Jump to content

Moto Zajednica

macko.s

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu macko.s

  • Rođendan 25.04.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    skopje
  • Motocikl
    honda cbf 600s

macko.s's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Sa PR4 sam prosao oko 500km za sada i vrlo zadovoljan.Do sad sam vozio BT021.Mislim da je PR4 bolja guma od Bt021, tako da topla preporuka !
  2. Svaka cast na ovaj putopis sve za 5, a Valdanos....kakvih odmora tamo je bilo! Zelim ti jos puno putepisa i sretnih km.
  3. Bravo Kumanovac ,ajmo dalje !!!
  4. Posto i ja trazim kacigu ,ovaj model i meni je u opcii.Po internetu sto citam za Qwest ljudi se zale da nije tolko tiha kako sto se reklamira i da ventilacija joj nije bas dobro. Ali sve u svemu izuzetna kaciga. Ja isto razmisljam i o X-lite X-702.Nije Shoei ali isto tako dobra kaciga.Pozitivne strane u odnosu na Qwest su joj da je laganija,da ima integrisane suncane naocare,da ima bolju ventilaciju(barem tako mislim),i mislim da je jeftinija. Ali najbitnije je tebi koja se najvise dopada !Pozdrav.
  5. Razmotriču kupovine nekog kišnog odela ,hvala. A jel ima bitne razlike od no name brand ili neka bolja firma
  6. Pošto sam kupio svoj prvi motor došlo je vreme i za opremu.Kupio sam ženi Dainese Gore-Tex jaknu i pantalone a moje sam narućio(nije bio broj). Interesuje me dali treba da nabavim i kišno odelo ili mi to ne treba? Drugo pitanje bi bilo u vezi kacige.Kako rešavate problem sa kacigama koje nemaju ugradne sunćane naočare.Dali nosite normalne naoćare za sunce ili ne nosite nikakve ili menjate vizir.Razmišljam između X-Lite X-702 i Shoei Qwest .Pozdrav
  7. Citam ovaj forum neko vreme, ali eve danas sam postao i clan.Imam 38 godine i sam iz Skopje,Makedonija.Pre neki dan sam kupio moj prvi motor Honda cbf 600.Pozdrav svima !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja