Jump to content

Moto Zajednica

Hladimir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Hladimir

  1. Ima ih i sad, samo što nisam siguran ni koji su ni odakle su. U stvari bojim se da ne bacim pare, a da ne valja jer je npr. neki levu proizvođač. A ima za oko 80 evra proizvođač Vicma. Šta mi je bolje tj.sigurnije?
  2. Pozdrav narode, da li neko ima na prodaju CDI za Africu RD03 ( 650 )?
  3. Šteta što gomila trekova ne može da se skine jer ih više nema. Nijedan iz Peščare neće nažalost. Ima li to neko da opet postavi ako vas ne mrzi. Da idem i ja tamo. Možda bi i još neko da skine.
  4. Na linku original moj slučaj, hvala još jednom
  5. Hvala ti Mrvo, da je crevo pa da ga zamenim, ovako samo ... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
  6. Narode, može li ova slavinica da se otvori i posle nekako da se zatvori, jer propušta gorivo i kad je na OFF-u? Ili da negde nabavljam novu?
  7. Pozdrav za komšiju i hvala na odgovoru, i valjda ćemo se videti u ovoj 2017-toj. To ću i da uradim jer volim da mi sve na motoru funkcioniše, a za slavinicu za gorivo stvarno nemam nikakvo rešenje, ne znam da li je neka specijalna, ne može da se rastavi...
  8. Pozdrav forumaši, zima traje pa i ja poželeo da malo doteram Africu, tj. da nađem neke sitnice koje me nerviraju što ne rade, kao na primer gornji senzor goriva. Čovek čiji sam telefon našao na stranama ispred, a koji radi reparaciju tih senzora je nažalost umro pre tri meseca. Ali i leva slavina za gorivo mi pušta gorivo i kad je zatvorena, nema šafčiće da je rasturim, nije ni ista kao ona sa desne strane šta da radim, ima li je negde ovde?
  9. Ili ovo http://frame.goglasi.com/frame?eid=122862340&q=punjac%20akumulatora
  10. Šta kažete na ovaj, vredi li išta http://frame.goglasi.com/frame?eid=122736303&q=punjac%20akumulatora?
  11. Hvala Gligo, sad sam pogledao i po šifri nađoh šta mi treba iako nema mog motora, mislim modela motora, samo da vidim šta mi još paše.
  12. hvala komšija, videću šta ću
  13. Pozdrav narode, treba mi po jedan komad od svega sa slike, zna li neko gde to da nabavim ili ako neko ima viška da proda da da! bmp resim yükle
  14. Pozdrav narode, da li neko zna gde bi mogao da nabavim jedan komad one brze kopče za prednje bočne plastike što ih ima po dve sa svake strane. Trebalo bi da su iste i za RD03 i za RD04. Ispade mi jedna negde, ko zna gde. Nisam umeo da pronađem u Louis-u ako uopšte ima. Na sajtu ruggedroads.co.uk ih ima, ali kakva Engleska kakvi bakrači. Mnogo ružno klapće bez kopče.
  15. Maglič oko 20 km od Kraljeva na putu za Rašku bmp resim yükle Ibar pravi slovo omega oko brda gde je tvrđava yükle resim
  16. Moć Golije resim upload resim upload servisleri ücretsiz resim barındırma resim yuklemek
  17. Kanal DTD kod Stare Palanke resim yülke dok se čeka skela resim yülke
  18. Zapadna Morava sa vrha Kablara, i izmaglica resim hızlı resim yükle
  19. Evo neke sličice i od mene, za ovu nema veze gde je slikana resim yüke
  20. Uh što bi i ja voleo da vozim tuda. Stvarno super i putopis i destinacije i slike. Pretpostavljam da su mašine odlično slušale. Hvala Vam i pozdrav iz Aranđelovca
  21. A zna li neko, da ne otvaram ni ja novu temu, za neku radnju u Segedinu. Segedin je mali i izgleda da je ponuda slaba. Ali tamo idem i šta ću.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja