Jump to content

Moto Zajednica

teletabis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu teletabis

  • Rođendan 08.07.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki Freewind 650

Poslednji posetioci profila

783 profile views

teletabis's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Isto se ponasa i na polu punom,praznom,ili skroz punom rezervoaru.Nema nikakvih trzavica,gusenja i slicno,samo to sitno zujanje,koje se oseti,pa bogami,solidno.Ide do te mere da posle voznje,ruke maltene bride.
  2. Hvala ljudi! Posle nekoliko dana navikavanja,lagano se vozi.Dovoljno pitom u nizim i srednjim obrtajima,u visim vec poludi. Kad smo kod toga,hajde da pitam vas,posto nikada do sada nisam vozio 4 cilindra,zanima me-da li su vibracije normalne kada se udje u vise obrtaje? Konkretno,od 6/7000 pa na gore? Ajde da kazem vibracije,nije bukvalno vibriranje motora,guvernara ili tockova,vise dodje sitno zujanje koje se prenosi na rucicama sa porastom broja obrtaja,ali dosta jako. Ili je to jednostavno odlika "zujalica"? Naravno,na nizim obrtajima,ili u vecem stepenu prenosa sve je normalno,iskljucivo taj buzz dolazi sa porastom broja obrtaja. Mozda nekome zvuci kao zaista glupo pitanje,ali posle jednog klipa,i V motora,ovo mi je novo.
  3. Hornet,Bandit,Fazer,TDM..pa opet Hornet,Bandit,SV..Razmisljaj,probaj,vrti u krug izbor,menjaj misljenja svakog jutra. "Ma ne treba mi vise od 80ks". Sutra: YouTube,kucam "Honda Hornet top speed" Sutra: "Ma 'ocu bre kad kupujem motor da imam konjazu za ne daj Boze"... Opet sutra :"Nisu losi ni ovi maxi skuteri, a zeno? " Naravno, dobio sam repliku da sam smarator i da kupim vise taj motor,jer ce joj krv poci iz usiju koliko sam dosadan. Ajde,dobro,vozices se ti zeno GSP-om samo da puca. Nikako da mi slegne izbor,svaki je posle Freewinda ozbiljnija sprava,tako da sam i sebe zbunio sta bih hteo od motora.Elem,posle probanja svega i svacega, konacno da klikne. Ironicno, mislim da mi je bio negde pri dnu favorita,dok ga nisam probao. I eto, Fazer u dvoristu. Probao sam ga 30 sekundi,zbog posla nisam kuci. Osecaj ekvivalentan onoj cuvenoj - gledaj,nema pipanja. Prvi put 4 redna cilidnra,prvi put motor od 100ks, prvi put da imam ogromno strahopostovanje prema masini. Pa da vidimo kako ce se zavrsiti,nadam se dugorocno uspravno. Sad bese ide ono,castim pice?
  4. Nista ti ne brini,dovesce te put u moje krajeve,pa ces imati tu cast Nemanja,ocekujemo slike,inace A sto se tice voznje motora,ne pamtim kada je jul mesec bio ovako ruzan.To je sto se tice vremena,obaveze su posebna prica,ali realno,uvek se nadje pola sata,da se isusnjari po gradu
  5. Kad Teletabis dodje u Bg(boze ,pricam o sebi u trecem licu :-D),vodi vas kolektivno na pivo ;-) Posto je kosooki iz Cacka,njemu cu se oduziti na Guci,a ostali,zajedno sa Nemanjom,na shish u goce delcevu,ili u stepinom vajatu,birajte ;-)
  6. Ocrni me covek,ae da sam picajzla ,ali u pitanju je samo vizir Slikovito http://vukajlija.com/krtog
  7. Hvala puno na informaciji,znam sta mi preostaje.. Polako,klaj klaj ,i nadam se da ce biti bolje,jer je pravo mucenje voziti sa ovim fabrickim
  8. Namerno sam sacekao sa odgovorom,da bih se raspitao u vezi nalepice,i kao sto je gore receno,cena je famoznih,2975 din za novu.Sto je po meni,van svake pameti..Moracu da smislim nesto.Jos mi je Ivan rekao,da ne radi vizire na slepo,nego moram sa motorom doci kod njega,znaci cak iz Pn-a,do Bg-a..jes nezgodno,nanu mu....Pretpostavljam da je i vama uradio ovako,naravno,znatno je lakse(citaj jeftinije) kada ste vecinom iz Bg-a.;-)
  9. Caos drugari,da se pohvalim,narucen vizir kod Ivana Samo,danas razmisljao nesto,i jbt,setim se(degen!!) da sam saobracajnu nalepnicu zalepio za vizir E to je glavni problem,da li ona moze da se skine,pa da se prelepi na novom viziru,ili postoji neka procedura za dobijanje nove nalepnice? Nisam pametan,slucajno mi je palo na pamet,a ispostavilo se kao ne bas zanemarljiv problem... Postavio bih temu ,u "Opste teme' ,kontam da neko sigurno zna,ali nemam dovoljan broj postova,pa ako nekog ne mrzi,bio bih zahvalan....
  10. Proletelo mi je nesto u mislima,za mesec dana video sam previse ovih tema,ne daj Boze nikom,ali ovo je strasno koliko cesto ginu ljudi na motorima.Jedna jedina glupost,i nema te.Nema vece kazne kada pogine suvozac,a neko ko prezivi da nosi to u sebi.Pu,pu,daleko bilo,pazite se,dabogda se vise ne otvorila tema ovog sadrzaja.
  11. E maler Nadam se da ce se neko javiti,jer je zaista cimanje da se opet sve to izvadi.Kako ti je ispala ,a da nisi osetio?
  12. Pozdrav sa Bovanskog jezera
  13. Mislim da ulaz nije besplatan,ili se mozda varam?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja