Jump to content

Moto Zajednica

koxi21

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu koxi21

  • Rođendan 19.08.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha x-max 400 ABS

Poslednji posetioci profila

775 profile views

koxi21's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. koxi21

    10 u 1

    Lepa avanturica, hvala na ulozenom trudu!
  2. Ako sam dobro pročitao broj padova, najbolje je ne biti trezan!!!
  3. Svaka čast, uživao sam u putopisu. Odličan stil pisanja.
  4. Eto i nešto lepo u ovom sumornom kišnom danu!
  5. Mislim da si poprilično rizikovao sa onako malim camcem u Crnom moru, brate baš si iskušavao sreću ali važno je da si živ i zdrav. Srdačan pozdrav i veliko hvala što si ovu pustolovinu podelio sa nama!
  6. Pozdrav svima, Ja spadam među onih 600 srećnika sa Yamahama x max 400 abs koje su opozvane. Moram da kažem da nisam imao nikakve traume u vezi toga jer su mi ljudi iz Plattnera sredili motor u roku od 15 tak dana, mislim da je problem bio oko aktiviranja ABS(mozda je bolje da kažem ne-aktiviranja). Inače motor je izvanredan, veoma startan, nisam imao ni najmanji problem za cca 2000 km koliko sam do sada nabacio. Često vozim u grupi sa velikim motorima i sa lakoćom ih pratim(mnogi prate mene, ). Da,.. još samo da napomenem da iako ima 224 kg u vožnji imate utisak da ste na mnogo manjem to jest lakšem motoru. Zamerke: prednja led svetla po mom mišljenju nemaju nikakvu funkciju, neka vrsta ručne kočnice bi morala da bude na ovako teškim skuterima, prednja dva fara(desni za oboreno a levi za dugo svetlo) su veoma glupo rešenje(kolege na motorima mi stalno dobronamerno sugerišu da mi je crkla sijalica), i poslednje što bih imao je da nisam primetio da postoji indikator nivoa ulja u motoru na instrument tabli, sto je po mom mišljenu ozbiljan nedostatak za mašinu od 6,5 kila eura. Da zaključim, veoma sam zadovoljan i nisam se pokajao što sam istresao ozbiljne pare za njega, nadam se da će moje zadovoljstvo trajati i ubuduće!!
  7. koxi21

    4 x "sko"

    Lepo je podsetiti se na Grcku kroz tvoje slike, čestitke!!
  8. Postovani Kawazoki, Ja se motorima uglavnom dosta vozikam ali po gradu i okolini, pretpostavljam da bi mi i busna guma bila problem. I baš zbog toga ovaj tvoj poduhvat čiji sam svedok meni izgleda kao priča iz rubrike "Verovali ili ne", a posebno sto putujes sam !!!! Nek te sreća prati do kraja ove avanture(naravno i nakon toga). Veliki pozdrav i iskreno divljenje!!!!
  9. koxi21

    Krug po ex-Yugi

    Odlično opisan put, sve najbolje!
  10. Svaka cast, odličan putopis!!!.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja