Jump to content

Moto Zajednica

Battica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Battica

  • Rođendan 06.01.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd-Vicenza-Munchen
  • Motocikl
    Aprilia Scarabeo 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Battica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Imam mali vizir kao sto se vidi na slici ali planiram uzeti i jedan kombinezon i rukavice
  2. 02.05. vozim ga u Apriliu da ga kompletnog pregledaju i urade tehnicki pregled,posle cu ga ostaviti supruzi da se ona malo vozika pa kad otopli na put,a taman i do tad da napravim A1 jer u Nemackoj ga ne mogu voziti sa B kategorijom.Bice mi to prva duza relacija na dva tocka.
  3. Dragee Kollege,evo me posle duzeg vermena,zbog privatnih problema i promene mesta prebivalista nisam imao vermena ni da pisem.Sada stvari stoje ovako,pre 3 meseca preselio sam se u Nemacku,Minhen,porodica i stvari su mi jos u Italiji kao i Scooter i sad planiram da jedan dan sednem na njega i napravim put od Vicence do Minhena (500km) pa bih zeleo cuti savet od vas iskusnijih koji ste pravili duze rute na scooterima.Da li je Scooter od 125 ccm dobar za takav put i na sta treba da obratim paznju.
  4. Koliko te koštalo ovo i jesu li originalni dijelovi? Hvala Sve je kupljeno u Aprilia prodavnici (prodaja i servis Aprilia) trebalo bi da je original i kostalo me nesto manje od 100€
  5. Vidim da sam u predstavljanju zaboravio da napomenem da zivim u Italiji.Skuter sam uzeo od lika koji ga je lepo cuvao,ali posto je dugo stajao odlucio sam mu promenti svecicu,kais,rolnice,ulje,filter ulja,filter vazduha i antifriz,sto sam i uradio,ali,posto sam antifriz ispustio na onom srafu gde pise "coolant" ili tako nesto slicno,sad ne znam da li je potrebno negde da ga ozracim ili ce to vec sam uraditi kad podigne temperaturu.Za sad mu antifriz stoji u sudu gde se doliva.Mislio sam da mu promenim i ulje u menjacu i hocu ali prvo da pokrenem motor ikako valja.da sve bude na svom mestu.
  6. Jeste,stajao je cetri godine,lik ga nije vozio,ali je bio u cistom i suvom cosku garaze.Ocuvan je,cak i rolnice i kais nisu uopste losi,ali sam ipak kupio sve novo,da budem miran,kupio sam i ulje i filtere i cak i menjacko ulje koje je papreno skupo,moras da uzmes litar a treba mi 100ml ili nesto vise,moram se tacno informisati.Inace lik mi je dao skuter sve sa koferima,sa dve dainese kacige (kao nove),dve kisne jakne + originalan aprilia lanac za vezivanje i gumama koje su presle 500 km po montiranju.Sad planiram posle odmora da ga osiguram i da ga vozim do kraja oktobra kada cu zaustaviti osiguranje do proleca.Pa u prolece ponovo na dva tocka.
  7. Posto sam od juce postao vlasnik Aprilia Scarabeo 125 iz 2000. da vam je malo predstavim i postavim nekoliko pitanja posto ne poznajem nesto posebno moto mehaniku. Znaci ovako,ima 22000 km uzeo sam je od prvog vlasnika koji ju je redovno servisirao u Aprilia servisu,jako uredno je sve odrzavao,ali je motor poslednje cetri godine bio parkiran i nije vozen.Prilikom kupovine motor je startovao,ali ga nisam vozio jer nisam zeleo da rizikujem zbog ulja i filtera,ipak je stajao dugo.Po donosenju skutera u moju garazu,iz predostroznosti odmah sam skinuo poklopac gde se nalazi kais,skinuo ga a takodje i skinuo i onaj deo(ne znam kako se zove deo) gde se nalaze rolnice.Kupio sam nove delove ali bih pre montiranja zeleo savet sta jos treba pogledati i promeniti.Kvacilo deluje da je dobro,nema nekog velikog lufta,ali prilikom okretanja rukom malo huci,da li se to cuje neki lezaj?Dajte mi savet sta bi trebao raditi. Ovo je moj novi ljubimac
  8. Pozdrav svima.Ja sam Bata i od juce vlasnik jedne Aprilie Scarabeo 125 iz 2000. Nov sam u svetu dvotockasa pa se nadam da cete imati strpljenja za sva pitanja koja cu postavljati,a bice ih dosta.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja