Jump to content

Moto Zajednica

Devil Angel

Članovi
  • Broj tema i poruka

    52
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Devil Angel

  • Rođendan 28.07.1992.

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/VladaPublicProfile

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Jagodina
  • Motocikl
    Kawasaki zx6r 2004

Poslednji posetioci profila

843 profile views

Devil Angel's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem motor 2005to ili mladji minimum 600 kubika u dobrom stanju do 4500 eura. Prednost Gsxr k6-k7 750.
  2. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2004 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 6000 km. 3. Sta mi se dopada: Srednji obrtaji! Otima se pri naglom dodavanju gasa. Upravljivost ,najlepsi dizajn za to godiste i po meni lepsi od novije generacije.Kao stvoren za zadnji,jer je manjeg gabarita od ostalih. U saobracajnoj pise da ima 118hp,ali svi oni ,kao i novija generacija imaju 136hp i verujte mi na rec da se oseti u odnosu na ostale. 4. Sta je moglo biti bolje: Ja problem sa kocnicama nisam primetio na koje se vecina zali,jer sam odmah stavio pancir creva i jako kvalitetne plocice,slabija svetla se resavaju ksenonima i posto je to motor koji rado dize nos i kada se ne nadate,toplo preporucujem amortizer volana koji me je licno spasio par puta. Kao sto kolega iznad rece ,rezervoar je kao stvoren da vam unisti potomstvo pa kao dobru investiciju savetujem i odmah promenu sedista. Meni je potrosnja oko 8-9 litara zivlje voznje. Za sporiju ne znam,nikada nisam mogao da mu odolim da ne zavrnem gas. 5. Moj utisak: Generalno prezadovoljan.Za malo para puno zabave. Savetujem da ne zalite par stotina eura vise za dobar primerak.
  3. Da se nadovezem i ja... I meni su se pojavile neke ogrebotine po viziru..a da ni sam ne znam odakle .. Cak i po neka peckica po samoj kacigi. E sad..kako spadam u kategoriju ludaka koji cesto prelazi 200km/h.. Mozda je to i normalno ?
  4. Generalno..dosta smo svi vozili brzo na tom delu puta...i samo da naglasim da tu raskrsnica nije bilo.
  5. I ja se vracao iz Bele Crkve... Na ,oko 10km prema Kovinu video sam jeziv prizor...ali je Honda CBR bila u pitanju ? I Audi koji je zavrsio u bankini...nije mi jasno sta se desilo tamo..ali je Audi sleteo u suprutnoj traci.
  6. Mogao bi da dodas ovde jos i da on pada u strogo kontrolisanim uslovima,nema bankina,zastitnih ograda,vozila iz suprotnih pravca,provalija itd.dok u realnom zivotu svega toga ima.Takodje nije podloga ni priblizna nasim,kao ni gume i skupocena oprema. Mogao bi jos da dodas generalno na temu da se prvo kupi kvalitetnija oprema (najbolje je jarkih boja) ,pa sta ostane za motocikl. Takodje da se NE SPARA NIKAD na dve veoma bitne stvari...a to su kocnice i gume . inace si pokrio 98% i svaka ti cast. Bravo.
  7. Mogao bi da dodas ovde jos i da on pada u strogo kontrolisanim uslovima,nema bankina,zastitnih ograda,vozila iz suprotnih pravca,provalija itd.dok u realnom zivotu svega toga ima.Takodje nije podloga ni priblizna nasim,kao ni gume i skupocena oprema. Mogao bi jos da dodas generalno na temu da se prvo kupi kvalitetnija oprema (najbolje je jarkih boja) ,pa sta ostane za motocikl. Takodje da se NE SPARA NIKAD na dve veoma bitne stvari...a to su kocnice i gume . inace si pokrio 98% i svaka ti cast. Bravo.
  8. U gradu ces pobeci racku. Gde, do prvog crvenog svetla?Ja burazeru nikada ne ludim kroz grad..tamo sam legalan 100%.. Pricam za van grada.
  9. a sta ce da radi taj sa tim endurom,ako naleti na onog njihovog endura od 850 kubika ?
  10. Citam ovde kako ga kritikujete i zajebavate,a decku je do svega,samo ne do zajebancije...a ako mene pitate,mislim da mu je najveci prekrsaj sto nije nosio kacigu...jer jeb..i drzavu i sistem,ali sebi si najpreciji..kako to da ne mislis vise o licnoj bezbednosti ? Znas li koliko njih su poginuli skuterom ? A da ne pricam koliko njih su poginuli bez kacige...sto se tice drzave..ko ih j..ali kad je licna bezbednost u pitanju..razmisli malo sledeci put,pre nego sto sednes.
  11. Ako znas da vozis...mogu imati sta god hoce.. Pobeci ces im. Mislim da nemaju sanse sa njihovim masinama da vas prestignu. Izuzev Hayabuse..ali i ona ima mane koje ce dobar vozac iskoristiti u svoju korist. Inace mislim i da ne bi imali prava da te jure nekom ogromnom brzinom ?
  12. Evo da osvezim temu..potreban je samo amort volana.. ponudite sta imate.
  13. Pazari vise burazeru..pocinje sezona.. P.S. Drzi se bazena..pusti ono jezero.
  14. Da se oglasim i ja..pocetkom godine sam uzeo Mt Revenge GP replica i sto se tice dizajna,kvaliteta lakiranja , grafike materijala unutra i novca koji sam dao,vredi svaku paru. Nije puno bucna.. e sad,ja imam drugi problem. Kupio sam i iridijumski vizir za nju i koliko sam primetio,ne naleze vizir na onu gumu bas najbolje,zato je meni bucnija,mada nikako da skupim vreme i pogledam da li moze da se nasteluje nekako bolje.Sa fabrickim vizirom je okej.
  15. Ja znam Sasu Milica....vozi Suzuki k4 cini mi se Dobro ti se cini.. ☺☺
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja