Jump to content

Moto Zajednica

Saletea

Članovi
  • Broj tema i poruka

    33
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Saletea's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nisam druze osigurace nisam ni gledao!!!!
  2. Uhh moracu ovih dana da resavam!! U pravu si na 110 112 kuva sigurno i masina zbogom!! mada drugar mi danas kaze isto hayabusa u leru preko 100 i nije upalila ventilator a stoje jedan pored drugog u hotelu!! Inficirali su se!!
  3. Izvini ali zasto ne hladjenje voznjom?
  4. E hvala svima prave ste kolege!!! Bice mi zadovoljstvo da platim pice ako dolazite do Vrsca..) hocu probacu i to koliko sutra vec ...
  5. Ventilator sam proverio radi na sek sam ga spoio i ok je!! Tecnosti u hladnjaku ima i antifriz je u njemu zelenkasti!! Medjutim ona bocica na kojoj je max min sa antifrizom je puna do maximuma znaci dokle je obelezen max!! Nznm lupam mozda termostat nznm!!
  6. Pa neznam kako i od cega je rikno jednostavno motor je mazen pazen.. Letos ga je mozda dva puta svega palio tako da mozda je i tada negde crko!! Svakako cu to da probam!! Pre nego sto ga kupim!!
  7. Hvala jos jednom napisacu sta sam uradio!! Zato sto mi je jedan majstor danas rekao pusti ga na 110 i upalice ga kao hladno je jos!!!
  8. I da ne zaboravim gde moze da se nabavi i cena od prilike ako neko zna?!
  9. Hvala na savetima stvarno znace!! Do koje temperature otprilike smem da se kockam:)))???
  10. Druze mislis ta je termo rikno?? Njega nemogu da proverim bez skidanja???
  11. Kolege ako neko moze da mi da odgovor? Zx9 je u pitanju stoji na toplom nije paljen nedelju dana upalim ga postigne radnu temp normalno , provozam ga krug dva ostavim u leru i digne temp na 102 105 nepali ventilator. Napravim krug ohladi se na 92 opet na 105 6 i nista!!! Hladnjak pun skinem dzek sa hladnjaka proverim ventilator pali a ovako nece!! Letos mi je samo jednom upalio na 102 103????? Pa brinem sta bi moglo biti ako neko zna?!!!!
  12. Saletea

    Koje ulje?

    Druze nisi objasnio zasto nisi zadovoljan uljem? Zbog potrosnje ili slicno!! I dali je moguce da bas nista ulja ne potrosi na toj km?
  13. Uuu druze a ko ti je radio? Razmisljam da odem do Stankare kod njega sam ranije servisirao svaki motor mada iskreno on mi je i najblizi posto sam iz Vrsca. Bokilic mi je daleko a i lose je vreme pa nznm!! Sta mi predlazes?
  14. Ili bar koliko je zamena tog lezaja pa servisima?
  15. Da od prilike i kod mene je slicno kad je u mestu!! Moracu nekako do majstora Bokilica da mi pregleda karbove i da zamenimo taj lezaj!! Covek je postao jako popularan ovde kod nas malo smo daleko steta sto ne dolazi u nas kraj:((( !! Puno ljudi bi se obradovalo!! Zna li neko cenu tog lezaja barem od prilike?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja