Jump to content

Moto Zajednica

djoledb

Članovi
 • Broj tema i poruka

  186
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: djoledb

 1. djoledb

  Drumske kafane

  Hvala. Primio k znanju! ☺️
 2. djoledb

  Drumske kafane

  Drugari, Koje kafane posetiti na potezu Ram - Bela Crkva, a i na potezu V. Gradište - Kladovo. Pozdrav....
 3. djoledb

  Drumske kafane

  Извињавам се, прекинуше ме и не наведох да је кафанче Трн у Руми, Пинкијева 3., Нисам понео свој стари фото-апарат да не морам да обрађујем фотке, фотке имате који пост изнад... Мало сам забораван, поспан и успорен овог јутра, кафанче не ради недељом и ако се не варам радним даном не раде после 18:00, а суботом раде до 16:00. Није фенси место, већ место да једеш добро и идеш даље. А сад опет ме цимају...
 4. djoledb

  Drumske kafane

  Добро јутро моји другари... Будим се лагано након мале туре по обронцима Фрушке горе и посете манастиру Крушедол уз манастирски мелем, ликер од ораховаче (конзумира се као лек!!! ; данас не возим...) Користим прилику да се захвалим колеги 83120033 на откривеном сремском кутку, кафаници коју посећују љубитељи доброг залогаја, рекао бих возачи, мајстори и углавном мушка популација. Мала кафаница у којој је императив добра клопа, а ја и моја драга тесирали смо кавурму, шкембиће са нама логичном купус салатом и наравно једном бело-лученом љутом паприком. То засладисмо са палачинкама пуњеним џемом од кајсија, све једноставно заједно врх од клопе. За следећи долазак остаје тестирање мозгића и коленице, чим најављујем следећу посету излишне су похвале на рачун кафанчета, особља, љубазног,предусретљивог и другарски настројеног келнера. Да не дужим топла препорука за један добар ручак... Поздрав од Ђолета.
 5. djoledb

  Vespa-vracanje u zivot

  И ја чекам
 6. djoledb

  Штапови за пецање

  Промењена локација са усрећеним актерима...
 7. djoledb

  Штапови за пецање

  Поздрав, Нећу више да пецам шарана те продајем два спро штапа и две спро машинице. У року од три године били на води само два пута, дакле готово нови само купљени и тестирани... Цена разуман договор у складу са стањем, продајем, не поклањам... Више о њима погледајте на: Spro Manhatten Tele Carp 3,6m 50-100g OCTOPUS.RS Spro Manhatten Tele Carp spod stap za pecanje SPRO Super Long Cast Pro 4.000 šaranska mašinica CARPMANIA.CO.RS SPRO Super Long Cast Pro 4.000 Robustna i izdržljiva šaranska mašinica iz SPRO-a. Понуде на ПП... Ћао од Ђолета.
 8. djoledb

  Штапови за пецање

  Поздрав, Празним још неке детаље торба, индикатори, свингери... Кад све сложим фотографисаћу, све ђутуре 170е...
 9. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  И даље без промене. Имам пуњач....паре су боља опција.
 10. Поздрав, Продајем бисаге купљене, а само једном напуњене без проширивања те донешене до моторчета и нестављене на њега. Нисам отишао са моторчетом до продавнице да увидим да ли могу да их монтирам без дистанцера. Код бата Себе био сам неки дан и по његовом савету како могу да се направе дистанцери и поставе бисаге мојој драгој не одговара да траке прелазе преко дела седишта где она седи. Седиште мог моторчета се не диже... Дакле бисаге су на продају, нове, некориштене, неоштећене итд.....купљене су овде: http://motoland.rs/izdvajamo/bocne-torbe-za-skuter-motor-bisage-kappa-lh202/ Цена мања за једну црвену нашу новчаницу од цене у радњи.
 11. djoledb

  Drumske kafane

  @balle Напрежем мождане вијуге, "Кум" није био у шуми тих година кад сам ишао чешће у тај крај. Био је поред самог пута..., дуго нисам био тамо
 12. djoledb

  Drumske kafane

  Поздрав, У добром сећању од пре коју децнију остаде ми кафана "Кум" по изласку из Пожаревца ка Ср.језеру. Ово прими са дозом резерве ако је дошло до промена! Колега са посла хвалио је "Брку" на самом језеру...осмотри ситуацију, а ако има доста гостију онда је још увек добро. Види где свраћају камионџије и они знају шта је добро. Лепо се проведи и поздрав од Ђолета.
 13. djoledb

  Punjenje Akumulatora.. MTX7A-BS

  Поздрав, И ја сам власник Cars Pro EBC 4000, купих га пре три недеље и неки дан. Акумулатор се испразнио на 11 v, за 5 сати се напунио као што пише и на самом акумулатору (Landport YTX7L-BS 12V 6Ah), наравно напон је 12,8 v, те након 4 (четри) дана монтиран и успешно је покренуо агрегат након тромесечног мировања... Дакле пуњач ради и слободно га користите...
 14. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  може замена и за пуњач акумулатора, али паметан пуњач...
 15. djoledb

  Штапови за пецање

  100e фиксно...
 16. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Хвала на одговору, и у Србији можеш да купиш јефтиније моделе бисага, исто тако можеш уместо јапанских скупих мопеда да купиш рецимо јефтине кинеске мопеде..., а сад шта купити? Али свако има право на свој избор, а и мишљење под условом да не угрожава друге. Цена је доста битан фактор приликом избора, неко купи јапанца, а неко кинеза и чињеница оба купца се возе. Тако и са бисагама у обе врсте и у скупље, а и у повољније могу да стану ствари, али колико дуго могу да се користе јефтиније, а колико дуго скупље? Вољан сам да попустим , али не много као што су јефтинији модели.
 17. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  није фиксно...
 18. djoledb

  Штапови за пецање

  није фиксно...
 19. djoledb

  Штапови за пецање

  Цена 130е...
 20. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Добро јутро, И мене чуди да од продје нема ништа, а о навлаци или неком јастучићу кроз измаглицу прођоше неке мисли. За наступајућу сезону због величине машине на њој биће коферче, танк торба (коју иначе не волим) и ранац или нека репна торба. Или без драге те траке неће да сметају... Бисаге ако продам продам, а у другом случају чекаће неки други двоточкаш... можда продаја не иде јер сам био искрен и рекао прави разлог продаје, нисам трговац те не хвалим робу . Хвала на предлогу, не шкоди Поздрав од Ђолета.
 21. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Поздрав, На мом мопеду не стоје никако, нити су стајале те нема фотки...али има видео о томе како би требале да стоје : Моја драга неће да осети под својом позадином ништа друго осим мене, шта ћеш моћ навике.
 22. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Мислим да су још увек ту... може замена и за неку репну торби као што је ова https://www.moto-mania.rs/catalog/kappa/oprema-za-motore/moto-torbe/repne-torbe/repna-torba-wa404-kappa.html или нешто овако https://www.moto-mania.rs/catalog/kappa/oprema-za-motore/moto-torbe/tank-torbe/tank-torba-lh201-kappa.html, а можда и неки мото-ранац. Понудите нешто у складу са мојим моторчетом (yamaha ybr 125) за пртљаг. Наравно стање без грешке и фирмирано... Поздрав.
 23. djoledb

  Mitas gume

  Митас МЦ7 Хтео сам пирели сити демон гуму за задњи точак, није их било за моју љуту машину. У првом тренутку сам био скептичан, а приликом монтаже и много забринут. Никако да се "залепи" за зидове фелне, но паметнији попушта...срећом након 2000 и кусур км по сувом одушевљен сам, боље држи него метцлерка ме 22. По киши не возим... Дубина шаре је 4,5 мм, ако сам добро упамтио, кочење боље.
 24. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Као нове у радњи или код мене некориштене, а купљене по оној цени на рачуну у радњи? Не бих да губим више, нису биле ни окачене на моторче...уредно су запаковане назад у кесу као и кад сам их пазарио.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja