Jump to content

Moto Zajednica

markobg1703

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu markobg1703

  • Rođendan 17.03.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Piaggio X9E 250

markobg1703's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. POzdrav ljudi, imao sam skoro malu nezgodu sa svojim skuterom i pukao mi je retrovizor prednji desni... Da li neko zna gde bih mogao da nabavim drugi retrovizor za X9evo za neke pirstojne pare, jer zvao sam na par oglasa traze mi 80E meni se cini da je to previse! Unapred zahvalan!
  2. I ja mislim da bi trebalo da na pola, a upalio se ventilator...
  3. Pozdrav ! opet ja... Negde sam napisao da sam skoro uzeo X9 i ne razumem se dovoljno... danas sam ga vozio posto je zelu zimu stajao u garazi, i video sam da mi je digao temp malo ispod crvenog pa kapiram da do nije normalno... dal je u pitanju nedostatak tecnosti za hladjenje ili nesto drugo? Hvala!
  4. Ok ja sam predlozio, hteo sam samo da vidim da li je neko za...
  5. Ok sto se mene tice nije problem ni ceo vikend, preko dana su temp slicne ovima ovde a nocu padne veoma nisko... al nije toliko strasno
  6. Drugari nesto mi pade na pamet, sad cemo da vidimo koliko je izvodljivo i koliko je ljudi za...;">Mislio sam da odemo na rafting Tarom, na jedan dan? Bio sam prosle godine al kolima i bilo je super, ima negd 370 Km, ide se preko Cacka, Uzica, Mokre gore, Visegrada, Gorazde i Foce, od nje ima jos par km... STvarno lepi predeli i uzivanje u lepoj voznji Plus rafting! ne moram da vam pricam da je tamo hrana vrhunska, i da se spava u malin bungalovima! Javljajte se ako ste za!
  7. Ajde ja cu ti malo pomoci,a kolege neka dodaju! Posto sam i ja mogu ti reci novopeceni vlasnik x9-tke, ja sam pre 15 dana uzimao delove za mali servis. Ulje ( 2 litre), filter ulja, filter vazduha , svecicu, ulje u diferencijalu , to me je izaslo 4 000 ( nisu mi racuni pri ruci) uzeo sam jos i zadnje plocice, 2029 dinara. Ono sto bi ti trebao za pocetak da uradis je makar ovo... pa posle kad budes otvarao pogledaj kais ,rolnice... promeni antifriz, kociono ulje... To je neki minimum za pocetak, pa posle u hodu resavaj ako imas neke probleme. STARIJE I ISKUSNIJE KOLEGE DODAJTE STA TREBA. P.S. KONACNO MI JE MAJSTOR OFARBAO RETROVIZORE, DOBRO JE ISPALO, MADA na jednom delu ima tackica na koju je nesto bilo palo pa se sad farba odvojila... nista strasno,ali ok je. Sad gume i servis pa polako PUT POD TOCKOVE! Hvala, na koliko se menjaju ta ulja i filteri a na koliko rolnice i kais?
  8. Super! Kako da budem obavesten kad su opet neke voznjice?
  9. Citam da ste se okpuljali i isli do Avala Ralje... nego me zanima jel se znate od ranije ili se upoznate tako na tom skupu?
  10. Pozdrav svima, skoro sam dobio X9 250 evo u stvarno dobrom stanju e sad ne mogu znati kad je i sta menano na njemu, hteo bih da uradim kompletan servis, sta sve spada pod to i koliko to zadovoljstvo kosta? i jedini problem koji imam s njim je cas mi na cajgeru za gorivo pokazuje da je prazan rezervoar cas da ima koliko sam i sipao, kako to resiti? HVALA!
  11. Kao sto ti rekose, sto vise zastita, to manja sansa da ce bas tvoj da cackaju. Znaci sajla, alarm ,cerada. Uzmes ovako nesto,sada je na snizenju: http://www.louis.de/...tnr_gr=10001988 I ja bih ovaj lanac, ali nisam pri kesu, pa cu pazariti ovo i ugraditi alarm,takodje cu ga ostavljati ispred zgrade, pored kamere i prekrstiti se http://www.louis.de/...tnr_gr=10001781 Ovih dana cu naruciti preko Sekule, sa jos par sitnica, pa ako budes hteo, mozemo zajedno, ako si iz BG-a. i koliko je jedan ovakav lanac?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja