Jump to content

Moto Zajednica

Gordan suzuki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Gordan suzuki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Motor mi je u ekstra stanju, ali neznam sta da sipam posto mo na cepu pise 10w40..... Imas na prodaju zadju konstrukciju sa zadnjim repom?
  2. Da li su potrebne izmene i doradjivanje da bi stavio drugi rep? Od cega si stavio rep i koliko te je kostalo to igranj?Da li si sipao sintetiku ili polusintetiku?
  3. Evo i mene.... Posedujem i ja jedog sradica 2000 godiste.... Imam ga vec godinu dana i za sad sam zadovoljan... Trebalo bi sad da mu zamenim ulje pa me zanima sta su ostale kolege sipale od ulja???
  4. Posedujem Srada vec godinu ipo dana, srad mi je 2000 godiste.... Platio sam ga 2200 evra.... Uvezen je iz Italije... Za motor imam samo reci hvale, presao sam s njim nekih 60000 kilometara i nemam reci.... Pre kupovine motora savetovao sam se sa raznim bajkerima koji su i sami vlasnici srada od 600ccm, i ni od koga nisam cuo ni jednu losu rec o tom motoru..... Vecina majstora mi prica da ako je motor u pametnim rukama prelazi i do 120000 km... Tako da, redovno ga odrzavaj i uzivaj u voznj i
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja