Jump to content

Moto Zajednica

Postar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kucura

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Postar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. U Luisu imas komplet za cepovanje,unutra su i ampule sa komp. vazduhom. Gledao sam vulkanizera kad cepuje,radi sa skoro istim alatom i materijalima.
  2. Ljudi samo malo razmislite o tome koliko je motora stiglo iz uvoza proteklih godinu-dve,i ova statistika koja je svakako strasna nece vas bas mnogo cuditi. U moje vreme (sad pricam kao da mi je 100 godina) klinci su pocinjali ulazak u svet motora nabudzenim apencima,MZ ili Java su vec bili pojam a do nekog ozbiljnijeg motora se stizalo posle mnogo godina prakse. Danas svako ko napuni 18 godina i sakupi 1000 evrica legalno moze da sedne na (cesto svoj prvi) motor od 200 "konja" ,pa vi vidite kuda to vodi... Jesu li brojke sada jasnije ? A ko je tu kriv,drzava sa takvim zakonom ili pojedinac-neznam,ali za mnoge je kasno. Nazlost,imam i ja prijatelja "sa one strane duge"...
  3. MC "Pegasus" ,Kucura postoji (zvanicno) nesto preko 2 godine,a nezvanicno mnoooogo duze. Po zadnjem "popisu" brojimo 16 clanova i desetak pripravnika iz mesta,blize i dalje okoline.Za razliku od dragih nam Ladiesica,vecina od nas su tate... Od nedavno je zaziveo i sajt na adresi www.mcpegasus.in.rs Klubske prostorije nam se nalaze u Kucuri,ulica Dj. Biljne 3. Dobro dosli !
  4. Pozdrav curama,MC "Pegasus" Kucura
  5. Pozdrav svima od Pegaza,gledacemo se !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja