Jump to content

Moto Zajednica

knjigor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu knjigor

  • Rođendan 06.05.1982.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Novi Sad, Sremska Kamenica

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

knjigor's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Ne moraš častiti :), svi Trio skuteri se isporučuju sa skinutom blokadom, a možeš naknadno da kupiš elektroniku ako te na tehničkom budu zezali što ti skuter ide brže od propisanog (naravno posle dve godine koliko si oslobođen tehničkog), koja košta ako se dobro sećam ~50€, pa da stavljaš i skidaš po potrebi. Meni samo nije u celoj priči najjasnija priča ljudi iz Pede da GP ima samo 1 KS (3,4 ks) manje od Blejda (3,3 kw = 4,4 ks) i da tvrde da ne može da razvije više od 45km/h i da pritom nema nikakvih blokada.
  2. Ja iskreno nemam, ali sam jutros video u Kamenici da se jedan penje od crkve (pravac od Ledinaca) prema centru i natavlja za NS, čovek je bio malo ... pa je skuter išao sporije, ali sa druge strane to je i ozbiljno brdo.
  3. Ma samo se malo šalim, samo neka on dobro služi, a što se Kimka tiče, svi znamo da će proći kao Htc sa mobilnima, na vreme su shvatili da je kvalitet presudan i svaka im čast na tome Šteta što ti je skrnavo vreme napolju pa ne možeš da se vozaš
  4. Pa čestitam, neka te dugo i dobro služi Mada nisi odustao od kineza pošto je i Kymco kinez ali samo neka služi.
  5. Gledao sam i to, ali tog modela nema kod nas, a da je Peda brend (mada su to sve kinezi iz iste fabrike). Pritom, kako kažu u Pedi, taj sajt je sa zastarelim informacijama pošto za GP kaže da može 70 km/h kada se skine blokada i da je 2t, mada bih ja pre rekao da ovi naši imaju stari kontigent motora pošto kako vidim ovo su skuteri za 2019 (Euro 4). PEDA MOTOR-From Italy,to The World! Italian eec scooter,pedamotor,pedamotors,peda scooter WWW.PEDAMOTOR.COM
  6. Ja kad sam obilazio prodavnice pitao sam u Triomoto čoveka u čemu je konkretno razlika, u principu su agregati isti (neka mala razlika samo), ali je velika razlika u tome što Peda ima rezervoar dole i pumpu koja nija baš kvalitetna (kaže prodavac Trio skutera ), ali sa druge strane ima most i mnogo bolje izgleda od Blade-a, prednost Blade-a je i u tome što ima blokadu (skida se odmah) i izvlači oko 70 km/h dok GP nema i 45 km/h je maksimum maksimuma (po prodavcu iz Pede), mada mi je to jakoo sumljivo. E sad ono što je meni još zapalo za oko je Peda ET koji mi je lepši od Blade-a, a prodavac kaže da se može montirati 80cc kit kada izađe iz garancije i to sa malim posledicama pošto ima ojačanu radilicu.
  7. Video sam par motora u NS ali nikako da naletim na vlasnike pa da se raspitam iz prve ruke.
  8. Nisam još ništa, malo su mi se zeznule finansije pa moram sačekati malo. Ja nisam za polovno bez obzira na brend/marku, kad pogledam na oglasima šta se prodaje, većinu su terali klinci da nauče da voze i vadili dušu. Jednom sam već tako kupio motor pa je više bio kod majstora nego kod mene.
  9. Pozdrav, Treba mi vaša pomoć oko izbora novog skutera, trenutno se lomim između Trio Blade i Peda GP. Gledao sam oba i oba mi na oko lepo ozgledaju, GP malo lepše, ali me je prodavac u Pedi razočarao kada je rekao da Gp nema blokadu i da je 45 km/h to što motor daje. Blade daje još dodatnih 15km/h kada se skine blokada (mada se isporučuju sa skinutom blokadom, sa mogućnošću da se vrati ukoliko tehnički pregled pravi problem), a to ipak znači, mada je u pitanju isti agregat. Cenovno su veoma blizu. Kopao sam po forumima ali ne nalazim neke konkretnije informacije za i protiv pa bi mi svaka preporuka dobro došla. Ideja je nov motor, ne mora nužno biti skuter do 50 ccm do 1200€, ali 2018/19 godište, pa ako neko ima preporuku...
  10. Hvala na savetu, ali ne interesuju me Sport i Super Sport motori, samo Enduro i Super Moto.
  11. Gledao sam još malo, ali ovo su stari modeli, pa ne znam da li se još proizvode Sprint cross 50 Kinroad xt50py enduro Yamasaki YM50 GYS Derbi senda r xtrem Keeway xray Husqvarna ch racing 50 Derbi Senda Sm
  12. BT sam imao (imam još uvek), kupljen polovan, vožen nekoliko puta, a onda odguran do majstora gde se ispostavilo da mu je otišla mašina, šta reći, moja loša procena pri kupovini :-( No, nije samo to problem, BT mi je dosta mali, ipak ja imam svojih 80 kg, pa pod njime izgledam kao da sedim na nekom dečijem biciklu . Trenutno sam sa komšijom u pregovorima oko otkupa BT-a pošto on ima ATX koji hoće da sredi za klince. Koliko god glupo zvučalo, ipak bi nešto kinesko/japansko ali novo.
  13. Pozdrav svima, odlučio sam da kupim prvi novi motor, do 50 ccm pošto mi treba za 10 km dnevno po ravnom, do posla i nazad, ali da nije skuter. Razmišljao sam o Keeway - x ray enduro 50 ili supermoto 50, ili nešto slično, bitno je da je koreanac ili kinez i da je novo. Molim sve članove za savete. Ukoliko tema već postoji, molim moderatore da mi ne zamere, ali gde god sam tražio, svugde su skuteri, nigde nema reči o motorima.
  14. Pozdrav svima, ja sam Igor iz Sr. Kamenice, trenutno planiram da kupim prvi motor i iskreno se nadam pomoći u odluci.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja