Jump to content

Moto Zajednica

Ghoust_rider1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Ghoust_rider1's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zahvaljujem na dobrodoslici,ako te interesuje motor ja prodajem moj sa slika
  2. Hvala na savetu i dobrodoslici svakako necu odustati od motora a mozda ni cekati 24 godine
  3. Zdravo mile evo steve hahaha :)

  4. Cao svima ja sam Stevan,iz okoline Beograda imam 20 godina i veliki sam ljubitelj motora.. Pre svega Motor ne moze voziti neko ko to radi iz zabave ili dosade to treba voleti u svakom smislu,imam motor vec pet godina i do sada ni jedan incident jako ga pazim i odrzavam.Postoji jedan problem a to je da nemam vozacku dozvolu,ali sam do skoro bez obizra na to vozio kao da je imam,naravno nigde dalje tu u krugu..Zelja mi je da polazem ali nisam u mogucnosti..voleo bih da sacekam godine od 24 da bih mogao da polazem za celu A KATEGORIJU..bilo kako bilo sada sam u pauzi zato sto mi je pisana prijava Motor je registrovan na moje ime,imao sam i kacigu atestiranu,ali drug policajac ne popusta tako da sam odlucio da vise ne sedam na motor dok ne polozim,i to mi jako tesko pada ako shvatate..Evo nekih slika mog mezimca i tetovaze koju sam nedavno posvetio mojoj najvecoj ljubavi a to je motor!!!
  5. znas ti mene nikada nisam ni vozio brzo..hvala
  6. hvala na dobrodoslici i na savetima,dobro ce mi doci!:)

  7. Hvala na dobrodoslici i na savetima,svakako cu ih upotrebiti!
  8. Pozdrav,evo moje masine, http://imageshack.us/a/img51/1489/amuq.jpg http://imageshack.us/a/img5/9422/7xan.jpg http://imageshack.us/a/img11/500/0fzi.jpg
  9. Cao svima ja sam Stevan,dolazim iz okoline Barajeva,tacnije iz Lisovica,sigurno ste vec culi za to mesto.. Vozim motor od petnaeste godine.Prvi motor mi je bio Tomos Bt 50,koji sam pre dve nedelje zamenio za MZ etz 150.. Zelja mi je bila da vozim malo veci motor,pa sam je i ostvario,motor je u svakom smislu extra i za one koji vole brzu voznju i za one koji uzivaju u voznji..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja