Jump to content

Moto Zajednica

djoledb

Članovi
 • Broj tema i poruka

  181
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: djoledb

 1. djoledb

  Штапови за пецање

  Промењена локација са усрећеним актерима...
 2. djoledb

  Штапови за пецање

  Поздрав, Нећу више да пецам шарана те продајем два спро штапа и две спро машинице. У року од три године били на води само два пута, дакле готово нови само купљени и тестирани... Цена разуман договор у складу са стањем, продајем, не поклањам... Више о њима погледајте на: Spro Manhatten Tele Carp 3,6m 50-100g OCTOPUS.RS Spro Manhatten Tele Carp spod stap za pecanje SPRO Super Long Cast Pro 4.000 šaranska mašinica CARPMANIA.CO.RS SPRO Super Long Cast Pro 4.000 Robustna i izdržljiva šaranska mašinica iz SPRO-a. Понуде на ПП... Ћао од Ђолета.
 3. djoledb

  Штапови за пецање

  Поздрав, Празним још неке детаље торба, индикатори, свингери... Кад све сложим фотографисаћу, све ђутуре 170е...
 4. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  И даље без промене. Имам пуњач....паре су боља опција.
 5. Поздрав, Продајем бисаге купљене, а само једном напуњене без проширивања те донешене до моторчета и нестављене на њега. Нисам отишао са моторчетом до продавнице да увидим да ли могу да их монтирам без дистанцера. Код бата Себе био сам неки дан и по његовом савету како могу да се направе дистанцери и поставе бисаге мојој драгој не одговара да траке прелазе преко дела седишта где она седи. Седиште мог моторчета се не диже... Дакле бисаге су на продају, нове, некориштене, неоштећене итд.....купљене су овде: http://motoland.rs/izdvajamo/bocne-torbe-za-skuter-motor-bisage-kappa-lh202/ Цена мања за једну црвену нашу новчаницу од цене у радњи.
 6. djoledb

  Drumske kafane

  @balle Напрежем мождане вијуге, "Кум" није био у шуми тих година кад сам ишао чешће у тај крај. Био је поред самог пута..., дуго нисам био тамо
 7. djoledb

  Drumske kafane

  Поздрав, У добром сећању од пре коју децнију остаде ми кафана "Кум" по изласку из Пожаревца ка Ср.језеру. Ово прими са дозом резерве ако је дошло до промена! Колега са посла хвалио је "Брку" на самом језеру...осмотри ситуацију, а ако има доста гостију онда је још увек добро. Види где свраћају камионџије и они знају шта је добро. Лепо се проведи и поздрав од Ђолета.
 8. djoledb

  Punjenje Akumulatora.. MTX7A-BS

  Поздрав, И ја сам власник Cars Pro EBC 4000, купих га пре три недеље и неки дан. Акумулатор се испразнио на 11 v, за 5 сати се напунио као што пише и на самом акумулатору (Landport YTX7L-BS 12V 6Ah), наравно напон је 12,8 v, те након 4 (четри) дана монтиран и успешно је покренуо агрегат након тромесечног мировања... Дакле пуњач ради и слободно га користите...
 9. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  може замена и за пуњач акумулатора, али паметан пуњач...
 10. djoledb

  Штапови за пецање

  100e фиксно...
 11. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Хвала на одговору, и у Србији можеш да купиш јефтиније моделе бисага, исто тако можеш уместо јапанских скупих мопеда да купиш рецимо јефтине кинеске мопеде..., а сад шта купити? Али свако има право на свој избор, а и мишљење под условом да не угрожава друге. Цена је доста битан фактор приликом избора, неко купи јапанца, а неко кинеза и чињеница оба купца се возе. Тако и са бисагама у обе врсте и у скупље, а и у повољније могу да стану ствари, али колико дуго могу да се користе јефтиније, а колико дуго скупље? Вољан сам да попустим , али не много као што су јефтинији модели.
 12. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  није фиксно...
 13. djoledb

  Штапови за пецање

  није фиксно...
 14. djoledb

  Штапови за пецање

  Цена 130е...
 15. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Добро јутро, И мене чуди да од продје нема ништа, а о навлаци или неком јастучићу кроз измаглицу прођоше неке мисли. За наступајућу сезону због величине машине на њој биће коферче, танк торба (коју иначе не волим) и ранац или нека репна торба. Или без драге те траке неће да сметају... Бисаге ако продам продам, а у другом случају чекаће неки други двоточкаш... можда продаја не иде јер сам био искрен и рекао прави разлог продаје, нисам трговац те не хвалим робу . Хвала на предлогу, не шкоди Поздрав од Ђолета.
 16. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Поздрав, На мом мопеду не стоје никако, нити су стајале те нема фотки...али има видео о томе како би требале да стоје : Моја драга неће да осети под својом позадином ништа друго осим мене, шта ћеш моћ навике.
 17. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Мислим да су још увек ту... може замена и за неку репну торби као што је ова https://www.moto-mania.rs/catalog/kappa/oprema-za-motore/moto-torbe/repne-torbe/repna-torba-wa404-kappa.html или нешто овако https://www.moto-mania.rs/catalog/kappa/oprema-za-motore/moto-torbe/tank-torbe/tank-torba-lh201-kappa.html, а можда и неки мото-ранац. Понудите нешто у складу са мојим моторчетом (yamaha ybr 125) за пртљаг. Наравно стање без грешке и фирмирано... Поздрав.
 18. djoledb

  Mitas gume

  Митас МЦ7 Хтео сам пирели сити демон гуму за задњи точак, није их било за моју љуту машину. У првом тренутку сам био скептичан, а приликом монтаже и много забринут. Никако да се "залепи" за зидове фелне, но паметнији попушта...срећом након 2000 и кусур км по сувом одушевљен сам, боље држи него метцлерка ме 22. По киши не возим... Дубина шаре је 4,5 мм, ако сам добро упамтио, кочење боље.
 19. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Као нове у радњи или код мене некориштене, а купљене по оној цени на рачуну у радњи? Не бих да губим више, нису биле ни окачене на моторче...уредно су запаковане назад у кесу као и кад сам их пазарио.
 20. djoledb

  Kupujem Trabanta

  Може ли још нека информација, а и фотка о плавцу?
 21. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Може и нека замена...типа бочни кофери од 21л или нека мото торба, али у перфектном стању...гиви или капа...тако нешто.
 22. djoledb

  Kupujem Trabanta

  Поздрав, Да и ја кажем по коју као бивши поносни власник трабија и то тазе новог из салона. Сличност трабија и мз макина је велика јер потичу из истог места, исте куће, а агрегат је развијен од агрегата ДКВ мотоцикла. Као први власник био сам миран од кварова скоро 5 година, додуше уз мању километражу. (санкције, крштен бензин итд) У истим условима ја бих га поново купио, за паре које сам га купио у том тренутку само канте на четри точка и то шупље сам могао да купим, а ново је ново чак и кад пластикџегуар у питању. Мењач поезија шалтања једним прстом, а да не скидаш руке са волана из треће у четврту и обратно. Убрзање до 80км/х одлично, а успорење нагло од 100км/х до 80км/х проблематично поготово ако идемо низ брдо оптерећени, даље изврсно. Грејање зими по насељу да те Бог сачува, заледиш се, а на отвореном при јачем гасу вожња у кратким рукавима. Кварови који су били : електронско паљење (враћен на платине), радилица (више пута, нема оргинал делова, само ремонтоване), корпа квачила и наравно зезање са кочницама. Све у свему чудо од аута као нов боља опција од шупљих канти из тог времена, а данас не може да се пореди са пристојним половњааком иако је нов. Једноставно је превазиђен. Ах да, да не заборавим после 450км вожње све те боли на леђима... и троши као упаљач од 3,5л до 8л. Ништа не шкрипи, не лупа, врата се затварају као на џегуару (јагуар), само так се чује... И на задњем седишту...има места. Дефинитивно пружа задовољство и у вожњи, никад ти није досадно, власници кад се сретну као и ми бајкери један другог поздрављају, а приче на паркингу тек... дружељубив ауто то беше. Е то један мали приказ какав је траби.
 23. djoledb

  YBR125

  1. Годиште љуте машине 2008. 2. Време трајања жуљања позадине је ово лето 2018-сте, а и јесен 2018. Наравно и у следећој сезони наставак. 3. Наравно одушевљен сам изгледом машинице, потрошњом од невероватних 2,1 l/100km и то са две одрасле особе + коферче и ранац. Сама њена једноставност ми се допада, довољно је велика за две одрасле особе (брачни пар) чија укупна тежина не прелази 150kg. 4. Разочаран сам њеним кочницама, морале би бити боље. Волео бих да је распоред масе возила мало померен напред, имам утисак и кад возим сам да је предњи крај много лаган. Превише је мекано огибљење. 5. Мој утисак је позитиван, возим га и даље, а следеће сезоне и ван граница Србије...
 24. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Рођаци, још су ту, а цену нећу спуштаи више....
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja