Jump to content

Moto Zajednica

Gospodar_samoce

Članovi
  • Broj tema i poruka

    143
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Gospodar_samoce

  • Rođendan 20.09.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Бијељина
  • Interests
    Политика, право, ММА, дипломатија, књижевност, путовања, мотори... Од музике, џез, блуз, рок...
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500

Contact Methods

  • Yahoo
    papovic_gordan@yahoo.com
  • Skype
    gordan_papovic

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gospodar_samoce's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

68

Reputacija u zajednici

  1. Drugari, zna li neko gdje moze da se nabavi (citaj: kupi) membrana za slavinu za KLEa?!

  2. Уф, стварно је тема на ово питање и више него исцрпљена. Маса пута је вођено добронамјерно препуцавање о најбољем уљу из сопственог искуства, али никада се није дошло до заједничког закључка... Неко ће рећи Мотул, неко Моторекс, неко Ипон, а остали ће с троумити између Елфа, Бардала и нечег трећег... Дакле, нема правила! Углавном, узми ти 15-50w, па које год марке. Нећеш погријешити (поготово, ако се држиш оне старе: ако не знаш шта ваља, знаш шта је скупо). Лично, ја користим Мотул 15-50. Срећно! Р.Ѕ. Моторче, као и сваки наш , ти је баш лијеп.
  3. Кад год видим овакав наслов и не гледам да ли ми треба, увијек уђем и стиснем плус!
  4. Нема на чему, то је ваљда и поента овог форума. Плус, заједничка љубав према истим стварима... Даље, жао ми је што сте већ уплатили. У том периоду, имам празан стан, па сте могли за јефтинију варијанту (читај: џаба) исто да се одморите...
  5. Биће посјетилаца, и без освјежавања стране
  6. Мој скромни глас иде за то да се не уклањају фотографије...Надам се да ће дечко бити добро!
  7. Добредошел, приятел! Аз имам един приятел в Пловдив и най-малко веднъж годишно аз бях там, така ще се видиме.Всичко най-хубаво!
  8. А ја размишљам који је Никола из Фоче!Поззз Срнда, па се гледамо на љето, ако Бог да!Зенга, алијас Папе
  9. Ја сам из Бијељине. Етно село је предивно, али као што је речено, за нерадне дане је обично гужва.С обзиром да је 1. мај сриједа, али нерадни дан у Републици Српској, не вјерујем да ће бити гужва, јер ће 90% људи ићи на викендице, обалу Дрине, Саве...У сваком случају, ти дођи до Етно села, посјети, мало се сликај, па ми се јави.Друштво и ја имамо традицију да, кад није пост, купимо неку ротирајућу животињу коју заљевамо рогатим животињама или краљем животиња, ко шта воли!Добродошао си!
  10. Није, и та има у Луисовом каталогу, али је ријеч о овоме: http://www.louis.eu/_1080c88b41fc27b4b890f3f118a8f50f09/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003114 . Имаш линк на првој страни...
  11. Ипак ће то мајстор да одради. Ја знам колика је компресија у гумама, промијенити уље, филтер, свјећицу, замијенити акумулатор, а од скоро и анласер и то би отприлике то колико је моје знање о механици... тако да, провјера компресије у карбуратору је за мене у домену научне фантастике
  12. Чуо сам баш, баш доста ријечи хвале о овим Кеттенмаксовим четкицама, тако да сам одлучио да их узмем. Због неких проблемчића, стижу тек у сриједу. Једва чекам да их пробам...
  13. Уроше, у прави си, колега (тј. ја) није био обавијештен. Ја сам био убијеђен да је капацитет резервоара 15л, ма гдје пипа била окренута . Ипак мислим да се и карбови требају мало прештеловати, јер ја возим макс. до 120км на сат, што је макс. 5700 обртаја...Тако да, чим отопли, мало код неког чика доце за моторе, чисто превенције ради...Одох до гараже, да се мало боље упознамо, свеједно киша, па се ништа друго и не може. Хвала на савјетима!
  14. Ништа нисам дирао, тако да мислим да сам оставио на он можда је битно и напоменути да ми мембрана не ради исправно, то ових дана треба да уградим (чуо сам да је четрдесетак марака).
  15. Него, једна дилема У ребусу сам. Ријешим да поново тестирам потрошњу, рачунам зима, гаража, хладно вријеме, па да видим како се понаша. Узмем флашу од два литра, наспем је, натанкам резервоар до врха и кренем. Елем, пређем 100, 150км, прелазим 200км и осмјех на лице, поново мање од 7,5л/100км, кад не лези враже-200,8км, штуц-штуц, нестаде горива. Хајде, нема везе (истина, мало ми криво; јер је прошле сезоне узимао до 5,5- значи, нешто мора да се штелује), наточим резерву и назад према бензинској. Дајем ону флашу и кажем да наточи и њу и резервоар до врха, очекујући око 15л- кад оно 11,32, од чега 9,41 у резервоар! Реално, од мјеста нестанка горива до бензинске сам потрошио око литар (око 20км), тако да је у резервоару било око литар. даКЛЕ, требало би барем 15, ако не и 16 да је стало; па сам у ребусу, зна ли неко у чему је фора?! Да ли то има везе са мембраном, он/при/рес положајем?! Р.Ѕ. Напомена: исправио сам мотор, тако да је ишло до чепа!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja