Jump to content

Moto Zajednica

hogar74

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

hogar74's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ali mi Kymco ima malo "svemirski" izgled...Nesviđaju mi se farovi..Daleko od toga da je loš..
  2. Može i Kymco,nisam rekao da moraju striktno ta 3 modela
  3. Kao što sam i naveo,skuter bih vozio po gradu (kuća-posao) i za povremene izlete van grada,ali prvenstveno za gradsku vožnju.Nisam od onih što na semaforu odvale gas do daske,ali mi je bitno da sa saputnikom ako se nađem u nekoj nezgodnoj situaciji motor ima snage da povuče.Ne zanimaju me polovnjaci već isključivo nov skuter.Naglasio sam da sam vozio Beverly od 250 ccm ali nije ostavio neki utisak na mene.Zato i hoću da kupim sa većom kubikažom (400-500). Ne znam da li ima razlike između Aprilije SR MAX 300 i Beverlija od 250. Ako razlika nije neka onda bih Apriliju izuzeo iz kupovine (mada mi je možda i najlepša). Da postojo Aprilija od 350 ccm kao na novim Beverlijima ne bih se dvoumio.
  4. Potrebna mi je pomoć (čitaj - savet) od iskusnih vozača skutera. Planiram da kupim nov maxi skuter i dvoumim se između nekoliko modela a to su: 1. YAMAHA X-MAX 400 2. GILERA NEXUS 500 3. APRILIA SR MAX 300 Molim vas da mi date vaše savete,sugestije,predloge ili čak preporučite neki drugi maxi skuter koji nisu od ovih što sam naveo. Najviše se dvoumim između prva dva modela.Naravno ni jedan od ta tri nisam vozio. Zanima me potrošnja,da li se kvari,kakav je za održavanje i slično. Koristio bih ga za vožnju od kuće do posla ali i za neku vangradsku vožnju od 100-150 km sa saputnikom. Bitno mi je da ima snage da povuče. Vozio sam od prijatelja Beverli 250 ccm ali nisam nešto oduševljen kako povlači. Dakle izvolite sa vašim mišljenjima...
  5. Ćao društvo

    Nov sam na forumu pa mi treba malo vremena da se snađem.Inače sam iz Pančeva,imam 38 godina. Trenutno ne posedujem motor ali želim da ga kupim u skorije vreme, pa mi trebaju neki saveti od iskusnijih vozača.Za sada toliko od mene.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja