Jump to content

Moto Zajednica

Džoni Šova

Članovi
  • Broj tema i poruka

    83
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Džoni Šova

  • Rođendan 29.09.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd - Friedrichshafen
  • Interests
    Daleka putovanja motorom i zene :)
  • Motocikl
    Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Džoni Šova's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. Juce me zaustavili dva puta, prvi nisu komentarisali staru tablu, a drugi se nasao jedan pametan pa me pitao kako to voyim sa starom tablicom, ja mu odgovorio rupa u zakonu, i onda je pitao kolegu koji mu je rekao moze moze, ovi sto su registrovali na zute su se zajebali, tako da nema problema samo teraj Ne traze osiguranje, ali ako se ne daj boze nesto desi bolje je da ga imas, ja ga nisam produzio, isteklo mi je i nista mi za to ne kazu.
  2. Pozdrav Mare, cestitam kupovinu, inace moj omiljeni model si kupio pa me zanima ako mozes ukratko da otkrijes neki utisak, tj da mi uporedis sta ti je bolje ili gore kod nove ST 200 i stare kajle VXR. Veliki sam ljubitelj modela Vxr, a ST 200 kada sam video pre neko vece na Vidikovcu odmah sam se zaljubio. E sad, verovatno kvalitet nije kao kod starijeg modela, ubrzanje je verovatno slabije zbog svih tih eko normi, potrosnja je zato sigurna manja. Gledam ima u oglasima za pristupacnu lovu da se nadje ST par godina star. Kupicu sigurnoo ili vxr, ili St kada bude bilo novca. Na zalost, osudjen sam na polovno, ali sta da se radi, novo jos nisam u situaciji da priustim. Hvala i pozdrav!
  3. Odrace te taj piaggio servis, eto vidis kazes da su mu u ovlascenom servisu sve uradili i zamenili, a ocigledno nisu. A i za prevoz ce da uzmu dosta love verovatno.
  4. Fica na Novom Beogradu u bloku 62, Nehruova 80 a. Najbolji ubedljivo, ja imam Tajfuna i samo kod njega vozim kada treba. On ce da ti sredi sve, a sto se tice instrument table, otvara se sigurno, sam ti to plakni sa hemikalijama i ima da se sija. Pozdrav!
  5. Džoni Šova

    Pomoc

    Realno kupi frija za te pare, ako vec ne mozes da skupis jos barem dve glave. Moj drugar je kupio vrhunski skuter, kymco super 9, ja sam ga sprdao dok se nisam uverio da je super 9 skuter do jaja. Za 650 evra ga je pazario, i sve je u najboljem redu, ide ne cuje se.
  6. Džoni Šova

    Pomoc

    Ti sto kazu da im trosi dvotaktna masina od 50 kubika 2 i po litre, ne lazu tebe, nego sebe. Verovatno oni veruju u to. Poenta je da dvotaktni skuter od pedeset kubika mora da trosi oko 4 litre, a ako hoces da jurcas malo po gradu plus da vozis nekoga pozadi, ima da potrosi pet litara kao dobar dan. Prosto e mala zapremina motora, mora da se zavrce gas da bi isao, on dok nagrebe 70 na sat namuci se dobrano i mora da potrosi. A ove lesine od 4 takta trose 2, 5 litre, ali to je napravljeno bukvalno za zene i nekog coveka koji je u penziji pa bi da ode do pijace. A i to 80 je diskutabilno, pravih osamdeset idu nekolicina skutera.
  7. Pozdrav svima sa foruma! imam zadatak komsi mom da nadjem neki skuter, zamolio me covek lepo. I evo gledam oglase stalno, pa reko bolje da pitam ovde ako neko ima neki skuterini da hoce da proda ili da zna nekoga u komsiluku ko prodaje, a da nije izrabljen do maksimuma. neki Energe stariji je najbolje resenje, pa ako neko mozda ima neka baci dojavu Beograd i okolina po mogucstvu, da nije predaleko jer nemamo cime da ga doteramo. Hvala u napred.
  8. Ma ja i drugar smo prosle godine ugurali u kedija pikapa lagano, jedino nije mogao da stoji na stenderu pa sam morao ja da budem u tovarnom prostoru da ga drzim, a sad pre dva meseca sam ga gurao kao slepac jer je ortak prodao pikapa. Tako da lepo ga vi upakujte i nema da brines Sajla gasa neka polovna, jer ove nove su skupe deru sa cenama, to ce fica da ti nadje negde verovatno tako da strpi se i posle ces da uzivas
  9. Hehe e jebi ga tako ti je to, ima Fica prikolicu, hiljadu dindzi je prevoz, ja sam ga iskreno gurao do njega jedno 45 minuta, ali ti si vidim na Vidikovcu, pa eto mozes da ga pustis nizbrdo hehe Ima sve Fica zovni ga pa pitaj, ide lepo vreme, greota da se ne djiraš.
  10. Uf pa to ti je mnogo uzeo taj majstor. Moj savet ti je, ne znam koliko ti odgovara, ali stvarno po meni super majstor je Filip u 62 om bloku. Jednom sam ih zatekao subota deset uvece rade ludaci
  11. Moja preporuka isto za Filipa u 62 gom bloku na Novom Beogradu, Nehruova 80 a. Super servis, odlicni su momci!
  12. Dushmane meni nije radilo svetlo na pjadjolinu, a radila mi cvirena i migavci. Imas dzek kod ventilatora tu sa strane gde ti je auspuh, taj dzek ti je od namotaja i on je meni gubio kontakt, prodrmusaj ga malo pa mozda ti prorade svetla. Izgleda mi isto kao moj problem koji sam resio sa majstorom jednostavno smo zamenili dzek, nemoj nista da prckas sam, skupi par soma i teraj kod majstora. Ali verovatno ti je to u pitanju.
  13. Cope druze i da ti se pregreje kao meni koji sam vozio ceo dan uz razna brda sa devojkom pozadi, stanes malo i malisa se odmori pa nastavi dalje. A ako je ravno onda samo cepaj pun gas i skini mu blokade obavezno, njemu odgovara da se krece da ga strujanje vetra hladi, samo da ne stoji u mestu, jos ti je bolje sto imas taj pravac. Samo po meni ne znam za druge, al ja na pravcu uvek zaletim scoot pa mu odrzavam brzinu tako sto ne drzim gas otvoren do kraja sve vreme nego ga dodajem po potrebi cisto da odrzim brzinu. Presao sam i ja u cugu sigurno 150 km, ako si sam na njemu nece se pregrejati, brda umeju da ga namuce, ali ako si na ravnom bez brige
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja