Jump to content

Moto Zajednica

dhm011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    52
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

dhm011's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

26

Reputacija u zajednici

  1. Pa šta kaže bugarka,šta piše u zapisniku,ko je po njima kriv?
  2. Brz oporavak,i hvala na najlepšem putopisu.
  3. Ovaj chile ko novi zeland,svega ima od prirode. Nema nista lepse od ovakvog "evropskog" zelenila.
  4. Mislio sam ne komentarisati ovaj post i to prepustiti drugom, pa kad se javio SLOBANS evo da i ja napisem par rijeci. Cijena od 1000E je extra povoljna za sva trzista gdje se ovaj moped moze kupiti za jednu platu, pola ili trecinu plate, a takvih drzava je dovoljno da taj isti moped ima hiperprodukciju i prodaju, a da ne pominjem zemlje bliskog i dalekog istoka i Afrike gdje je moped osnovno prevozno sredstvo. Kinezi sa takvim mopedima ne racunaju na Srbiju ili drzave Balkana, prem da ce i tu isti taj moped biti sigurno prihvacen i kupovan. -- ja sam i mislio,kod nas kome ce da prodaju, bas su po selima puni para.. , a opet onaj kymco visa., ima neki prolazni izgled, dobra je marka, i deluje izdrzljivo.
  5. prelepo,procitao sam sve u jednom dahu ! srecno i dalje na putu !
  6. steta,jedna uspesna tehnologija ode u zaborav
  7. lepa i poucna tema. tehnicki. a sto se tice jezika. meni je rogobatno i zvuci kao neki ' novo govor' kad neko za tesku saobracajnu nesrecu u kojoj je naprimer neko poginuo kaze nezgoda. zgode i nezgode su za druzinu pere kvrzice nezgoda kad uganes clanak,ogrebes auto na parkingu i tako te sitne stvari .
  8. ovde na slici,gde se nalazi slicica auta,je STEPENISTE. donja ulica je slepa,zavrsava se na strmom stepenistu dugom 15 metara. ko dodje odozdole zakucace se u stepenice,ko krene odozgore mrtav je 80%. greska za ovaj put je i na iGO mapama. ovo je na Petlovom Brdu.
  9. protiv sudstva . njihove nedodirljivost i bahacenje u svim sferama drustva. naravno da bi protest imao glavnu temu. blage kazne za teske prekrsioce u saobracaju. mora da se pritisne sudstvo i vlada,da oforme neku van sudsku to jest parlamentarnu kontrolnu komisiju koja bi kaznjavala sudije koji ocigledno sude van svake logike ,odlazu sudjenja u nedogled i ostalo.. ne moze niko da bude aspolutno 'nezavistan" i prepusten samo sudu u okviru svoje branse. nekada su i doktori imali tu zastitu,sudio im neki njihov odbor u zdravstvu.odkad su poceli da ih hapse,mnogi ce 10 puta razmisle sta rade ,kako rade, i da li ce da skupi petlju da zatrazi mito. tako treba i sa sudijama.
  10. fantasticno,prelepo. jel su "budzene" nesto slike,ili je ovo zaista ovako koloritno i lepo?
  11. branis ga,kako ga ne branis. ne podcenjuj ga ,razume se odlicno u nauku : psihologiju i ekonomiju.
  12. stize leto,sad ce potrosnja sama da padne pravo vreme za biznis.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja