Jump to content

Moto Zajednica

djoledb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    195
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu djoledb

  • Rođendan 08.10.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Interests
    Uživanje koje druge ne ometa...
  • Motocikl
    Jaca 125

Poslednji posetioci profila

3319 profile views

djoledb's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

79

Reputacija u zajednici

  1. Другари поздрав,

    потребан савет за које диск, плочице и пакне да се одлучим. У питању је мопед  Yamaha YBR 125.

    Хвала.

  2. djoledb

    NC750X 2016

    Да не уништавамо тему..., осмех је на лицу док крстарим..., једино се госпођа буни због положаја седења и количине ствари које можемо да натоваримо те можда бих то решавао на неки начин. Ја оглашавао нисам...можда је оглас нашао на форуму. Поздрав....уз извињење због одступања од теме.
  3. djoledb

    NC750X 2016

    И тако тај предходни мопед се и даље вози... крстари Србијом у двоје, а да није ових ограничења са короном било би и даље... Мопеди без огреботина итд у салону су.. Поздрав.
  4. За одговор похвала...много значи! Читам чланак, поздрав и хвала.
  5. Другари здраво, Планирам вожњу сутра те желим женче да изненадим са рибљом клопом на потезу Рам - Стара Паланка. Шта ми другари предлажу, поготово ако је било скорашње искуство...Може и нека околина овог позеза. Унапред захвалан... Поздрав од Ђолета.
  6. Поздрав,.... Испуних обећање, прочитах га поново.... Уз исто одушевљење читах као први пут. И исти коментар могу да дам... Цитат (коментар): Једноставно остао сам и без текста и без речи, а ускоро и без слова... Колега на знам да ли си писац, али ако ниси постао си и искористи тај дар!!!
  7. У реч две тема завршена...., а колега nenad.yzf да ужива у путовању с њима..... Поздрав....
  8. И даље не кориштене, а цена због почетка сезоне 7 500,00 дин....
  9. Пре свега добро дошао, Друго ја и супруга можемо и до Кладова,а и назад на YBR 125... Зашто не и ти или било ко други неби могао до Лесковца? Може и по аутопуту, али мораш да увек имаш око на ретровизорима , кад претичеш неки шлеперчић водиш рачуна о претицајном путу. Ако волиш путовања изабери машину која није Р-ка... (може и са Р-ком али на Р-ки са двоје + кофери...) Ја не бих нинџу! Купи машину која ти одговара по твојим габаритима, жељама и намени кроз новчаник и уживај . План нам је за следећу годину је или Турска или Грчка на YBR 125....дакле само путуј на чему год. Поздрав ...
  10. Поздрав, ДаркоЧа из мог , а и из искуства других ресторан Станица Бибе иза Пожаревца у правцу Б. Градишта с леве стране до душе то је пре Голубца.... Оцена добра, јака тројка, мало ми изгледа некако рустично... могли би да је мало освеже. Сретан пут...
  11. Поздрав, Одлична тема, да би то и остала потребно је да је подигнемо на одговарајући ниво. Да не буду само наше исповести, а и ја имам пар ситуација у свом бајкерском малом стажу, већ да апелујемо да видео записи наших вожњи постану званични докази за обуздавање неразумних возача. Жао ми је што кад су ми се дешавале те неугодне ситуације нисам снимао своју вожњу да то лоше искуство поделим са Вама. Издвојићу једну од прошле године и једну од ове сезоне, од пре неки дан. Беше то лепо недељно поподне док је јесен својим бојама почела да осваја Авалу, а ја маторо-млади бајкер почетник почео сам да откривам ужитке авалских кривина на равном асфалту. Наравно са мопедом који имам и да сам Роси не бих могао да остварим неке брзинске рекорде, али при изласку из непрегледне кривине те намештању за следећу на једносмерном путу да очекујете возило које вам долази у сусрет..., исправљате мопед к вањском делу кривине и пречице ка ресторану "Стари Мајдан" коју ни у лудилу не бисте хтели да користите због суновратне брзине којом би сте стигли у много комада и да једино уз помоћ Бога останете на точковима који милују онај равни асфалт. Како тако нешто да очекујете лепог јесењег дана? Шта рећи за човека који вози уз Авалу у контра смеру? Само тишина је остала коју ремети бука проласка крви кроз срце, захвалности Богу што и даље седите на својој љубимици Јаци која не свесна дешавања припрема се да нападне следећу авалску кривину лепог јесењег поподнева. Следећи пример на старом смедеревцу, коначно одмор и моје прве дуже бајкер туре, лепота милина зар не... Тура ка Б.Цркви, повратак преко Смедерева, после Гроцке. Излазак из десне кривине и на кратком правцу ауто у нашој траци наравно преко пуне линије. Дословно остао сам замрзнут на Јаци са драгом, у оној секунди размишљам да ја нисам погрешио и да возим кроз зелену Ирску, можда Јапан и са лаганим померањем што ближе ризли, крају пута оставих тој креатури довољно места. Нажалост оваквих примера, а и оних тужни нажалост има колико хоћете. Волео бих кад би надлежни обавезно при полгању за било коју категорију уврстили обавезне посете хитним медицинским службама да их бар мало уразумимо. Само наћи начин да обуздамо и протерамо невозаче иза управљача било ког возила. До тад ми смо невидљиви јахачи у свету необузданих назови возача на врелом асфалту те будимо опрезни јер разне будале вребају иза кривина. Ћао од Ђолета.
  12. Поштовани другари, Да из личног искусва с дунавске туре пренесем утиске од посете кафани званој "Дангуба"... Кафаница се налази у Кладову, мирном , лепом и пре свега пријатном месту на плавкастом Дунаву. Локација кафанчета је Краља Александра 32, шеталачка зона. На први поглед ништа нарочито, бирајући где да се окрепимо избор је пао на њу због понуде шкембића у сафту..., мекани, само клизе низ грло. Ни гулаш није за потцењивање, а гурманска пљескавица и пуњени пилећи батак, укуса благог, сочног и количине да ја по први пут нисам успео да савладам кафанску порцију до краја. Батак са прилогом је дефинитивно за две особе уз две салате... Храна је укусна, обилна, а и дуњевча сасвим ОК. Да нађем неки минус, хоћу, тоалет би могао бити уреднији. У сваком случају вреди свратити, фотке имате на "гугл мапету"..., не овладах још са фоткама, смањивањем резолуције, мало сам се улењио за неке ствари, извините ме... Другари поздрав.
  13. Drugari, Koje kafane posetiti na potezu Ram - Bela Crkva, a i na potezu V. Gradište - Kladovo. Pozdrav....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja