Jump to content

Moto Zajednica

Shone x8

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Shone x8

  • Rođendan 30.06.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Forza 250x

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Shone x8's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. I ja sam iz Bg-a. Pivo uvek može Sreda - četvrtak - valjda ću dotle upasovati motor
  2. Ideja o putovanju nije sveto pismo - kako većina odluči - ako se uopšte okupimo
  3. Hajd, vidi kad mozes, ja cak planiram da razvucemo put. Krenemo popodne, u Nisu prenociste, rano ujutro krenemo dalje-mozda Ohrid, i opet ceo dan, najaca trasa kolko sam racunao treba da bude 500 km. Naravno sa vise pauza, tako da put bi trebalo da bude lagan. Javi mi se na mail pa da se dogovaramo: savicne@yahoo.com
  4. Ja računamoko 100e za gorivo i još oko 300€ za smeštaj i provod - jer u junu je jeftiniji ležaj - ako ti treba društvo daj da kombinujemo turu - opet - kad smo u mestu - apartmanima - svako za sebe i svojim putem - moja ideja je i bila da budemouz put zajedno niz put svako na svoju stranu
  5. Pa ti nadji zamenu, kao kontrateg ja ti nesto pricam - idem i ja sa devojkom dobro je to sto nisi isao, mene je kod sutomora smocilo i ako sam imao opremu, da su mi gace bile mokre.
  6. Pa ti nadji zamenu, kao kontrateg ja ti nesto pricam - idem i ja sa devojkom dobro je to sto nisi isao, mene je kod sutomora smocilo i ako sam imao opremu, da su mi gace bile mokre.
  7. Rano mi je to,a kasnije kasno. Jako lose iskustvo sa septembrom. Prosle godine sam isao do CG i sve vreme je padala kisa. Mada ovo je otvorena tema i poziv na organizovanje ozbiljnih tura, pa kome koja odgovara bitno je da se ide
  8. Ohrid je u planu - mada sad ova situacija mi ne miriše na dobro - treba videti i Sv. Naum i proveriti da li ste grešni ili ne jer ko nije grešan, može da čuje Naumovo srce kako kuca u sanduku ( verovali ili ne )
  9. Takođe za avgust imam dogovorenu avanturu do drakulinog zamka na 4 dana. 2 skutera i jedan motor - za sada.
  10. Tu sam junaci, zaglibio kod majstora, odoše mi ležajevi na klipu, pa sam se smorio, od tuge nisam smeo da otvaram komentare al biće valjda sve ok. Moja ideja je da idem krajem juna - što zbog ne tako vrelog vremena, što zbog manje ljudi u sezoni što zbog jeftinijeg smeštaja - nije da sam štedljiv, ali nekako sve činjenice idu na ruku da to ne bude u full sezoni. U suštini nije poenta ni mesto ni vreme, bitna je avantura i jedan pravi lagani odmor gde se sve može i de smo svi jedna neobavezna družina. Šta vi mislite?
  11. Pozdrav Bajkeri, išao bi na letovanje do Lefkade - da li ima još interesenata (parova) koji bi se uputili svojim maxi skuterom ili motorom na tako jednu avanturu u trajanju od oko 10 do 15 dana?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja