Jump to content

Moto Zajednica

Mandex

Članovi
  • Broj tema i poruka

    44
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mandex

  • Rođendan 05.10.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Honda Silver Wing 600

Poslednji posetioci profila

916 profile views

Mandex's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. Podelio bih svoje ne tako davno iskustvo. Odem kod "majstora" pomenutog u temi da mi promeni kais na skuteru. x9 500. Covek to i uradi. Preuzmem skuter, ali prilikom kretanja iz mesta se cuje kako u masini nesto lupa. Vratim se da se pozalim a covek mi kaze da "to tako mora". Znaci motor kad krece MORA da lupa. Vozim dan-dva i ponovo se vrati. On popi... i kaze da ce vratiti stari kais. Tom prilikom mi vrati novce za kais ali ne i za ruke. Neka, ziv bio. Sa skuterom odem kod drugog majstora koji na moj prilazak kaze da mi se cuju ublazivaci na varijatoru. 3x220din=660din. I vise nema lupanja. Nakon toga ponovo dodjem kod njega i on ljut na mene. "MAJSTOR"
  2. Hvala vam jos jednom na odgovorima. Narucio sam kais, i kostace me oko 12.000. majstor je poceo da sklapa, pa sam ubrzao pricu. Hvala.
  3. Hvala vam na odgovorima. Upravo sam nasao Mitsuboshi u Novom Sadu za 13.000. Da li je interval zamene na Hondi 40.000km ili manje?
  4. Pozdrav svima. Skoro sam pazario SW 600. Vozao par meseci. Odusevio se i resio da ga zadrzim. Lagano ga sredjujem, i dosao sam do kaisa. U Stojanovu u Novo Sadu su mi trazili preko 18.000 za originalni. Recite mi ra li ima neka povoljnija varijanta, ili je to to. Bitno mi je, vrlo, da je deo kvalitetan. Pozdrav.
  5. Hvala jos jednom na odgovoru. Bitno mi je samo da nije nesto sto moze da izazove neki veci kvar.
  6. Hvala puno na odgovorima. Recite mi samo da li se i kako taj zvuk moze neutralisati?
  7. Ako moze jedno pitanje za vlasnike 500-tki, Trenutno vozim Beverly 500. Prilikom kretenja iz varijatora cujem lupanje kao da udara neki metal o metal. Skuter inace ide odlicno ali me taj zvuk muci, Uradjen mu je veliki servis ( kais, rolnice...). Presao sam sad sa njim 1700km za 4 dana i isao je savrseno, ali taj zvuk... I jos jedna stvar: da le se nivo ulja meri kad je merac zavrnut do kraja ili ne?
  8. Pre par dana bio u temi, 480e i zamena oko 150.
  9. Jako sam sretan kada treba da teram makinu kod ovdasnjih "majstora". Obozavaju da se posvete i nadju optimalno resenje.
  10. Razumeo bi da sam stavio vecu prednju gumu, ali zadnja nema veze sa ocitavanjem. Mislim.
  11. Nista osim kozmetike i zamene zadnje gume nisam radio, a to mi se sad desava.
  12. Momci, da li je moguce da da zbog zamene gume moja makina pokazuje 20km/h manje. sa 165 na 145. Stavio sa umesto originalne 150/70-14.
  13. Hvala puno na odgovorima. Nadam se da cemo se ove godine malo vise druziti (vozati).
  14. Tako je. Zanimalo me samo da li se nesto oseti u voznji, tj da li se masina drugacije ponasa u krivinama?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja