Jump to content

Moto Zajednica

drs

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1574
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: drs

  1. Odlične trke danas, šta više tražiti.
  2. drs

    Afrika ili GS ?

    Lako je dati glas, niko pare da ponudi. P.S. Neutemeljeno na iskustvu, pristrasno i krajnje subjektivno, izbor je jasan - Honda, onda i sad. Da miriše na novo.
  3. Servisna uputstva su samo pola priče; druga polovina su kataloški brojevi delova sa pozicijama delova u sklopu. MRCycles: OEM Motorcycle and ATV Parts WWW.MRCYCLES.COM Find OEM motorcycle and ATV parts for Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, and Polaris. kao npr.:
  4. Valjan posao bi bio da @Pablo kreira jedan direktorijum (folder, što bi rekla omladina) ovde na sajtu, i da u njega lagerujemo uputstva. Lepo posloženo po markama, modelima i godištima, kano u biblioteKi. Ko šta ima, priloži, kome šta treba taj se posluži.
  5. Imao ih je više, nego nije imao servisno uputstvo baš za svaki Kaže čovek da ih je sreo u svojoj garaži, ne da ih je im'o.
  6. Znači, kad padne, sjebeš i maglenke a maglenka sjebe nešto drugo na motoru. Znam da verovatno ne zvuči tako, ali stvarno ti pričam iz dobre namere, nije prepucavanje. Kombinovana jeftina rešenja obično ispadnu skupa. Naravno, odluka je u potpunosti tvoja; ja sam samo glas razumne sumnje u dato rešenje.
  7. Stiže odgovor pre nego sam editovao poruku
  8. Čini mi se da si naknadno dodao o kom materijalu je reč (PA predpostavljam), što prilično menja priču. Mislio sam da je u pitanju komad od čelika. Vođen ličnim iskustvima i opštim znanjima, hajde da to formulišem ovako. Slajder može da pomogne a može i da odmogne. Kakve su šanse za pomoć/odmoć umnogome zavisi od samog slajdera (a najviše od samog pada). Solid-steel bobine koji ljudi često montiraju su problem u najavi. Slider ili rol-bar, nema dileme šta je bolje - ukoliko postoji mogućnost montaže rol-bara. Rol bar sa slajderima (na samom rol-baru) je najbolje rešenje. U svakom slučaju, želim ti da ne isprobaš njihovu efikasnost a da ako do toga dođe, da ti odrade posao.
  9. Ja bih rekao da je ovo veeoooma loša ideja. Krak od (procejujem sa fotke) 145 mm i uz umerenu silu (pad u mestu) proizvodi značajan moment. Da uprostim - sjebavanje rama u najavi. Potencijal negativnih scenarija u slučaju pada tokom vožnje eksponencijalno raste sa nečim što toliko odudara od kontura motocikla.
  10. Auuu ... ako je FZ6 merka udobnosti za FZ8 (što se udobnosti suvozača tiče) to nije ni malo afirmativno za FZ8. Problem je u zgrčenosti nogu, nogostupi su visoko postavljeni. Kod FZ6 S2 je situacija neznatno bolja (blago su niže i ka napred) Lek za tu muku (kod FZ6) je nešto ovako: BRUUDT CNC Machined Special Parts - Passenger foot peg lowering bracket set for FZ6 and FZ6 Fazer All Models WWW.BRUUDTCNC.DE Passenger foot peg lowering bracket for Yamaha FZ6 and FZ6 Fazer all years. A relief for your passengers. For those who are uncomfortable on a bike because their legs are raised high. Helps relive hip, leg and... tj. za FZ1/FZ8: BRUUDT CNC Machined Special Parts - BRUUDT Verstellbare Sozius Fußrasten Satz passend für Yamaha FZ1 und FZ1 Fazer - FZ8 und FZ8 Fazer WWW.BRUUDTCNC.DE BRUUDT Verstellbare Sozius Fußrasten Satz passend für Yamaha FZ1 und FZ1 Fazer - FZ8 und FZ8 Fazer Može se ovo napraviti u dobroj strugarskoj radionici, samo ne verujem da bi bilo mnogo jeftinije, verovatno bi bilo skuplje.
  11. Javi (sa fotkom) šta si uradio (kada uradiš, ako uradiš ).
  12. Dobro ti ide taj moleraj . Cepaj i dalje, slikanje relaksira i blaži muku svakodnevnu. Pa da organizujemo jednu izložbu u Cvijeti Zuzorić kada je saniraju.
  13. Karsten Schwers je bio i deo tima koji je 2017 vozio AT na istom mestu.
  14. Erceg melo-drami oko izlaska na zelenu površinu (kao i oko mnogo čega drugog), jer zaboga, to je trkanje. Staza mora negde imati granicu. I ta zelena površina je tu da ne bi bilo lomljave. Da nije zelenog asfalta bila bi zelena trava - i onda bi bio "ružan pad" - pa se ne bi gubila jedna pozicija nego bi bio DNF. Dugi par opanaka je da li je izašao a senzori ćutali; nije izašao a senzori prijavljivali da jeste; sudijska procena šta treba a šta ne treba sankcionisati (tj. doslednost u odlukama); mišljenje publike šta je pravedno a šta nije. Da nema toga - o čemu bi smo mi onda ovde palamudili.
  15. drs

    TDM Srbija

    .... i na kraju završiš kod metalo-strugara da ti to reši
  16. drs

    Suzuki GSX650F

    Nešo, pusti te amerikanske zajebancije, evo ti pravi proračun (Excel, 135 kB). /unfurl/30f88721d2a08924506efe3257128ea520231005212049/e7f3c1 WeTransfer - Send Large Files & Share Photos Online - Up to 2GB Free WE.TL WeTransfer is the simplest way to send your files around the world. Share large files and photos. Transfer up to 2GB free. File sharing made easy!
  17. drs

    Suzuki GSX650F

    Meni u pretraživaču ponudi ovo: Mamu im špijunsku, čuo me kako kašljem poslednjih dana ...
  18. Naslov je (uobičajeno i verovatno pretenciozno) netačan. Mogao je da sedne i u kamion (za koji takođe nema adekvatnu dozvolu) pa da li bi onda naslov glasio "Kamiondžija prošao kroz 11 crvenih ...." Wannabe "faca" bez adekvatne zaleđine - jer da ju je imao, hapsili bi motocikl (za potrebe snimanja priloga na pinku) a ne njega. Mlad majmun u teranju, bez prave perspektive da se prizove pameti nakon jednomesečnog smeštaja o trošku države, u društvu u kome se takvi postupci promovisani kao vrednosno poželjni. Kako meru utamničenja neće pratiti naknadan adekvatan psihološko-edukativan rad, dotični mandril će moći da ubeleži "hotelski smeštaj" kao odslušan fakultativni predmet, dobrodošao za nastavak karijere. To je žalosni (a najverovatniji) razvoj događaja.
  19. Jeste Duško to napisao, a takođe je napisao i ovo: "Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji". I Adam i Eva su iz raja izašli .... ili su izbačeni ... šta beše od ta dva.
  20. Šta se dešava; jel počela nova sezona ? P.S. Da ne bude van teme; samo da prijavim - danas ništa nisam uradio na motociklu.
  21. MotoGP sezona 2027. Komentari trke na BJB. Kako je ko vozio, gde je ko završio ... i kada odjednom u nekom od komentara ...
  22. Neki netje da čekaju, grehota da se ne koristi ovako blagodatno vreme . Fotke poznatog mesta od četvrtka i petka. Da i deca malo osete čari logorske vatre I osmotre pejzaž sa visine A pre toga beše (između ostalog), domaćinstvo Mustecić [Fenomenalno !] Lazarev kanjon [Spektakularno !] i pećina [Zanimljivo] Pećina Vernjikica [Čudesno !!]
  23. Nije fotografija ali mi se čini da je ovde pravo mesto za ovu informaciju. U Srbiji se od 1. do 30. septembra organizuje foto-takmičenje "Viki voli spomenike" (Wiki Loves Monuments), globalni projekat koji za cilј ima povećanje vidlјivosti zaštićenog kulturnog nasleđa. https://www.wlm.rs/ Strana upućuje na stranice sa spiskom: Споменици културе, Знаменита места, itd. Nije loše upoznati se šta sve baštinimo, bez obzira fotkamo li ili ne.
  24. Da se javi još neki Salomonaš pa da raspalimo kao nekada u veseloj temi Paprika vs Holly Cow. Šalu na stranu, kako nije bilo zainteresovanih da iskoriste ovaj lepi okazion, patike sam večeras vratio u radnju. Dođe mi i da se zahvalim svima što su mi priuštili ovaj veoma retki ali vrlo prijatni doživljaj da iz radnje izađem sa više novca nego kada sam u nju ušao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja