Jump to content

Moto Zajednica

penzioner

Članovi
  • Broj tema i poruka

    142
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu penzioner

  • Rođendan 21.06.1961.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Batajnica
  • Motocikl
    Kawasaki zrx 1100

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

penzioner's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

127

Reputacija u zajednici

  1. Posalji mi neku sliku ako si video nesto na netu. Pozeljno je prvo kupiti kofere .Za taj model nisam do sada radip pa ne znam kakva su mesta za kacenje bocnih nosaca. Pozdrav. Na netu ne mogu da pronadjem ni jednu sliku sa nosacima za taj motor.Najbolje da dodjem do tebe jedan dan pa da se dogovorimo kako uraditi i koje kofere kupiti.
  2. Izgleda NIKO, pa dobro bar sam u necemu jedinstven.
  3. Pozdrav, mene zanimaju nosaci za bocne kofere na ZRX 1100. 98 god. Koliko novca i dali bi trebalo prvo kupiti kofere pa po njima izraditi nosace ili ne? Hvala na odgovoru, ne zurim se kad stignes.
  4. Vozi li jos neko sa foruma zrx 1100 osim mene? Interesuje me radi opsteg utiska i razmene iskustava.
  5. Ja sam je kupio na otpadu kostala me oko trista din. bila je malo veca,nakon merenja isekao sam je probusio rupe i pricvrstio.
  6. Neznam na koju ploču misliš? Sa koferom sam dobio ploču, original medjutim na rep KLE-a postavio sam novu čeličnu ploču(aluminijumska je lakša a ista funkcija)koju sam nakon merenja isekao u obliku repa,probusio odgovarajuće rupe i jednostavno pričvrstio, na rep a tek onda ploču koju sam dobio uz kofer postavio na nju..Vrlo je prosto, mislim ništa naročito samo malo razmisli.Time sam dobio veće rastojanje tako da saputnik ima mesta dovoljno inače bez te dodatne ploče vrlo je tesno jer je kratko sedište.Nadam se da ti je malo jasnije.
  7. O, nisam znao. Šaljem poruku na PP. izvinjavam se ostalima.
  8. Postoji mogucnost da neidem na tako nepristupacna mesta.Skoro sam razgovarao sa Lukacem,kaze da bi ti prodao svog "kavasaketa"onog zelenog od 1100cc.reci koji to bese model (ja zaboravio) pa mozda bih i tako nesto uzeo.Zanima me motor za put da je udoban i brz.Pozdrav.
  9. Evo dragi klejasi, došlo vreme da promenim sektu. Ne zato što mi se KLE više nesviđa već što bih prešao na nešto veće, brže i pod uslovom da nije enduro.Skoro sam od druga u probnu voznju uzeo jamahu fazer 600. i oduševio se brzinom. Nekako mi je mnogo dobro legao taj najked,što neznači da bih njega kupio već nešto slično tako brzo.Ceo ovaj uvod je samo zbog toga što želim svog KLE-a. da prodam.Mašina je izuzetna, prošlog leta bio sam sa sinom na crnogorskom primorju obišao celu obalu obišao zlatibor uzduz i popreko bez ikakvih problema što se tiče mehanike, ispravnosti motora sve besprekorno.Na jedno skupu u Jazu došlo de neke tuče gde su crnogorski momci iritirani srbijanskim tablicama na motorima oko 20-tak istih su porušili i skakali po njima.Ubrzo je intervenisala policija i sve razjurila ali epilog toga na mome motoru polomljena oba prednja migavca i napukla maska.Što velim dobro sam prošao drugi su imali čak probusene rezervoare i mašine nisu bile u funkciji. Kle je 2001.god. uzet od kolege sa foruma pre dve godine sad već treća, prešao je 49.700km. kao što sam rekao mašina je besprekorna ima par inovacija kao što sam već pisao u ranijim postovima,produzen je prednji blatobran, proširena ćopava stavljen viši vizir sa mogućnosću podešavanja visine koji zaista štiti izvanredno i pri brzini od preko 150km.(lako je proveriti).Stavljeno je šire udobnije sedište,lanac i lančanici stavljeni novi, zadnje pločice nove,promenjene sve tečnosti, filteri, nove gume obe Danlopove i obe nove unutrašnje miselin, centralni kofer marke coocase zap.50 lit.kao i ručno pravljeni metalni koferi zap. oko 35 lit.Spreman komplet za sezonu bez ikakvog ulaganja osim ona dva migavca koji su nakrivljeni ali u funkciji.Registrovan do 18.jula 2015god.a cena prava sitnica 1900eura. naravno podložno sve dogovoru pa ko želi ili znate ko bi hteo stvarno dobrog ispravnog KLE-a. može pozvati na PP ili na tel.060/3350842.Marko.
  10. To ti je spialter vrlo krt materijal za koji se nista nekaci cak se i vari posebnim elektrodama ybog krtosti.Svaki iole bolji majstor zna za to i nekoristi ga kao oslonac za nesto teze.Meni je isto puklo ali kad su mi srusili motor na skupu u Budvi ovog leta.
  11. Druze, ako ne promeniš ne staviš povratnu možeš biti u problemu kao i ja.Pukla mi je glavna sajla i ostao sam na putu.Nekako sam se dovukao do kuće preko ler gasa srećom nisam daleko otiša,ali se karb raštelovao.Evo ti adresa gde da nabaviš novu original sajlu,dovoljno je da kažes za koji tip motora i dobijaš original po dimenzijama o kojim ne treba da razmišljaš.Biće poslane brzom poštom usluga oko 200.din a sama sajla u proleće ove godine bila je oko 23.evra.tel.br.022/625-435.To važi i za sve ostale delove motora ne samo za pomenuto.a rok isporuke oko dve nedelje ako nemaju na lageru.Sretno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja