Jump to content

Moto Zajednica

kgujas

Članovi
  • Broj tema i poruka

    67
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kgujas

  • Rođendan 19.04.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Subotica

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

kgujas's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. kgujas

    TDM Srbija

    Pozdrav. Imaš recimo SW Motech . Stable centerstand for Yamaha TDM 900. SW-MOTECH.COM Centerstand for Yamaha TDM 900. Many years of experience ensures high-class and stable centerstands with easy jack up. Specially developed by SW-MOTECH. ili preko fc-moto https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ViewAction=View&ObjectID=118158377
  2. Pozdrav, ako neko ima ili zna gde se može kupiti trebaju mi matice M6 sa korakom od 0.75mm . To je matica za stelovanje ventila. hvala,
  3. kgujas

    TDM Srbija

    Pozdrav svima, od nedavno sam postao vlasnik TDM900 sa ABS-om. Imam problem za zadnjom kočnicom... kad stisnem polugu kočnice ona prvo propada do kraja, pa posle 5,6 stiskanja počne normalno da radi. Radio sam više puta luftiranje preko sisice na kleštama ali nikako da kočnica postane tvrda na prvo stiskanje...i dalje ima vazduha u sistemu. Ima li neki poseban metod zato sto ima Abs? Hvala.
  4. Moze biti nezgodno ako nema rezerve... Progutao sam rec...
  5. Vazi, tako ce i biti posto moze biti ako nema rezerve...vec sve iscuri. Ima neko predlog gde bi se mogla nabaviti nova slavina ili neki repair kit, neki majstor koji bi to kogao srediti?
  6. Ok, hvala vam na brzim odgovorima. To ce mi biti polazna tacka. Da li nesto smeta ako je slavina na PRI? Na ON i RES gorivo ne prolazi... Kazu mi da treba menjati neke gumice u slavini da to radi, ali da ovako preko PRI ne smeta radu motora...
  7. Pozdrav svima. Od kraja prosle sezone sam i ja vlasnik gs500 motora. Imam problem s njim da ne ide preko nekih 135-140. Znaci ima jos gasa ali kada ha dodajem umesto da motor ubrzava, one se gusi i usporava. Do te brzone motor ide ok, nema trokiranja , gusenja nista slicno. Ali u 6 nece preko 7000 obrtaja ,u 5 do nekih 8500-9000. Molim ideje ako je neko upoznat sa ovim problemom... Hvala.
  8. kgujas

    JawaMania

    Hvala na odgovorima, teracu sa ovim akumulatorom ako moze do kraja sezone a potom cu da uzmem novi. Bas mi se tako ponasa kako stampar kaze. Na leru mi svetla pozute oslabe, a kad dodam malo gas budu ok.
  9. kgujas

    JawaMania

    Hvala na brzim odgovorima. Inace akumulator drzi struju i posle nedelju ili dve stajanja motor pali na kurblu. Ali to ne znaci da je akumulator dobar. Kako ga proveriti?
  10. kgujas

    JawaMania

    Pozdrav svima. Kako ja znam lampica treba da se upali. Imam i ja jedno pitanje u vezi struje... DA li ne ko zna koliko Watt-i proizvodi Jawa 350TS? Moj problem je sledeci... Kad motor radi na leru zna ponekad da ugasi jedan cilindar ili da se ugasi motor.Ako motor malo cackam po gasu ovo se ne desava. Takodje se ne desava ni ako ugasim svetlo. DA li je do slabijeg punjenja( cetkice,kolektor, rotor) i kako to proveriti kod kuce? Inace u faru mi je sijalica halogena od 55/60w i imam Joskino el. paljenje, da li je to suvise za alternator?
  11. kgujas

    JawaMania

    Jedno pitanjce: Da li neko ima iskustva sa rezonatorskim auspusima za Jawu 350 TS, Potrosnja, brzina ubrzanje i slicno ?
  12. kgujas

    JawaMania

    Pozdrav svima. Karburator sigurno nije isti, a ni lancanik kako ja znam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja