Jump to content

Moto Zajednica

goran-sm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    207
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: goran-sm

  1. Ako je to XL, koliku šaku imaš?
  2. goran-sm

    Formula 1

    Koje "gore stvari" je radio?
  3. Jedan od razloga zašto više ne idem na moto skupove u srbistanu. Do nedavno su ljudi dolazili sa svojim kreacijama, a onda su se umešali zakoni. Kako ovaj to registruje u US, a kako bi to isto kod nas?
  4. Atom; Ako nemaš adekvatan odgovor ne moraš mi pisati ono što već znam.
  5. Pitanje: Ako mi na "tehničkom" traže da skinem naslon, nosače bisaga koji se inače montiraju na šaraf i odgovaraju otvorima na ramu, a ja posle tehničkog sve to montiram, stavim bisage, na naslon okačim rančinu, šator, vreću i tako izađem u saobraćaj, da li sam u toj opciji tehnički neispravan?
  6. Kamere sa 1000 frejmova u sekundi, usporeni snimci do ludila, foto finiš, publika u detalje, a kada je u pitanju arbitraža kazne long lap, onda koriste snimak sa digitrona.
  7. I oni su padali ali ne u javnom saobraćaju.
  8. Pašće Titel 9 Jack Miller enters Spanish MotoGP with a bet against his wife - if he wins, he can buy a new boat!
  9. Brate, u moto 3 se čovek spucao u pobednika trkie, posle završetka trke i niko ni pomena. Al kad se MM zajebe odma drvlje i kamenje. Mnogo ih je popadalo. Rosijev batice pošalje Beštiju u bolnicu sa prelomom lopatice il čega već i ništa no komentara ić, de da se blati doktorov batica. Navijač sam MM i osudjujem incident sa Migelom koji je stradao ni kriv ni dužan. Nadam se da će da shvati Markez koji je domet te honde i spusti lopticu i lepo ko deda, da u narednim godinama potpiše još koji masan ugovor i penzija. Al me više od njegove glupe greške nerviraju pristrasni komentari puni mržnje. Nije dobar ni po sebe, a kamoli po druge. Uvek je vozio preko granice, one prihvatljive da se ne povredi i ne ubogalji i to mu je uspevalo osam puta, ali više nema tu snagu, tu brzinu reakcije pa ugrožava druge "bezobzirnom","nesmotrenom" vožnjom u pokušaju da vrati ono šta je odavno otišlo.
  10. ММ-u oduzeti trkačku licencu zbog "reckless" bezobzirne vožnje bar na dve do pet godina.
  11. Nema ni jednog jedinog lepog detalja, a o celini da ne govorim. Možda samo ta mašina od 1100. Ostatak je sklepan.
  12. goran-sm

    Formula 1

    U ovoj trci svi su, manje više pokazali kakvi su i ko su.
  13. Upravo tako. Sada već pokojni ha wannabe me vidi dok sedi sa "ha ekipom" za stolom i kaže. "Ustao bih, ali sam s njiima". Još bolje je kada su se negde oko Ljubovije sastali sa "ekipom" iz Bugarske pa su ga poslali da nas ispita šta smo videli dok smo prolazili. Gomila probisveta koji nisu ništa bez onoga na prsluku.
  14. 1. vozači kamiona preko 7,5 t (šta? jači sam!)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja