Jump to content

Moto Zajednica

Milos_12345

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Bicikli

Milos_12345's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Mogli bi biti karburatori kao sto kaze FJCharlie. Da sam na tvom mestu, proverio bih svecise i iste ocistio, kao i karburatore.
  2. Bravo! Požuri sa nastavkom.
  3. Milos_12345

    MZ Caffe

    Prilicno sam siguran da je to "kineski ABS". U stvari, to nije pravi ABS koji meri obrtaje tocka i ako se tocak blokira, on popusti kocnicu. To je samo ventili koji sprecava da se kocnice pritisnu jace od odredjene mere, a kinezi to nazvali ABS. Trebalo bi da radi na tim kineskim skuterima kada je suvo a kad pada kisa nema efekta. Mozda bi cak i smanjio kocionu sili na vecim brzinama jer tu ti treba puna snaga kocnica a ovaj uredjaj tu snagu ogranicava. Tako sam cuo.
  4. Svaka cast! Jedva cekam nastavak.
  5. Svaka čast, samo tako nastavite.
  6. I meni se svideo RG 125 (noviji) i planirao sam da ga kupim. Pricao sam sa jednim majstorom (radi motorce, skutere i slicno) koji je imao RG 125 i on kaze da oni imaju problem sa tim RAVE ventilom (ili kako ga je vec suzuki imenovao). Naime, taj vntil cesto crkava i delovi tog ventila upadnu u motor i naprave karambol, rasparaju stublinu i ostete klip, i to se njemu desilo 3 puta za jednu ili dve sezone (ne mogu sad da se setim), a delove ima samo neki lik iz Sapca koji dere sa cenama.
  7. Pozdrav! Za koji mesec bi trebao da dobijem dugo iscekivanu vozacku dozvolu za A1. Ljubitelj sam motora i hteo bih da naucim dosta stvari o istim te se, eto, uclanih na ovaj forum. Nadam se da cu znanje koje trazim naci na ovom forumu. Ne znam sta jos da napisem tako da, to bi bilo to.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja