Jump to content

Moto Zajednica

vladimir977

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vladimir977

  • Rođendan 29.08.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šabac
  • Motocikl
    majesty 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vladimir977's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Poštovane kolege. Postao sam vlasnik mayesty 400 2008god.u toku zime odradio sam mu zamenu ulja,svih filtera i antifriza. Danas lep dan da se proba malo dalje nekih 50km međutim problem. U toku vožnje se ugasi i neće da upali. Pregledao sve osigurače, bočni nogaster, akumulator, zamenio drugi ključ da nije izgubio kod ali ništa. Posle izvesnog vremena upali sve je ok, 5 do 10 min. vožnje i opet se ugasi. Tako 4-5 puta do parkiranja u garažu. Ustanovio sam da nema varnicu kad neće da upali. Molim za savet gde dalje da tražim problem.
  2. Da li neko zna gde mogu da kupim veci vizir za majesty? Hvala
  3. Upravu si Štef ali i u italijanskim papirima (saobracajnoj) vodi se od aprila 2005.god. Mozda je to podatak o prvoj registraciji. U svakom slučaju mašina je fenomenalna. Nebojsa G ako primetis promenu obrataja na nizim temperaturama javi. Pozdrav
  4. Ima ih u italijanskim oglasima u tom godištu dosta. Šta je tu sporno sa godištem?
  5. Bas tako ne dize ler na prvom paljenju. Kupio sam je u firmi u Ns. koja se bavi uvozom automobila, pa je i ona tako uvezena. Registrovao sam je pre 10dana i nije bilo nikakvih problema u vezi godista. Svi su papiri bili sa tim godistem. Sta moze da bude problem sa tim godistem?
  6. Postovane kolege, kupio sam majesty 2005.god. Odusevljen sam motorom ali sam primetio da mi ujutru ne pali sauk. Radi kao da je vruc na leru. Da li je to normalno zbog ovih velikih temperatura ili je to neispravnost motora. Na predhodnoj majesty 125 je se uvek palio bez obzira na temperaturu. Pozdrav
  7. Poštovane kolege skinuo sam rolnice koje su očajnom stanju (kockaste). Ne znam koje rolnice da kupim za majesty 125 , 2000godište? Nalazio sm razne težine od 9-11gr. Molim za savet.
  8. Mislio sam na onu običnu kacigu za 50 kubika, ili mora veća koja ide i prko obraza.
  9. Pročitao sam na forumu da se kod njih filter od ulja opere i ponovo vrati, da li je tako i na mom skuteru? Koji tip kacige treba da se koristi, može li ona najmanja kaciga kao kačket? Ali što se tiče motora sigurno znam ko ga je vozio u Srbiji, ali neznam kako ga je vozio? Poznajem motor lično od kad je uvežen. Voleo bih kad bi mogao da dobijem ocenu od vas posle vašeg pregledamotora.
  10. Kolege puno hvala na savetima! Motor je u odličnom stanju, uvežen je u Srbiju 2008.godine, a zadnje dve godine nije vožen, prva vlasnica je devojka. Zadnji servis je urađen u aprilu 2010.godine, a sipano je ulje marke "Titan", sintetičko 15-50 W. Ne znam koliko je to ulje dobrog kvaliteta.
  11. Poštovane kolege! Od pre 10 dana postao sam vlasnik majesty 125. 2000god. Interesuje me potrošnja goriva ovog motora. Malo sam se zabrinuo kada sam čitao na forumu da počinju da troše ulje na 20000km. pa me interesuje šta prvo da odradim od servisa? moj motor je za sada prešao 22000km. pa bi mi značilo koje i ulje da sipam u njega i koja mu je optimalna brzina? POZZ
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja