Jump to content

Moto Zajednica

pinkum

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu pinkum

  • Rođendan 23.01.1962.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd / Veliko Gradiste
  • Interests
    moto sport
  • Motocikl
    Yamaha YZF 750

pinkum's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Citam sve ove kritike na Ryu motors iz Zemuna, pa ne mogu da verujem. Vladu sam upoznao pre desetak dana i video se par puta. Omogucio mi je da gledam kako njegovi majstori rade! Verujte ono je savrsenstvo. Najvise me je odusevilo sto nakon rada majstora na motoru, Vlada licno vrsi pregled ( a covek se zaista razume ) i dok se sam ne uveri da je sve OK, nema prodaje! Ja kod njega nisam nikada nista radio ali nameravam. U Ryo motors sam otisao radi kupovine materijala za presvlacenje sedista. Nakon razgovora sa Vladom predlozio mi je da donesem sedista i da ce on odneti kod svog majstora da uradi. Cena NEVEROVATNIH 1.000 dinara. Svi su trazili 3/5.000 dinara. Slobodno sam razgledao sve motore koje ima i pritom mi je Vlada uz neverovatno strpljenje objasnjavao sve sto me je interesovalo. U danasnje vreme, kada je tesko kupiti, a i prodati motor, stekao sam utisak da je Ryo dobra mogucnost da se dodje do dobrog motora. Posebno sto prihvataju motor koji je kod njih kupljen i uz doplatu kupujete drugi. Ja imam samo reci pohvale, a opisacu moje utiske posle ozbiljnije intervencije na mom motoru.
  2. pinkum

    Yamaha yzf 759 r

    Problem kod ovih motora su karburatori. Ja nisam imao takav problem kao ti, mada mi Yamaha ima skoro 50.000, ali sam cuo od majstora da ima neki fazon sa membranama. Ako si iz Beograda ili okoline predlazem ti da kontaktiras Vladu, vlasnika RYO motors u Zemunu. Znam da ima najbolje spravice za stelovanje i ciscenje karburatora. Covek je zaista profesionalac koji dugo radi i to ozbiljno radi. Za rad njegovih majstora daje garanciju sto je danas najbitnije. Nije vacaros sto se tice naplate. Takodje, znaj da ovaj motor ne trpi dve stvari. Jedna je los akumulator, a druga je lose gorivo i prazan rezervoar. Pozdrav i drago mi je ako sam pomogao.
  3. 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1993 2. Vreme provedeno na motociklu:Dve sezone i jos ga vozim. 3. Šta mi se dopada: Snaga, startnost, brzina, stabilnost, sigurnost ... ma, lutka i posle toliko godina! 4. Šta je moglo biti bolje:menjac, ali ne nesto posebno kao nedostatak, odnosno malo hoce u prvu da zakrci i na malom broju obrtaja. 5. Moj utisak: Motor je zaista vrh ali samo pri dobrom odrzavanju kao sto ja radim sa mojim. Karburatori su problem ako se ne servisiraju kako treba.
  4. pinkum

    Moto gume Avon

    Guma je montirana i isprobana! Tacno je da je u pocetku dolazi do proklizavanja, ali nakon zagrevanja (po ovim vremenskim uslovima i ne traje dugo) dobro se ponasa. Ipak se slazem sa svima koji ovo ne preporucuju, a iz jednostavnog razloga sto protok vremena znacajno utice na sastav gume te dolazi do truljenja ma kako da su cuvane. Hvala puno svima!
  5. pinkum

    Moto gume Avon

    Danas sam dobio informaciju da u Sapcu postoji prodavnica ovih guma i to svih dimenzija. Cena je 50 evra bilo koja. E, sada. moj drug je narucio i dobio ali guma je proizvedena 2005. godine. Predlozio sam mu da pre montiranja konsultuje nekog strucnjaka. Sta mislite? Treba li uopste kupovati gume koje su proizvedene pre 8 godina i ako se tako nesto koristi, kolika je opasnost? Da, on planira da je montira na Suzukija 750.
  6. Hvala. Sluzi me odlicno! Za sada bez veceg kvara, a ima 54.000 km.
  7. pinkum

    Moto gume Avon

    Greska u pisanju i greska ispravljena.
  8. pinkum

    Moto gume Avon

    Cuo sam da neko u Sapcu prodaje, ali ja imam mogucnost da je narucim iz CH po ceni od oko 80 franaka.
  9. Molim za misljenje i iskustvo za gume Avon AV 59 Viper sport. Nameravam da za moju Yamahu YZF 750 kupim prednju 120 70 ZR 17. Ako sam promasio mesto za ovo pitanje, izvinite.
  10. Pozdrav svim clanovima. Vozim Yamahu YZF 750 (mislim da je najbolja marka na svetu .... ne primam komentare), 1993. godiste u odlicnom stanju. Zivim na relaciji Beograd & Veliko Gradiste! Dugo pratim ovaj sajt ali nikako da se registrujem. Dosta dobre pomoci sam dobio na forumima. Uskoro i slicice.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja