Jump to content

Moto Zajednica

macak213

Članovi
  • Broj tema i poruka

    44
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: macak213

  1. Ako oni nemaju onda ces tesko naci. Jel si probao mozda kod ovih u mrg kuli, mozda mogu da nabave nov deo.
  2. A sto ti robert ne uradi auspuh sve sa granom, meni je letos radio sve sa granom u sve je na sraf, u slucaju da mora na tehničkom da se stavi fabricki, ako hoces mogu sve detaljno da ti uslikam
  3. macak213

    Honda CBF 1000

    @Nole Bg ne znam da li si sipao gorivo, ja uvek pred zimu naspem pun rezervoar goriva,da ti ne bi rdjao rezervoar.
  4. macak213

    Honda CBF 1000

    Bogami exc 300 sam probao, to je strasno kako to cudo ide.
  5. Ja sam prvi put bio na ovom putu sto je @Nole Bg napisao, zaista sam odusevljen lepotom prirode. Ko nije bio, preporuka.
  6. A za mene nista, a ja ti rekao da imas u motoland-u. Ma neka sam su ja da si pijem ko me ebe..
  7. Bice uskoro i jedan sw 400 na prodaju, samo da nole bg odluci sta ce dalje. Sentimentalno je vezan za njega. :-) A i motoring je full odrzavan,i u odlicnom je stanju..
  8. Ako ti sta znaci, pored motora sam pa sam skinuo sraf da ti uslikam mere, ako su isti modeli motoringa. Moj je 2004 god. 650 kubnih :-)
  9. Ja sam radio krajem leta na stromu starijem auspuh kod Roberta, mogu ti isto reci kao sto ti je rekao kolega. Umetnicko delo. Ako ti sta znaci mogu sliku da ti posaljem da vidis kako izgleda. Svako ko ga je cuo bio je odusevljen.
  10. Naravno da moze,ja sam bio na letovanju pa sam iskoristio to. Pustio mu mail dal moze da se dodje covek odgovorio moze ja sutradan u auto i do njega. Krenuo sam po stender na kraju sam kupio i skid plate zastitu hladnjaka i voltmetar i merac temperature. Lik je skroz ok.
  11. Ja letos uzeo od tog grka stender i jos neke sitnice za motor,ispricali se ko da se znamo sto godina i jos mi lik dao popust na sve sto sam uzeo.
  12. Nema ovde sta da se doda sjajno druzenje,dobra ekipa lepo provedenih 3 dana. Momci hvala od srca na druzenju. Takodje hvala noletu na ovom lepom putopisu.
  13. Motoroom novi sad na primer 0611379397 Probaj kod njih imaju delova za skutere.
  14. Da,to je taj strom. Bili videli,majstor dare dao zeleno svetlo i motor kupljen.
  15. Stigao je strom kod mene,otisao je atlantic kod Vlade. Nek te sa srecom sluzi. Pa da se vidimo na nekoj maxi voznji. A evo i jedna slika bivsi i sadasnji motor
  16. macak213

    NC750X 2016

    motorce ko bombonce,svaka cast dare.
  17. gagi,hvala ti na snimku ja jos nisam moj video uspeo da sredim,moracu da zatrazim pomoc od nekog strucnog. sto se tice voznje,sve je bilo ok,jesmo se malo razdvojili tu pri kraju,ali ja tu ne vidim problem,opet smo stali da sacekamo ostale,i nastavili svi zajedno dalje. dado nemoj pogresno da me shvatis i da se naljutis,ali bilo je receno gde se ide i gde se vozi.znao si u startu da imas vise km od svih nas,niko te nije terao da krenes ako ti nije odgovaralo. a to sto si rekao " Dragan KOJI JE BIO LICNO POZVAN. Slazem se ja da si ti hteo tvoj krug ljudi i da vozate,ali onda batali maxi majice, forum i sve ostalo, kad se ne kaci javno voznja. Ima tu malo vise drugara koji bi vozali, koji su vozali i koji ce vozati i dalje u granicama svog a i konfora drugih ucesnika. taj komentar nije na mestu,jer ako ti je to smetalo mogao si da kazes kad te je Dragan zvao da neces da ides i da ti smeta sto voznja nije najavljena preko foruma,nego je privatno organizovana.a ne ovako ceo dan druzenje sve super i onda na kraju dana nas predstavis kao neke manijake koji prave haos na putu. da nisam bio na voznji i da nisam licno video svojim ocima sve,da citam forum pomislio bi koji su ovo ludaci. p.s. vidis da nas je gagi pratio i isao iza nas bez kocenja po krivinama,sto znaci da nismo jurcali,sto se i na snimku vidi. pozdrav
  18. Svaka cast Nole i na opisu i na odabiru puta,zaista je bilo jako lepo druzenje i voznja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja