Jump to content

Moto Zajednica

DjoleLO

Članovi
  • Broj tema i poruka

    619
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: DjoleLO

  1. Krenem da napisem, pa obrisem i tako jedno 5 puta. Kod 70% tih strucnjaka se “znanje” svodi na “ja tako kazem, mislim, znam”… To su osnovne stvari, a o nekim malo slozenijim stvarima i da ne pricam. Tad je vanredno stanje i smak sveta. Po PS je ako ti ona da znak da obidjes kolonu, ali ne i da to samovoljno uradis.
  2. Vezano za preticanje kolone, prioritetan prolazak preko granicnog prelaza i sl… Bez vrsenja granicnih provera prelaze lica najavljena diplomatskim putem preko Ministarstva spoljnih poslova i njima se omogucava prioritetan prolazak. Lica koja poseduju diplomatski pasos mogu biti podvrgnuta samo osnovnoj granicnoj proveri i imati olaksice prilikom prelaska. Postoji i tzv. minimum granicne provere i on odnosi na sva lica koja prelaze granicni prelaz i koristi se u slucaju velikih zastoja u odvijanju saobracaja (guzvi) i za to je potrebna saglasnost Uprave granicne policije. Sve ostalo je dobra volja, a za preticanje kolone, ne postupanje po signalizaciji na granicnom prelazu ili ne postupanju po uputstvima ovlascenog sluzbenog lica- propusana kazna 10 000 do 100 000 ili kazna zatvora do 30 dana (cl. 71 Zakona o granicnoj kontroli)
  3. Javnicu se kad uspem da ugrabim neki slobodan dan, pa se organizujemo za dalje
  4. Moze li sta da se uradi povodom LCU Failure? Light Control Unit… Nekad se pojavi, nekad ne. Kad se pojavi, ne rade cornering svetla.
  5. Sto puta krenem nesto da napisem, pa obrisem… Neobicno mi sve jos, pa ne bih rano da donosim sud. Jedino mogu da kazem da su daleko od premium brenda kako se predstavljaju i da moras pred svaku voznju da se pomolis Bogu da nesto ne rikne.
  6. Ne znam ni jednog da je vozio ni nov, a ni polovan KTM ni godinu dana a da nije imao neki kvar/gresku.
  7. DjoleLO

    Kratke voznje

    Samo jos jedna napomena… Na ulasku u Zvornik (Zvornik u Republici Srpskoj), pre prvog semafora, u blizini crkve, ima jedna lepo skrivena kamera u drvecu koja belezi brzinu. I imas na Sokolcu kamere (i na ulazu i na izlazu). Ostalo po volji
  8. DjoleLO

    Kratke voznje

    Tako je. Cuvena Velika nagrada Valjeva Uradjen je komplet put Mali Zvornik- Ljubovija, ali kad predjes granicu, onda se vracas niz Drinu, los je put i uzak sa druge strane Drine.
  9. DjoleLO

    Kratke voznje

    Ibarska- Valjevo- Loznica- Mali Zvornik (granicni prelaz)- Vlasenica- Sokolac- Sarajevo.
  10. Tacno to za agregat. Toliko hvalospeva o njemu, a nista posebno u poredjenju sa Multistradom V4. Cak mi i bolji na MS, a ovo je samo neobicnije.
  11. Danas presao oko 300km, pa da napisem koju… Vozio Veliku nagradu Valjeva (Loznica- Valjevo) i nazad, pa jos kojekakvih krivudavih puteva. 80% puta je extra i puno krivina, 10% onako kvaliteta i 10% da odvalis bubrege. Ono sto me prijatno iznenadilo je da uopste nije neudoban obzirom da sam pre toga vozio Multistradu V4 i XR (ima kao neko komfor sediste), a i zastita od vetra je ok. Po meni cak i bolje od navedenih, jer udara na vecu povrsinu, a ne u pola kacige i zavrce vrat. Ide dobro- ima snage u svim obrtajima, koci dobro, korektan u krivini. Ono sto mi se ne svidja su za moj ukis jake vibracije. Nisam nikad vozio takav agregat, pa vrv nisam ni navikao na takav rad, ali motor se sav trese kad ga navrnes i imas osecaj da se da se raspadne. Koci dobro, ali je mnogo linearnija kocnica na MS. Ogibljene je bilo na nekom comfort i solo vozac, ali je i ono potvrdo, a u krivini sam imao osecaj kao da glisiram, tj da je zadnji kraj malo vise potonuo, ili da je prednji suvise podignu, mada i ja imam 100+ kg. Nije ni mali potrosac. Sifter osetno losiji u odnosu na XR i MS. I naravno, KTM ne bi bio KTM da nije upalio neku lampicu. LCU Failture i crveno svetli. Stao, ugasio motor, upalio i nema je vise. Posle sam izguglao da je bilq greska u cornering svetlima. U sustini, ovo ili volis, ili ne. Ja jos uvek nemam neko misljenje. Za sada mi neobican.
  12. Danas registrovao 1301cm3, 130kw, 2019 god. 48600 din sa tablicom i saobracajnom.
  13. Kako vam deluje zadnja kocnica? Meni prilocno lose koci i ima veliki hod. Ozracena i opet isto.
  14. Ma ne trolujes Za takve i jeste ova sprava. Ja uzivam dok sredjujem lanac, a neko samo sipa to ulje i tera. Zna da motor ima lanac i to je sve sto zna o tome.
  15. Napisi da je svemirski modulator
  16. Iskljucio sam oiler (vidi se na display), a ocistio lanac i naprskao malo spreja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja