Jump to content

Moto Zajednica

Bojan89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bojan89

  • Rođendan 29.07.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    IT, Motori, Automobili
  • Motocikl
    uskoro :)

Poslednji posetioci profila

334 profile views

Bojan89's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pre par dana i ja NAPOKON polozih voznju posle 10 meseci cekanja da me zovu! Sledece nedelje idem da predam papire za novu vozacku pa cemo videti da li cu uzimati Fazera ili nesto do 35kw Inace polagao sam voznju sa lekarskim koji je bio star 11 meseci i nisu pravili problem, ali kad sam otisao da predam papire za novu vozacku rekli su da ne sme biti starije od 6 meseci i naravno nisam mogao nista uraditi. Znaci bio sam sposoban jedan dan ranije da budem ucesnik u saobracaju i da vozim motor kroz ceo grad a nisam sposoban da izvadim novu vozacku U svakom slucaju najbitnije je da sam polozio napokon.
  2. Ekipo, nije me bilo dugo na forumu pa samo da se javim da I DALJE CEKAM da me zovu na polaganje. Kazu da su guzve i da cu se nacekati ako im ne dodje neka pomoc sa strane pa da se sve ubrza. Sramota sta smo docekali, prosle godine polozio testove i jos nisam izasao na voznju.
  3. Ne staj mi na muku Cekam jos ko budala da me zovu za polaganje voznje, ne znam sta se desava, kad zovem auto skolu kazu cekaju i oni na pandure da im odrede kad ce biti polaganje i svaki put kazu bice najkasnije za pola meseca. Zvao sam do sada 3-4 puta pa sam prestao vise tako da sam na cekanju.
  4. Poznajem ja jednog čiku, zove se Mito.... preko njega ćemo pokušati srediti, pametan je on čovek, uvek nadje rešenje za sve što se tiče zakona u našoj državi
  5. @DaliborBP I ja sam mislio da cu trebati samo da upisem kad napunim 24 godine. Sada sam morao imati neka 3 dodatna casa predavanja o novim saobracajnim propisima i bas sam pitao predavaca jel mogu kad napunim 24 doci da mi upisu A kategoriju i on mi je na to rekao da po trenutnom zakonu ne ali kaze da se oni bore to da promene jer je cista glupost sve ponovo polagati. Sada kao moramo kad napunimo 24 sve ponovo da polazemo, i voznju i testove, ali kao moguce da ce se dogovoriti da polazemo samo voznju na jacem motoru, mada ko zna kad ce to biti. U svakom slucaju ovo je info koji mi je dao taj predavac. Ti idi svakako pa pokusaj da upises A i onda obavezno javi sta su ti rekli i jesi li uspeo upisati.
  6. Da, krajem jula punim 24. Ali cu tada morati ponovo polagati za A kategoriju jer cu sada dobiti A2 (ako polozim voznju) Vec sam krenuo da gledam po oglasima malo FZ6-ice, imam i 2 auta koja bih menjao za Fazera, Renault Laguna 2002. god (kljuc za kljuc ili moja doplata) ili Kia pro_ceed 2011. god (Fazer + doplata). Vec sam nekima ponudio pa cekam odgovore
  7. Kradu pare na sve strane, da mogu i vazduh bi nam naplacivali
  8. Koliko vidim moracu ja tu nesto da sredim, imam 23,5 godine i oni ce sad da me za*ebavaju zbog jos tih pola godine da ne mogu da vozim jaci motor. Samo da mi jave kad mi je polaganje voznje i krecem u detaljno raspitivanje kako najbrze da dodjem do A dozvole. Kazu da je trenutni zakon takav da cu morati ponovo da polazem i testove i voznju ako hocu A kategoriju mada kazu i da ce se taj zakon menjati uskoro jer je glupo da se sve ponovo polaze, mozda ce biti samo da se polaze voznja na jacem motoru. Onda bih mogao uzeti L tablice pa da tako vozim jaci motor dok ne ostvarim pravo na polaganje za A, sad mi je to palo na pamet.
  9. @SkyrunnerU svakom slucaju cu pre kupovine morati dobro da se raspitam oko atesta i tih zezancija. @Ostali koji polemisu o Hyosung-u Narode ne slazem se da je novo uvek bolje od polovnog, imam lose iskustvo sa autom (Kia) koju sam kupio novu a na kraju je ispalo bolje da sam kupio bilo kog drugog Nemca. Ne kazem da je Kia los auto, dobar je za one koji ne prelaze puno i koji na njega gledaju kao prevozno sredstvo i ne voze ga srcem. Ja na zalost nisam jedan od njih, ponasam se prema autu/motoru kao prema clanu porodice (priznajem mozda je bolesno ali kladim se da vecina vas na forumu voli svoje ljubimce). Predpostavljam da je Hyosung u svetu motora isto sto i Kia u svetu automobila (ispravite me ako gresim). Zbog toga mislim da je suvisno u ovoj temi pricati o manama i prednostima Hyosung-a.
  10. Ja sam ga prvi put video 2007-2008. u salonu, tada sam vozio skuter pa svratio cisto da vidim sta ima. Do tada nikad nisam razmisljao o tom tipu motora (spada Touring kategoriju ako se ne varam verzija sa prednjom maskom) ali kada sam ga video prvo su mi oci ispale a onda sam i seo na njega, osecao sam se kao da sam deo motora, kao da je napravljen za mene, bas se lepo sedi na njemu i udoban je. Ne razumem se nista posebno u motore ali mi je od tog dana Fazer u glavi kad god neko spomene motore Ici cu ja na tu varijantu, da trazim nacin njega da uzmem pa sta mi Bog da, ako nadjem neko dobro resenje koje ce biti drugar sa mojim novcanikom ispunicu sebi veliku zelju. Ako ne vraticu se na alternative. Hvala svim clanovima, puno ste mi pomogli!
  11. @p0peye Vozio sam skutere od 50 i 125ccm ali mi oni vise nisu zanimljivi, sad bi nesto malo ozbiljnije A tvoj CBR mi zvuci primamljivo sa tom varijantom 2 komjutera ali koliko sam video on je 2003. god a ja bi ipak nesto novije kad vec uzimam. @sale125 Sale jesu li ti Hyosunga neki kinezi? Pogledacu i njih malo, mozda naletim na nesto sto mi se svidi. Mislim da je najveci problem sto mi je Fazer 600 pomutio pamet
  12. EXTRA, hvala puno za ovaj info. Raspitacu se malo o tome kakva je procedura i koliko kosta, predpostavljam da nije jeftino menjati dizne (ako kostaju priblizno kao za auto). U svakom slucaju to bi mi bila super varijanta, lepo nadjem nekog Fazera dobrog i povoljnog i zavrsim pricu. Hvala jos jednom!
  13. Kada bi uzimao Fazera onda mi ne bi bilo zao da dodam jos love A kako mislis "ustrojenog", postoji neka slabija verzija? Ja tek ulazim u svet motora tako da bas i ne znam koje sve fore postoje
  14. @theSage I ja se bojim da bi ninja ispod mene igledala ko komarac. Na kraju ce ispasti da mi je najbolje da sacekam godinu dana, polozim za A (a ne da imam ovo s*anje od A2) i kupim Fazera 600 http://zumann.com/data_images/posts/yamaha-fazer-600/yamaha-fazer-600-07.jpg To mi je motor iz snova!
  15. Ma da, nisam planirao da dajem preko 2500 jer sam pocetnik pa mi se bas i ne ulaze vise. Cool su mi i Enduro varijante, samo nesto bas ne volim Cross i Choper-e, tj. ne vidim se na njima. Citao sam na netu i na ovom forumu o Ninji 250R i cini mi se da je on sasvim solidan za mene i za pocetnike. Gledao sam u Sloveniji oglase, tamo ih cene oko 2300 (nije fixno), godiste 2009. Znaci ovde bi ga mogao doterati za nekih 2500. Video sam i ovu ninju crvenu sto prodaje clan pivarabip, ona je ok samo sto ne bih crvenu uzimao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja