Jump to content

Moto Zajednica

konjarnik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    128
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: konjarnik

  1. Pazario sam iz louisa vanucci rukavice, vrhunskog kvaliteta su a platio sam ih 70 eur-a. Cena im je bila 150 a sad su na popusu 70. Vredi pogledati , postavicu video gde imate i opis proizvoda( kengur, titanijum ,bla bla) http://www.youtube.com/watch?v=4bNKXGF1Vi4
  2. Uz tebe sam kao da si mi brat rodjeni, sve najbolje i mnogo srece :zdravo:
  3. Cena novih je skroz bolesna a i ova koju sam ja stavio nije bas najsrecnija za onog ko kupuje. Ne znam na koje sve modele BMW mogu da se kace ali oni koje to interesuje ce prepoznati kofere. Bili su zakaceni na K 75 s.
  4. Prodajem BMW touring kofere,u odlicnom stanju(kao novi) Placeni su 1050 eur kod Radulovica Cena 420 eur Tel 063/228-257
  5. Kad je tema vec pokrenuta posle duzeg vremena da se prikljucim,mozda ce nekom zatrebati. Lepak koji ostene posle skidanja nalepnica skidajte sa jestivim (suncokretovim) uljem. Malo jestivog ulja na krpicu i skidaj lepak sa laka, pleksija,stakla , metala.
  6. Prodajem -KOFERI : Givi V-35 sa nosacima za Vstroma 1000,bili na moru jednom,CENA 470 EVRA a eve i slicice Telefon 063/812-15-07 Beograd
  7. Prodajem: HONDA cbf1000a, 2006 GOD ,ABS,presla 22000km,Givi povisen vizir,Miselin pilot2 nove gume, Bakster sediste,nosaci za tri kofera, CENA 5750 Evra Telefon 063/812-15-07 Beograd
  8. Istu ovakvu SUOMY letnju jaknu imam u crnoj boji , cena za koju je nudis je vrhunska posto sam je ja platio u centru S oko 150 eur-a ako se dobro secam.
  9. Hvala Gizdo, isto ti zelim hiljade i hiljade bezbednih i nezaboravnih kilometara.

  10. Markone,imam sve gore navedene proizvode sa fotografija , coolmax majce su vrhunske i meni su mnogo bolje od alpinistickih koje sam kupio. imam 3 kom majica i jedne dugacke. Sto se tice wind stopera tu je stvar malo drugacija.Vise mi odgovara cserish termo ves kad je hladno.Wind stoper nije dobar ispod jakni posto postaje mnogo vruce i pocnem da se znojim (zbog prednje strane).Mozes da sa njim vozis kad je jako jako hladno.Sa windstoperom sam se slatko vozio na 20-23 stepeni bez jakne ali je tu problem sto sam skroz nezasticen (nije bas srecna varijanta).Mozda se neces sloziti sa mojim misljenjem ali su to moja iskustva posto tokom cele godine vozim u vasem vesu.
  11. Mnogo mi je drago sto sam procitao srecnu vest , pratim od pocetka temu i mnogo mi je bilo tesko.Najvaznije je da je ziv i da se sto pre oporavi.Svim kolegama motoristima zelim mnogo predjenih kilometara bez udesa.
  12. Ako pitas za svog horneta- prednja 2,50 a zadnja 3,00. Tema je davno postavljena ali nije steta da dam svoje misljenje o bt 023. Predhodne bt 021 sam potrosio i tacno je da se prednja guma oblikuje u klin na nekih 9000 km. Sa bt 023 gt sam skroz zadovoljen,presao sam oko 7000 i dalje odlicno drze u krivinama ,a i vizuelno odlicno izgledaju.Dobri pneumatici.Cena "malo" veca od continentala
  13. Ponuda je stvarno izuzetna ,razmislicu pa cu ti se javiti.Poz
  14. Potpuno ocuvane givi bisage .Cena 7000 din.Tel 063 228 257
  15. Emisija je bila odlicna i bas kad sam hteo da napisem komentar o vremenu emitovanja procitam tvoj komentar .U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom.
  16. Putopis ti je predivan,svaka cast
  17. Da li neko zna sta se desava, i u kom pravcu su krenuli, meni izgleda kao da su se izgubili ili se vracaju nazad(ne daj boze)
  18. Sto se tice izrade video klpa nemam zamerke,video klip je uradjen vrhunski i to se ne moze poreci, sto se tice voznje decko mozda ne vozi lose ali bi to trebao ba proveri na stazi(na zvanicnim trkama) pa da vidi gde je.Decko ima 00 samo nije dobro kanalisan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja