Jump to content

Moto Zajednica

Nikola1978

Članovi
  • Broj tema i poruka

    85
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Nikola1978

  1. Momci, totalno riknuo akomulator....gde mi preporucujete da uzmem nov, koji su najbolji sa cenama?
  2. Momci, riknuo mi akomulator...nisam bas dugo palio skut...pa jutros kada sam dao kontakt mrtav skroz(ne upali se ni display). Da li ima sanse da se akomulator dopuni ili samo kupovina novog resava stvar, to jest koji je po Vama najbolji za kupovinu?
  3. Momci, da li moze neko da mi pomogne oko dva pitanja: - gde mogu da skinem zvanican logo za MAxi skuter forum, kako bi ubacio svoj nick i montirao na skuter - gde mogu da uzmem selnu za skuter, ali oni pravu ne rdjajucu kako bi stavio na pocetak izduva od auspuha Unapred hvala!
  4. ja mogu da zavrsim stampu za free...samo dajte odecu i sta zelite da stampate:)
  5. pa stampa odredjenog grafickog resenja moze da se uradi na bilo kojoj majci ili dukserici...ali naravno nece biti trajna kao kada se radi o serijskom primerku.
  6. Prosle subote navece je poginuo na motoru moj dobar drug Amir Avdovic. Juce sam isao da izjavim saucesce njegovima i na groblje. http://www.sandzacke.rs/vijesti/hronika/novi-pazar-teska-saobracajna-nezgoda-poginuo-motociklista/ Izvaredan momak i pravi ljubitelj motora, imao je perverzog T maxa kao i Suzuki GSX na kome je poginuo. Juce smo isli na mesto pada i nikome nije jasno sta se desilo. U svakom slucaju tu se nista ne moze promeniti a mi koji smo jos tu da uvek mislimo na njih koje vise nema i budemo pametni u voznji.
  7. sad prosao lik pored mene sa isto nexus 250ie ali leo vince 4 road,,,malo sam se razocarao zvukom...to jest malo vise...,mnogo praskav...maltene ko rezonac na dvotaktno
  8. Inace prosle nedelje se desio i prvi bliski susret sa kolima...ili tu sudar...zabo neki hyundai od nazad Ljude isplatio za nastalu stetu(ja kriv gruno zenu od nazad)....i teramo dalje
  9. s obzirom kakvi su nasi putevi sto u Beogradu, sto van njega...da li je ovu vrstu skutera uopste pametno to jest bezbedno voziti kod nas?
  10. Momci, idem i ja ako nije problem. Predpostavljam NIS pumpa na AK?
  11. Nema blize ni dalje, imas samo ovu cetvoricu od kojih dvojica ti nece raditi...ili da uzmes leoVinde za 300 evra ili Akrapovic za 550
  12. pa iz nekog razloga mi se gasio, to jest ugasio mi se u voznji a onda kada sam ga upalio cim dam gas on se ugusi...mislio sam da je spog topa ali opet pljustala je kisa...posle toga se to vise nikad nije dogadjalo. A neznam sta bi moglo da se sjebe..
  13. Pa pazi Robert iz Ade i Dragon su me odbili...nerade za skutere. Cuo sam se sa jednim likom iz Bele Crkve koji je hteo da mi uradi za 62 evra ali nesto nisam bas bio siguran Nazvao Dragana i iz price se uverio da 100% zna sta radi..sto se i dokazalo:) za skut radi samo ovaj oblik jer se iz ovog oblika moze dobiti ovakav zvuk, a inace ja kada sam ugradjivao spremio je i jedan GP edition ali nije poceo jos da ga ugradjuje...taj GP se cuje ko besan
  14. izgleda i cuje se ovako: https://www.facebook.com/photo.php?v=698336620186433&l=7333729129451196695 http://postimg.cc/image/4mejx69uj/ http://postimg.cc/image/oiaph3s3n/
  15. Radio mi je lik iz Leskovca, to jest ja sam isao tamo...izasao me je 120 evra sa sve ugradnjom, to jest napravio je nosace na samom topu tako da se samo montirao na postojece rupe. Firma se zove Tora a majstor Dragan, inace vrhunski radi i preposten je sto je i dokazao kada sam imao problem sa motorom odmah po ugradnji(zna Satelis celu pricu).
  16. nisu se izlizale...nego cisto da estetski malo dopunim
  17. na sajmu sam gledao ovaj SYM joymax i mogu reci da je skuter extra kako po izgledu tako i po samoj izradi....takodje mislim da je sa cenom bio odlican zato sto se mnogo vise dobijalo nego na primer sr300 ili ti Nexus. Da nisam odlucio da zadrzim Nexusa, ovo bi mi bio prvi izbor novog skutera.
  18. posle 100/200km predjenih sa Donlop mogu da kazem da je guma odlicna...mogu mnogo vise da se nagnem u krivini, a i sam volan se u manjim brizinama kada skrecem lakse naginje... E sad ovo su reci nekog ko je pre ovoga ima neke ne daj boze gume. Sve u svemu Nexus sa novim gumama i auspuhom doziveo novu mladost Sledece sto bi radio je promena rucica i rucice od kocnica...a krajem sezone i kompletno sredjivanje plastike i farbanje. Satelis, tebi hvala u svemu
  19. Sad cu da odem do Pilot Sporta i da stavim Dunlop ScootSmart...CityGrip mi se ne stavljaju jer su mi uzasno ruzne a i citam da je Dunlop takodje dobar po kisi, A Pirelli Diablo su 3hiljada skuplji za komplet.
  20. Gde se mogu uzeti Michlelin gume u Beogradu?
  21. Pa meni je zad sad izbor pao na cetiri modela: - Pirelli Diablo koju svi hvale ali je najskuplja(nije presudno). - Dunloop Scooter Smart. - Michelin Power pure. - Michelin City Grip koja je najeftinije. Ono sto mi je najbitnije je koja je guma najbolja za voznju po kisi i vlaznom, jer skuter vozim svakodnevno po svim vremenskim uslovima.
  22. Momci, Moram pod hitno da uzmem nove gume za scoot. Citam sve postove o ovoj temi i nikako ne mogu da se odredim koji je je najbolji model. Napominjem da je u pitanju 100% voznja u gradu preko cele godine svak dan. Da li moze neko da mi na napise iskustva iz prve ruke, za sada mi je najbolji izbor pirelli diablo. Sta mislite?
  23. Prosli vikend montiran spuh od Dragana iz Leskovca - Tora Iskreno prezadovoljan sam kako kvalitetom izrade a jos vise zvukom koji se dobija: https://www.facebook.com/photo.php?v=698336620186433&l=7333729129451196695 Covek je pravi majstor i auspuhe pravi kopirajuci sisteme poznatih svetskih proizvodjaca(moj je radio gledajuci Akrapovica). U svakom slucaju trud puta u Leskovac se 100% isplatio!
  24. sutra ujutro rano se krece za Leskovac..kacim navece video klip:) Sent from my 2013022 using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja