Jump to content

Moto Zajednica

kakodasezovem

Članovi
  • Broj tema i poruka

    54
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

kakodasezovem's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Ne može da se tek tako stavi zupčanik iz starog vinda , zato sto i taj verovatno ima istu manu . Koliko sam čitao postoji varijanta da se naruči deo od novog DR650 na kojem je bolje urađena cementacija, ali mislim da je to nepotrebno i steta je otvarati tako dobar motor zbog toga. Za ovih 4/5 godina koliko je bio kod mene nije bilo nikakvih opiljaka u ulju proveravano sa jakim magnetom. Tako da samo pun gas i bez brige .
  2. Ako treba nekom wind u solidnom stanju. https://www.polovniautomobili.com/motori/14712121/suzuki-freewind
  3. Jel moze motor da se podigne odpustanjem opruge zadnjeg amortizera? Ako ne moze kako ste resili dugacku copavu, meni motor na ravnom skoro pravo stoji kad je na copavoj. Ne bih da je secem pa zavarujem ako ne mora.
  4. Ides na horgos 2 prelaz i izbegnes auto put do segedina. Prelaz radi od 7 do 19 .
  5. Vinjeta za motor postoji i uredno se kupuje na svakoj pumpi, samo sto ne moze da se kupi za mesec dana nego samo na 7 dana . Ziveo sam u Budimpesti godinu dana i cesto sam isao motorom tamo. Cini mi se da je nesto u protiv vrednosti od 600 dinara. Moze da se kupi i na mol-ovoj pumpi pred samu granicu
  6. Ja sam isto imao nesrecu da saradjujem sa majstor Zvonkom. Mesec dana mi je drzao rasklopljen motor dok je jos radio u Bolecu, pri tome kvar nije bio uopste komplikovan. Covek je za svako izbegavanje.
  7. Retko ko padne na poligonu i osmici samo je bitno da ne spustis nogu koliko se ja secam, kad krenes u grad tu ce krenuti da izmisljaju vec svasta.
  8. Svaki kabal moze da se nastavi bez ikakvih problema.
  9. Ja vozim cesto, skoro svaki mesec dva tri puta do Budimpeste i nazad autoputem . Sem sto ces se smoriti ko plovak nemas nikakve brige samo ga zavrci A inace bio sam u luisu u Becu skoro i prilicno je losa ponuda tj nema nekih popusta mislim da je mnogo bolje otici pred novu godinu (naravno ne motorom ). Bio sam i u Haine Gericke radnji, tamo je mnogo bolja ponuda i ima dosta snizenja ja sam uzeo neke pantalone za 100e.
  10. https://drive.google.com/file/d/0B0oSAfUdVlmLMWFIeVNtci0xNU0/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B0oSAfUdVlmLQ0JDS0VaUDRmZ3c/view?usp=sharing evo ih slike.
  11. Ugradio sam vizir kod Ivana. Vizir je stvarno majstorski uradjen i motor odma izgleda lepse , ali efekat tog vizira je nikakav cak je jos gore jer mi sad kovitla vetar oko kacige i trese mi glavu levo desno ,a sa svojih 175 cm nisam bas visok . Vetar sad manje tuce u grudi ali zato u glavu bije samo tako , napominjem da imam i vizir i onaj nastavak.
  12. Sta znam ok su, cuje se saobracaj dobro. Ne mogu da kazem da se ne osecaju kad ih nosis ali nije strasno , bitno je kako ih namestis . Desavalo mi se da mi nekad opste ne smetaju , a nekad mi se desilo i da me bole usi od njih . Kupicu ovih dana ove sundjeraste iz apoteke pa cu da ih uporedim.
  13. Ja sam kupio u madjarskoj alpine cepice koji imaju dva uloska zuti i zeleni, i sa njima stelujete dali hocete da cujete vise ili manje. Cepici su stvarno dobri , a dobije se i neka fensi mala torbica ali su papreno skupi tj kostaju 25 e. https://www.alpinehearingprotection.com/earplugs/motosafe/ tto su ovi.
  14. Evo mali update ove teme posle 7 godina . Posto trenutno zivim i radim u Budimpesti malo sam obisao prodavnice moto opreme i utisak mi je da je ovde sve skuplje nego kod nas u Srbiji , malo je veci izbor ali cene paprene, tako ako neko planira da kupuje ovde bolje neka odma produzi do Louisa za Bec.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja