Jump to content

Moto Zajednica

Hladimir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Hladimir

  1. Ima ih i sad, samo što nisam siguran ni koji su ni odakle su. U stvari bojim se da ne bacim pare, a da ne valja jer je npr. neki levu proizvođač. A ima za oko 80 evra proizvođač Vicma. Šta mi je bolje tj.sigurnije?

  2. Pozdrav za komšiju i hvala na odgovoru, i valjda ćemo se videti u ovoj 2017-toj.

    To ću i da uradim jer volim da mi sve na motoru funkcioniše, a za slavinicu za gorivo stvarno nemam nikakvo rešenje, ne znam da li je neka specijalna, ne može da se rastavi...

  3. Pozdrav forumaši, zima traje pa i ja poželeo da malo doteram Africu, tj. da nađem neke sitnice koje me nerviraju što ne rade, kao na primer gornji senzor goriva. Čovek čiji sam telefon našao na stranama ispred, a koji radi reparaciju tih senzora je nažalost umro pre tri meseca. Ali i leva slavina za gorivo mi pušta gorivo i kad je zatvorena, nema šafčiće da je rasturim, nije ni ista kao ona sa desne strane šta da radim, ima li je negde ovde?

  4. Pozdrav narode, da li neko zna gde bi mogao da nabavim jedan komad one brze kopče za prednje bočne plastike što ih ima po dve sa svake strane. Trebalo bi da su iste i za RD03 i za RD04. Ispade mi jedna negde, ko zna gde. Nisam umeo da pronađem u Louis-u ako uopšte ima. Na sajtu ruggedroads.co.uk ih ima, ali kakva Engleska kakvi bakrači. Mnogo ružno klapće bez kopče.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja