Jump to content

Moto Zajednica

dgb.ivana

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dgb.ivana's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Izvesno je da ću na kraju morati da polažem za neku A kategoriju. Nadala sam se da mogu da prodjem ovu sezonu sa 50ccm dok to ne rešim, jer u auto mesec dana nisam sela. Ajde što je po gradu gužva, na to sam se i navikla, ajde što je muka za parking gde god krenem, ali od nedavno je i dvorište u kom cela zgrada parkira odjednom toliko prepuno automobila da bukvalno ako negde pođem, 50-50 da ću moći da se parkiram kad se vratim. Dakle pakleno... Na Gazelu ne bih išla skuterčićem ni u ludilu, sve vreme razmišljam i na Brankovom kako bi to izgledalo, i dal bi možda najbolja varijanta bila koristiti tramvajski za prelazak preko reke. Sva sreća pa me za Borču Ovču Krnjaču ne veže ništa Potrošnja mi je u ovoj situaciji stvarno najmanji problem, ma nek troši i 5l, samo da završi posao... I za pare bih se skrpila, gde ima 600 ima i 700-800-900 evra... Ali ako treba svaki dan da razmišljam dal će neko da me pokupi dok juri 100kmh pored mene koja se taljigam 30, nije vredno zaista. Zato sam i naglasila da mi treba za po Beogradu, da sam u Novom Sadu, pa da mi bajs završi posao
  2. Vozim krosić od 2013te Dejane, nisam sigurna kako bih to izvela. Koliko ja znam za A kategoriju treba izvozati određen broj časova...?
  3. Božo, 100% si u pravu, i sa većim brzinama nije naivno voziti po Beogradu na dva točka jer jednostavno ne postoji vozačka kultura, pre će da te udare nego puste da se uključiš u traku, bio na 2 ili 4 točka, čast retkim izuzecima. Izgleda da mi ne gine polaganje za ozbiljan motor, a do tad da kupim električni bicikl. Hvala svima još jednom!
  4. Može link za oglas, izgleda ne umem da ga nađem?
  5. Godinama planiram polaganje za A kategoriju, ali stvarno nije mala cifra 40 000, ako vec polazem da se ne zezam sa A1, A2, nego da odradim to kao čovek, a treba i vremena za to da izdvojim, a trenutno ga baš i nemam. Free mi se dopada, ima i velike točkove, brine me samo što su u pitanju stariji skuteri. Za pežo speedfight nisam sigurna da upada u kategoriju AM?
  6. Da, definitivno mi je bitnije da može da izvuče uzbrdo, nego potrošnja
  7. Pozdrav ljudi! Potrebna mi je pomoć/savet oko kupovine skutera. Imam staru B dozvolu, ne i A kategoriju, tako da u obzir dolaze samo ovi manji skuteri. Nisam preterano gabartina, 170cm, što verujem da proširuje listu potencijalnih, ali ipak ne bih volela nešto sa malecnim točkovima, deluje mi dosta nesigurno. Skuter mi je potreban prvenstveno za do posla i nazad, po Beogradu (što je nešto malo manje od 20km), jer su gužve postale nesnosne. Nisam totalni početnik na 2 točka, godinama vozim ATX po ruralnim predelima. Budžet mi je do 600 evra, naravno bolje bi bilo da je do 500 Svaka preporuka je dobrodošla i unapred hvala svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja