Jump to content

Moto Zajednica

mlakrneta

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: mlakrneta

  1. Ja sam imao sličnu situaciju, vozim normalno i nailazim na ležeći i krećem da kočim kao i svaki put do tada, odjednom mi blokira prednji točak, ni sam ne znam kako sam se održao na motoru da ne padnem. Vreme letnje toplo put suv a brzina oko 50kmh, guma dobra nije potrošena. Pretpostavljam da je nešto prosuto bilo po putu pa da sam ja naišao baš na to.

  2. U pravu si neće boleti Kineze jer smo mi malo tržište al će itekako zaboleti uvoznika u Srbiji koji živi od procenta koji dobija prodajom istih. Međutim oni su kod nas na prvom mestu po prodaji kvadova tako da im motocikli nisu prioritet, videćemo dal će se nešto promeniti u budućnosti.

  3. Ja verujem da je njima neko dao direktivu da upozoravaju ljude jer će početi sprovođenje pravilnika al u tom slučaju su trebali da pročitaju taj pravilnik da bi znali kako on glasi pa tek onda da upozoravju ljude na to. Kako on tebi kaže pročitaj kako glasi zakon, kako onda sprovodi zakon koji ni sam ne poznaje?

    • Podržavam 1
  4. U pravu si nema on merač decibela u ušima pa da mi kaže previše si bučan oduzimam ti motor, ako sumnja može da me odvede na vanredni tehnički pa da se tamo utvrdi da li je neispravan. Ako jeste skidaju se tablice pa kad se reši neispravnost onda se ponovo registruje. Ne znam koliko je max kod nas po zakonu našao sam podatak da je u HR dozvoljeno do 110 a mislim da sam negde i čuo da je u Nemačkoj isto toliko.

    • Sviđa mi se 1
  5. Ja sam imao priliku pre par meseci da testiram taj motor, sasvim pristojno ide za tu snagu čak sam se iznenadio da tako dobro povlači s obzirom da sam bio skeptičan jer trenutno vozim 98ks. Što se tiče povoznosti dobar je i veoma udobno sedište ima, do nekih 150kmh se ne oseća vetar posle toga počinje. E sad ima nekih sitnica koje sam primetio npr vizir mnogo trese pri brzini 120+ kvačilo je mnogo nisko bikvalno odvaja čim se pusti milimetar doduše objasnili su mi da može da se našteluje mada ja nisam uspeo, guma na polugi menjača je bila napukla fali parče. Testni model je imao oko 11000 km. Moj utisak je da je to i dalje motor niže klase i da trenutna cena od 6590€ nije adekvatna dok je bio 5900€ to je bilo prihvatljivo. U svakom slučaju možete otići u cfmoto iznad Laste i isprobati motor ljudi su max ljubazni i korektni, ja sam otišao samo da vidim kako izgleda i sednem da vidim dal mi odgovara oni su mi dali motor na probu bez ikakvog pitanja, sve pohvale za njih.

    • Sviđa mi se 1
  6. Хмм...онда је по свему судећи најбоље време за упис и полагање - јесен. Гужве опадају јер се ближи крај сезоне ако се тако може рећи. И таман до пролећа добијем дозволу. Видећу ових дана да се распитам мало око цена и термина.

    Ja sam upisao vožnju u Oktobru i položio naredne godine u Maju, godišnje doba nema veze sa gužvom uvek je haos.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja