Jump to content

Moto Zajednica

dalmatinac62

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu dalmatinac62

  • Rođendan 16.05.1962.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Otok Hvar, Hrvatska
  • Motocikl
    Varadero 1000, XTZ 750

dalmatinac62's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. A da li bi bio problem da mi napraviš to i pošalyeš mom drugu u Zrenyanin a da ti on plati pouzećem?
  2. Vidik, postoyi li mogućnost da mi napraviš 2 za superteneru , koliko bi me koštalo i koya ye mogućnost da mi ih pošalyeš u Hrvatsku? Unapred hvala na odgovoru.
  3. Popsy, možeš li ti nekako da mi središ te membrane, plaćam ručak i piće kad se vidimo dođem gore ovog leta.
  4. Malo sam zasrao ovim postom ali nisam naš nayvičniyi, učim se biće bolye, mlad sam, ima vremena. Uglavnom ako ima mogućnost slanya poštom bilo bi super.
  5. Radiye bi kupio nove, a i kako da dođem do tih u Srbiyi. Hm... kod nas ih radi Vidik a sto se tice dostave smislili bi nesto autobus ili slicno... kod njega mislimda je guma 10€ ako kod vas radi narucivanje iz Evrope ili imas nekog u Nemackoj ili Austriji najbolje je da narucis iz Kedo-a ili samo gumu Kada bi to mogla da odradi pošta bilo bi super,ali ne znam da li e to moguće. Što se tiče plaćanya to ne bi bio problem uplatimmu na tekući ili slično http://www.kedo.com/...t=1&f_picture=2 ili komplet http://www.kedo.com/...4feac4ae1ae53d6
  6. Radiye bi kupio nove, a i kako da dođem do tih u Srbiyi.
  7. Zdravo ekipa. Imao sam problem sa trokiranyem motora i očistio sam rezervoar i karburatore ali sam ustanovio da mi ye yedna mambrana pocepana na dva myesta onako po 1 centimetar dužine, pa me zanima da li znate gdye bi mogao nabaviti 2 nove membrane. Hvala unapred.
  8. Samo ti ponesi ribe i maslinovo ulje... motor cemo vec srediti negde!!! Riba će se pokvarit do gore a i nekako je ljepše ribu jesti tu na moru, pa je možda najbolje da dođete dole i dok vi popravite motor ja ispečem ribu pa pojedemo , popijemo i poslije zapjevamo i naravno malo se okupamo.
  9. hvala ljudi na informacijama ali ovdje kod mene nema ko da mi odradi rezervoar a bogami ni ventile, tako da ću možda morati potegnuti na proljeće ili u Laboratoriju ili kod Popsya, zavisi s kim se dogovorim i koji bude imao više vremena. Zahvaljujem se još jednom i pozdrav.
  10. filteri su novi , a rezervoar jest rđav, ventili mi se ne čuju baš, jedino što karburatore nisam čistio pa ću i to probati.
  11. zdravo ekipa, novi sam na forumu i imam jedan problem sa ST10. Kada vozim po makadamu malo duže onda mi motor počinje trokirati, a kada vozim po cesti onda nemam taj problem. Još jedan problem je taj da ako motor nisam palio pet šest dana onda mu treba duže verglanja da upali i poslije toga pali iz prve. Napominjem da mi rezervoar nije baš najčišći, ali sam ga jednom već čistio.
  12. Ćao ekipa, evo novi sam na forumu i vaš mi se forum sviđa jer se puno toga može doznati iz njega. Inače sam dalmatinac sa otoka Hvara i imam nekoliko prijatelja u Srbiji tako da često motorom dolazim kod vas. Imam jedno pitanje u vezi moje ST10, tj. problem koji se manifestira tako da mi motor teško pali nakon nekoliko dana ako ga ne koristim a i kada sam na makadamu i ako vozim sporo desetak minuta onda mi počinje trokirati. Napominjem da kada vozim normalno po cesti malo agresivnije da onda nemam nikakvih problema. Unaprijed hvala na odgovorima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja