Jump to content

Moto Zajednica

mo19ki53

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

mo19ki53's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zahvalan sam i tebi BOKI.64 na preporuci na kom forumu da idem.Ja sam stara garda motorista od 71.god vozim motore i imam dva Nemacka oldtajmera i jednog koji ide ka tome samo je Japanac.Sa kompjuterima sam poceo skoro pa se ne snalazim najbolje i zato sam zahvalan na svakom ukazanom putokazu koji me upucuju na odredjene forume koji su za mene interesantni,a verujem i za jos neke slicne meni koji kasne sa znanjem informatike.Upravo listam on-line narucivanje,a ebay kupovina sam prelistao do zadnje stranice i odusevljen sam koliko sam Milos izbacuje podatka na kojim sajtovima sve moze da se pretrazuje koga sta zanima.Unapred se zahvaljujem svakome na preporukama i adresama bilo dobavljaca,servisa,prodavnica ili klubovima ljubitelja odredjenih marki motorcikla.
  2. Hvala SADAN-u na smernicu gde mogu da pronadjem stvari kije me interesuju.
  3. Zahvalio bih se SADAN-u na obavestenju,ali da pojasnim,ja sam na Americkom Ebay nasao sve sto me interesuje.U citanju iz prethodnih dopisivanja clsnova foruma saznao za dobavljaca Nebojsu i njegovu firmu http://lombard.rs,medjutim dobijem obavestenje od GLIGE da je firma ugasena,a taj Nebojsa je naveden u forumu dobavljaca kao lik koji donosi robu iz Amerike.E sad ne znam sem Americkog Ebay-a koji sve postoje i koji dobavljaci za koje Ebay-e postoje.Unapred hvala na odgovoru.
  4. Ne znam da li sam promasio temu sa pitanjem da mi je potrebana roba tj. delovi za Yamahu xz550 83 godiste jer je tema dobavljaci iz kataloga Louis,Hein-Gericke,Polo.Ja imam katalog Louisov za 2013 godinu,medjutim delovi koji su meni potrebni nema.Mahom je tu potrosna servisna roba i kozmetika koju bih mogao da narucim preko dobavljaca navedenih na prvoj stranici foruma koji po vasim komentarima neosporno dobro rade svoj posao koji je naveden u temi s kojima cu i ja nadam se saradjivati uskoro.Ako je potrebno otvorio bih novu temu Oldtajmera ili ako ta tema postoji na nekom drugom forumu ili sajtu molio bih za adresu.Inace posedujem dva BMW-a iz 1957 i 1962 motori su R6o trokutasi sa prikolicom Steil model LS200.Posedujem i tu Yamahu i voleo bih da kontaktiram sa ljudima koji imaju ivole tu klasiku,kako se snabdevaju robom za te starije modele.Unapred zahvalan.
  5. interesuje me nabavka delova za motor yamaha xz 550 godiste 82-83 jer sam na usa ebay naso gomilu stvari.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja