne resih,apsolutno sam sve oprao benzinom osusio celi dan i naprskao naskuplji motulov sprej za lanac,sve prekontrolisano,tocak u pravcu,lancanici se gadjaju,kao da se cuje u prednjem lancaniku,otkacio lanac pa probao na prazno nista se necuje prednji lancanik lepo mekano okrece,vratio stari lancanik samo da probam takodje se cuje,sa starim lancom se nije culo ali se dosta istegao pa je morao da se menja,lanac je nov regina,jel moguce da mozda lanac nije dobar neki kazu da postoje i neki fabricki minusni lanci...narucih nov did lanac pa da probam,videcemo... u svakom slucaju hvala na interesovanju i savetima!!! pozz.
  8. Drugari pozdrav,od skora sam vlasnik Aprilie pegaso 650 2006god.i rekoh danas da zamenim lanac i lancanike...o cemu se radi... Namontirao lancanike nove i lanac nov (regina)korak koji odgovara 520/110 i probao,lanac pravi neki blagi metalni zvuk kao da zuji,zatezao,popustao,malo je bilo manje kad sam podmazao uljem(nisam imao drugo cime sae30)ali nisam resio problem,nisam neki strucnjak ali osnovne stvari znam,dali moze da se desi da nov lanac ne valja,ili ce da "legne"ili bi nekim specijalnim sprejom lepse podmazao,inace lanac ne iskace,preskace i slicno tj.lepo gazi...jel mozda neko imao slicno iskustvo ubih se danas!!! p.s.promenicu sliku sto pre!!! pozz.
  9. Ima li skupa na Oplencu sad za vikend, posto je bilo reci da je otkazan?

    1. BaneVuk58

      BaneVuk58

      Sta otkazan ja taman mislio sutra malo da se provozam

       

    2. BaneVuk58

      BaneVuk58

      Sta otkazan ja taman mislio sutra malo da se provozam

       

  10. Pozdrav svim drugarima i ljubiteljima motociklizma,zovem se Dejan kao sto u naslovu pise iz Jagodine sam,rodjen 1974 godine. Od skoro sam ponosni vlasnik maxi skutera Suzuki Burgman 400 k4 model iz 2004 godine,sa kojim sam za pocetak prezadovoljan... Jos jednom veliki pozdrav za sve!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja