Jump to content

Moto Zajednica

Dimitrije011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dimitrije011

  • Rođendan 24.02.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Poslednji posetioci profila

287 profile views

Dimitrije011's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Na prodaju kožni prsluk poznate švajcarske marke IXS. U pitanju je napa koža, postava je od poliestera. ''Kanapi'' za podešavanje veličine prsluka su takođe od kože. Veličina ide do 3XL kako i piše na etiketi. U extra stanju. Prsluk je 2 puta nošen, bukvalno. Zato ide kao polovan. CENA 50€ *ZA OZBILjNE MOGUĆE KORIGOVANjE CENE! Tel: 064 9509 871
  2. Da se razumemo,vozio sam sportske motore i ne bih imao nista protiv da mi neko pokloni neku Hondu ili Kawu ALI ne bih nikada kupio istu.
  3. Don't argue with an 18-wheeler.

  4. Pozdrav narode! Moje ime je Dimitrije (22) iz Beograda. Do sada nisam bio vlasnik motora ali sam zahvaljujuci dobrim starijim prijateljima postepeno ucio voznju od 50ccm pa do 600ccm. U planu je sledece godine da budem vlasnik dvotockasa ali polako. Od kad znam za sebe imam veliku ljubav prema dvotockasima i cetvorotockasima,ali vise prema dvotockasima zbog veceg uzivanja i osecaja slobode. Nisam zaljubljenik tzv. ''zujalica'',''trkalica'' vec iskljucivo chopera i endura. Otac mi je bio bajker od njegove 16 godine pa do pocetka devedestih,tako da se moze reci da imam i benzina u krvi Toliko od mene. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja