Jump to content

Moto Zajednica

Che007

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Che007

  • Rođendan 08.06.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Lešak
  • Interests
    Choperi, Naked
  • Motocikl
    Nemam trenutno

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Che007's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Знам да је кубикажа мала и да је то мало снаге, али бих ово узео да се буквално учим да возим. У аутошколи сам возио 20 часова тако да то не сматрам уопште довољним, а овако мала кубикажа би ми мислим одговарала да лакше савладам вожњу мотора. Хвала у сваком случају, сваки савет је увек добродошао од искуснијих колега.
  2. Поздрав свима, двоумим се иѕмеђу ова два модела, па ако би могао неко да ми каже да ли има какве разлике међу њима за возача висине 190цм и тежине 100кг. Напомињем да ме не занима нека брзина и лудовање са мотором, почетник сам и желим опуштену вожњу.
  3. Che007

    125 CC

    Јел ово Drag Star 125?
  4. Поздрав, има ли неко можда на продају Челенџера?
  5. Поздрав другари, продаје ли неко Раптора?
  6. Извињавам се за упад, али свуда питах, па да покушам и овде, има ли можда неко на продају Регал Раптора 125? Унапред хвала и опраштајте ако сам промашио тему
  7. Велики поздрав свима! После положеног возачког за пуну А категорију, решио сам да купим неко моторче да се учим вожњи. Обзиром на мањак средстава за тако нешто, а љубави према крузерима(чоперима), избор се свео на ова два модела. Па да приупитам овде, да ли неко има на продају дотичне моторе и ако има, молио бих да понуди. Унапред хвала!
  8. Mislio sam na ova dva konkretna motora, tj.modela: 1. Sprint raptor WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sprint raptor, 2009. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 14500 km, Smederevska Palanka. Cena 800 € - Motori - Polovni Automobili 2. Sprint Princ WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sprint Princ, 2008. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 14857 km, Prokuplje. Cena 700 € - Motori - Polovni Automobili Da li po vasem misljenju ovo vredi pogledati? Molim moderatore ako ovo nije u skladu sa pravilima da uklone.
  9. Pozdrav bajkeri! Nedavno sam polozio za A kategoriju sa 40 godina, iako sam ljubitelj motora od malih nogu, a narocito chopera ili kruzera. Obzirom da sam mator" pocetnik, razmisljao sam da za neki prvi motor pribavim kakvog kineza, tacnije jednog od ova dva iz naslova. Ne znam skoro nista o njima(osim onoga sto sam procitao po forumu, mada je to dosta rascepkano) pa sam hteo da zamolim vas koji ih posedujete da mi napisete par reci o njima i koji bi bilo bolje uzeti. Inace sam visok 190 cm i tezak oko 100kg. Unapred vam hvala na odgovorima.
  10. Не бих препоручио пут преко Истока, незванично има проблема у месту Кећ поток, чак и Шиптари зазиру од проласка туда, ноћу нарочито.Опет, ограђујем се, информације су мало непроверене, али опреза никад доста.
  11. Дефинитивно не би ваљало, први пут сам сео на мотор у ауто-школи, од првог до последњег часа ја нисам скидао осмех са лица
  12. Има ли неко искуства са Понтис мото фармерицама?
  13. Поздрав, да ли би овај Принц одговарао возачу висине 190цм и тежине око 100кг?
  14. Здраво свима, зовем се Милан, 39 година, из Лешка са севера Косова и Метохије, бајкер са "касним паљењем" (положио за А категорију пре месец дана)што се каже, иако љубитељ мотора од ране младости. Тренутно без мотоцикла, у преговорима са супругом око куповине истог
  15. moze li neko da mi kaze koliko bi priblizno mogao da kosta SYM HUSKY 125CC choper, 2010 godiste, neregistrovan, u veoma dobrom stanju, presao je nekih 3000km?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja