Jump to content

Moto Zajednica

brus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    104
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: brus

  1. Nova kubikaža

    IMG_20230304_173158_edit_1035783221404439.jpg

  2. Milane, dali poznaješ Jošku lično?

  3. Svi koji imaju nakakva saznanja o ovoj ruti vezano za stanje puteva kojim se ide neka komentariše. na taj način bi izbegli deonice koje se grade ili koje su vrlo loše za vožnju. Takođe zbog bezbednosti gledaćemo da izbegnemo deonice sa mnogo zaostale rizle na lokalnim putevima. Svaka sugestija bi nam značila bez obzira da li lice učestvuje u vožnji ili je slučajno na forumu.
  4. Arakis, Već sam te pitao za moju Hondu varadero xl 1000 v a u međuvremenu sam ugradio voltmetar koji u kontinuitetu meri napon punjenja.

    Kada je isključeno svetlo napon je dobar uglavnom 14,6 V. i u vožnji vrlo malo osciluje na 14,7V a kadkad 14,5V.

    Kada upalim svetla napon punjenja drastično padne na 13,3V i dok nisam to znao imao sam problema kod dužih vožnji sa svetlom da posle desetak alnasovanja istroši struju i neće da  zavergla.

    Nekoliko dana vozim bez svetla i on dobro pali.

    Kako da ispitam šta to povlači struju kada se upale svetla da napon punjenja tako padne?

    1. Arakis

      Arakis

      Ili alternator ne moze da da tih 10 Ampera koje vuku te tvoje dve H4 sijalice ili, sto je verovatnije, regler ne valja. 

      Pre toga proveri konektor na regleru da nije izgoreo? 

  5. Potrebnami je stručna pomoć u vezi sa pokretanjem Varadera XL 1000V 1999. Teško vergla, kupio sam nov akumulator isto. Rasturio sam elektro pokretač, očistio komutator, promenio relej i opet isto.  Nekada življe zavergla i tad  upali  odmah, ali ako propusti prvu šansu sledeći put se ponaša kao da mu je teško da okrene pokretač.

    Na gurku upali lako.

    Obraćam ti se jer sam na forumu dobio tvoje ime, kao licu koje može da reši problem ove vrste.

  6. Potrebnami je stručna pomoć u vezi sa pokretanjem Varadera XL 1000V 1999. Teško vergla, kupio sam nov akumulator isto. Rasturio sam elektro pokretač, očistio komutator, promenio relej i opet isto. (malo bolje). Kada življe zavergla on upali odmah, ali ako propusti prvu šansu sledeći put se ponaša kao da mu je teško da okrene pokretač. Na gurku upali lako. Ako neko zna telefon dobrog moto električara (znam da postoje njih dvojica koji rado pomažu motociklistima jer su i sami to) neka mi pošalju broj.
  7. Hvala Bandzi. Ivana sam i kontaktirao. Izgleda da je on Najbolji kada svi za njega znaju.
  8. Varaderci, molim Vas za pomoć. Ako neko zna gde mogu naći polovan vizir za Varadera XL1000V 1999 god. neka mi pošalje kontakt. iskoristio bih ostatak sezone pa mi je hitno.
  9. Stalno na dva točka SITES.GOOGLE.COM dobrodošli
  10. Зоране, ова анализа времена је одлична. Несматрам да је драматично што ће местимично падати киша. знао сам и ја да у прошлости пратим кретање облака и да подешавам брзином изложеност киши.
  11. Mesto sastanka na pumpi je odlično. A kiša će verovatno prestati za dan polaska. Pratićemo vremensku prognozu.
  12. Podsećam sve prijavljene i koji će se prijaviti da urade pregled motocikla. Stanje sajli podmazati pokretne sklopove, lanac, signalizaciju pritisak u gumama... Lucky Vladano može pomoći oko pakovanja prtljaga jer nam je prošle godine prikazivao spisak neophodnih stvari koje se obično nose u koferu. Molim Lucky-ja da ponovi taj popis.
  13. Vidim da se društvo okuplja. Srba i ja 10.6.21. polećemo sa Kopa. Vidimo se
  14. Imam isti problem. Ali imam i tehniku. naguram zadnji točak na neki kamen (pločast debline 7-8 cm) i onda pomenutom tehnikom lako dignem motor. Kako to radim samo kad mažem lanac, nije neki problem.
  15. Pogledajte i ovo: Brus ONLINE - Motociklisti krenuli u obilazak Srbije preko Brusa (foto) WWW.BRUSONLINE.COM Brus,29.06.2020. Grupa motociklista krenula je u obilazak predela Srbije 28. juna, a kraći predah su napravili u Brusu, u...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja