Jump to content

Moto Zajednica

Bruno 68

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2069
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

O članu Bruno 68

  • Rođendan 29.07.1968.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Borca - Greda
  • Interests
    mehanika
  • Motocikl
    V-Strom 1050 XT

Poslednji posetioci profila

11620 profile views

Bruno 68's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,6k

Reputacija u zajednici

  1. Auu! Bas potresno. Vecna mu pamjat. Saucesce porodici.
  2. On je ozbiljno leteo. Da se brzo opravi. Sent from my SM-A536B using Tapatalk
  3. Imam ja jedan (zadnji) ako ti treba. Dobio sam ga uz kofer a na motoru je vec bio ugradjen.
  4. Na motoru su sledece zone pretrpele stetu: Hladnjak, rolbar, levo plasticno krilo, fuzaster sa polugom za menjanje brzina i nosac vizira/ fara/ borda Da mi je neko pricao da ovaj relativno ne skup motor ima tako skupe delove nema sanse da bi mu verovao. Naj ozbiljniji deo je hladnjak i tu nema diskusije 500 keka i to ti je. Ali aluminijumski klizac (ima ih dva) za vizir po komadu kosta 500. plasticno krilo 500. Nosac vizira 500. i pun k... sitnih plasticnih sastavnih delova vizira skoro 300. Malo karikiram ali ne mnogo. Jbte mislim da ovaj Strom ima ubedljivo najskuplji vizir. Pa to treba zastititi ko vozilo za anti-demonstracije. Za cenu kompletnog vizira mozes kupiti Bandita bez vizira. Sve to i jos ponesto odradjeno je u saradni sa majstor Jocom (Profimoto) i Lesi se vratio kuci.
  5. Prosao Vrsickom cestom nekoliko puta i uvek sa dozom opreznosti. Sada nisam. Visednevna jurnjava po krivinama je sigurno imala svoju dozu. Nekontrolisana brzina takodje. Usporena reakcija takodje. Tu negde ispod Mihovog doma na apsolutno bezbednoj krivini video sam vozilo koje izlazi iz naradne krivine i bio uveren da da prolazim pre njega krivinu izmedju nas. Krecem se sredinom puta i shvatam da necu proci bez kontakta. Godinama unazad sam razmisljao sta mogu da uradim ako se nesto slicno desava. Skocio sam sa motora i pod inercijom zavrsio udarivsi u ogradu od drvene grede. Oprema je ocigledno dosta dobro odradila posao. Na palcu leve noge dve pukotine. Na prstu do njega jedna. Od opreme kaciga ima trag udarca na potiljku. Gradjanin Nemacke je prilicno bio pribran i sve je uradio da do kontakta ne bi doslo. Svukao je auto u stranu, zaustavio se pre kontakta. Rol bar je zaparao branik a kofer haubu, far i krilo. E nije moglo a da i od ovog ne naprave zajebanciju. Prvo su balavili jer me je pripadnica jedinice za spasavanje podobro ispipala po celome telu. Znaci ivacaren sam. A kad videse da mi murija gura duvaljku u usta, setise se pivaa od pre pet minuta i pcese da jedu zvake, kaladont paste pa i aftershave da polivaju po sebi. Ma super ste i hvala vam. Zao mi je sto sam vam napravio pricu u kojoj ste morali da drezdite u sumi dok nije dosla slepsluzba. Pohvala i za VOZZI organizaciju i Zokija (YU nostalgicar) iz Kranja koji je preuzeo motor. Hvala i ekipama koje su me medicinski pretresle iako su mi to dobro naplatili. Hitna terenska cc 500 EUR. Medicinski pregled u Jesenicama cc 500 EUR. Sve troskove koje sam imao naplatio sam od osiguranja. Hvala i policalkama koje me nisu odrale (60 EUR) i sto su se setile da mi srede papire da vratim motor u Srbiju. Hvala Djoletu koji je pratio hitnu i cekao me ispred bolnice. Hvala ostalom delu ekipe sto su mi pokupili sve stvari i sto su me cekali i odtugovali do duboko u noc. Hvala mom bratu koji je celu noc vozio do Kranjske gore pa onda nazad za Beograd. Inace VOZZI organizuje i prevoz korisnika ali meni nije odgovaralo da cekam ponedeljak.
  6. Ono gore su oci moje ekipe u Vrisickoj sumi dok cekaju da dodje slep sluzba po moj motor.
  7. Bilo je tu i pokusaja jurnjave sa lokalcima sto je ustvari bezveze. Pa natovareni smo ko mazge. Evo Sampiona. Evo Sampanjca. Tu su uspomene. Na Mangart nemozemo jer je prebukiran, hladimo se pored Soce. Ja licno i umoran ko mazga. Pauze ucestale. Prolazimo Vrsic prevoj i na Zeljkovu inicijativo svracamo u Koca na Gozdu, kaze ima pita od borovnice. Mora da se proba. Pite nema ali ima pasulj i kranjska kobaja. A kobaja bez pivaa ne ide. Svi po pivo samo ja ne. >Koji ti je? Sta si smoren?< Bas smoren. Jos par minuta ili kilometara i u smestaju smo, pa udri celu noc. Ako kazem sa Vrsica nismo jurcali, obilazili sve redom, lagao bi. Martin kaze da mi je ger bio u 4. U svakom slucaju pokvario sam i sebi i drugima celokupni uzitak. Valjda se neljute.
  8. Ruta nazad je morala da se malo koriguje ali nista strasno. Subota je. Prosto strasno koji intezitet motorciklista se uputio prema Dolomitima. Nestvarno. Mi u suprotnom pravcu. Prelaz preko prevoja Rest krade snagu. Stoji znak zabranjeno za cetvorotockase. Tako uzak i sa tako kratkim deonicama izmedju krivina bolje reci serpentina nisam vozio. U jenoj sam se krivini cuknuo kacigom o kacigu sa kolegom iz suprotnog pravca. Zeljko je imao prilican problem sa Afrikom. Prosto mu se gasila na krivinama. Inace Zeks je CAR. Jos na polasku iz Beograda pozalio se kako se neposredno pred put strmendeknuo sa bicikle. Pritegao saku i zglob (jbm ga levi ili desni) i isterao celu turu. Po povratku je uradio rengen i otkrio da je slomljna po neka koscica. Vidis sta je volja. Kad ima volje ima i nacina. Svo vreme je izgledao kao neko ko je najveseliji. Za razliku od mene koji sam stalno nesto kiseo.
  9. Ima i drugih prirodnih lepota i lepotana, Vreme nas je posluzilo ko budalu ono
  10. Dog se cekaju zalutali moze da se marenda. A moze i da se sunca. Na montirali se za slikanje.
  11. Ovaj znak bi trebao da znaci da je glavni put obelezen debljom linijom. To sto sporedni put ima bolji asfalt i sto je siri to nema veze.
  12. Kako pomenuh baza nam je bila u Arabbi sto je dalo dodatnu notu da se vozi bez prtljaga. Koja je to razlika. To sto je kraj sepatembra i sto smo na planini upste neznaci da je sezona pataka prosla. Patke su okupane. Jakuzi, topla voda i pivo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja